e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 przyszlam ci powiedziec czesc:loveu: i popatrzec se na foteczki qtorych nie wiem czmu nie widze:razz: Quote
zuzolandia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 dupaaaaaaaaaa nie widze fottttttttt jeno jakowe czerwone krzyzyki cio to organizacja charytatywna mnie przesladuje???? dyc daje rozne datki tu i ówdzie ;-(((( witanko! Quote
apple Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Alusia ma cudne niebieskie oczęta ;) A tu - http://img407.imageshack.us/img407/5564/tnobraz232rb1.jpg - prawie się posikałam :evil_lol: Ze śmiechu, cudnie wygląda :loveu:Nie wiem o która fote chocdzi bo coś się spitoliło:roll: agbar napisał(a):widzialam plaszczke:loveu:wybitnie urocza:loveu:Noooooo:loveu: evaxon napisał(a):przyszlam ci powiedziec czesc:loveu: i popatrzec se na foteczki qtorych nie wiem czmu nie widze:razz: zuzolandia napisał(a):dupaaaaaaaaaa nie widze fottttttttt jeno jakowe czerwone krzyzyki cio to organizacja charytatywna mnie przesladuje???? dyc daje rozne datki tu i ówdzie ;-(((( witanko!Cześć Babeczki:multi:- no własnie nie wiem co się stanęło:roll: Quote
e.v.a Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a): Cześć Babeczki:multi:- no własnie nie wiem co się stanęło:roll: nie umiejesz wlepiać fotków :roll::roll::roll::roll: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kurde, u mnie wszystkie foty widać, żadnych krzyżyków ;) Quote
apple Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='evaxon']nie umiejesz wlepiać fotków :roll::roll::roll::roll:Umiem:cool1:....były Tylko ImageShack sie coś sknociła ale już wszystko działa:multi:............ojjjj Efff ty we mnie nie wierzysz:crazyeye: [quote name='jbk']Kurde, u mnie wszystkie foty widać, żadnych krzyżyków ;)No bo się naprawiło:multi: [quote name='Selket']Cześć Dżapeczko ;)Hej Selketko:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Cze Japuszkowa! Widziała śliczną Alutkę... I Krosia płaską mordkę! Ślę Ci tyyyyyyyyyyysiące całusków! Quote
apple Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze Japuszkowa! Widziała śliczną Alutkę... I Krosia płaską mordkę! Ślę Ci tyyyyyyyyyyysiące całusków! Czuję sie obcałowana:loveu: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Czuję sie obcałowana:loveu: Z całowaniem teraz trzeba uważać, bo wirusy! :diabloti: Quote
apple Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='agbar']Dzien dober:grins:A witamy Panią:loveu: [quote name='jbk']Z całowaniem teraz trzeba uważać, bo wirusy! :diabloti:No wiesz....myślisz ze Iza chce mi ochnąć niechcianego wirusa:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Czuję sie obcałowana:loveu: Cieszkam się ! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple'] No wiesz....myślisz ze Iza chce mi ochnąć niechcianego wirusa:crazyeye: W dzisiejszych czasach nic nie wiadomo, rodzona matka na mnie pokaszluje :razz: Quote
apple Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='jbk']W dzisiejszych czasach nic nie wiadomo, rodzona matka na mnie pokaszluje :razz: Nieeeeeee:-o Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jbk napisał(a):W dzisiejszych czasach nic nie wiadomo, rodzona matka na mnie pokaszluje :razz: Ale ja już nie prątkuję :placz: Jabco! Oć! Ukoffffffaj mnie, bo tu na mnie u Cię prawie krzycz a.... Quote
apple Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale ja już nie prątkuję :placz: Jabco! Oć! Ukoffffffaj mnie, bo tu na mnie u Cię prawie krzycz a....No nie płakaj oć :calus: A tu jeszcze pare ukradzionych fotek- tylko się proszę nie śmiać:roll: Alutka z ciocią:loveu: puszcza całusa:loveu: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale ja już nie prątkuję :placz: Jabco! Oć! Ukoffffffaj mnie, bo tu na mnie u Cię prawie krzycz a.... No dobra, jak nie prątkujesz, to dawaj buziaka! :buzi: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']A tu jeszcze pare ukradzionych fotek- tylko się proszę nie śmiać:roll: A czemu ukradzionych?? Quote
apple Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='jbk']A czemu ukradzionych??Bo nie z mojego aparatu.....ja swojego zapomnialam:roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii......:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jbk napisał(a):No dobra, jak nie prątkujesz, to dawaj buziaka! :buzi: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! :buzi: Quote
jbk Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Bo nie z mojego aparatu.....ja swojego zapomnialam:roll: ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii......:roll: No wiesz co, na imprezkę bez aparatu? To tak, jakby butów nie włożyć ;P [quote name='Iza i Avanti']Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! :buzi: :oops: Quote
apple Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='jbk']No wiesz co, na imprezkę bez aparatu? To tak, jakby butów nie włożyć ;P :oops:To trzeba mi było przypomnieć a nie mędrkowac mi tu teraz:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 jaaaaa ale Alusia słodziusia dzidziusia w tej sukienusia:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts