zuzolandia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ne ne dzidziusiowe jest przepyszneeeeeee!!!!!!!!!!!! no chiba ze strong;-)hihihihii a z nudów to mozna pierogi lepic a nie sie łozyrac;-) Quote
apple Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 zuzolandia napisał(a):siem wlasnie poczestowalam hhihihih ale pifff to ja bym tak z soczkiem chciala...takie dzidziusiowe pijam;-)Bleeeeeeeeeeeeeee :shake: evaxon napisał(a):bleeee z soczkiem jest bleeeeZgadzam sie jak piwo to tylko wytrawne:p Quote
zuzolandia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Wytrawne to wino frelko ;-) jest zajebiaszcze a piff nigdy nie jest wytrawny hihihihi Quote
apple Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 zuzolandia napisał(a):ne ne dzidziusiowe jest przepyszneeeeeee!!!!!!!!!!!! no chiba ze strong;-)hihihihii a z nudów to mozna pierogi lepic a nie sie łozyrac;-)Nooooo ja! jakbym pierogów nalepiła to dopiero by mi doopa urosła:roll: zuzolandia napisał(a):Wytrawne to wino frelko ;-) jest zajebiaszcze a piff nigdy nie jest wytrawny hihihihiWytrawne w zanaczeniu że bez dodatków.......ojjj niekumata ty dzisiaj:shake::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 zuzolandia napisał(a):Wytrawne to wino frelko ;-) jest zajebiaszcze a piff nigdy nie jest wytrawny hihihihi a wlasnie ze jest :mad::mad::mad::mad: Quote
apple Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 evaxon napisał(a):a wlasnie ze jest :mad::mad::mad::mad:taaaak wesprzyj mnie.....wesprzyj:roll: Quote
apple Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Dobra muszę uciekać....papa kochanieńkie:loveu: Quote
e.v.a Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):taaaak wesprzyj mnie.....wesprzyj:roll: no wesprzałam cie wesprzałam :razz::razz: Quote
zuzolandia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 NO DYC WIEM ZE BEZ DODATKÓW!!!!!!!!!!!!!!!! TO TY ZAS NIE CZYTOSZ MIEDZY WIERSZAMI!!!!! hihihihihihihi patrzcie jaka grupa wsparcia sie zebrała nic ino do ojca R wysłac obie ;-) hihihihihih Quote
Iza i Avanti Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Cześć Cioteczko! Wpadłam Ci donieść, że siedzę sobie w domku do końca tego tygodnia. L-4... Opieka... Zuzol ma zapalenie krtani... Ucałuj Alutkę! Aha! A jak Zuzolinda wyzdrowieje, to zakładamy kolczyki! :-) Quote
Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 o masz Ci los polazły spać a ja na browca biegłam ile sił w nóziach mych zgrabnych :diabloti: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 A ja wczoraj browca bez Was piłam. Wytrawnego ;) Bo bro ZAWSZE jest wytrawny ;) Quote
BeaC Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):No że piękne to wiem tylko że krótkie:lol: ja nie wiem co ty chcesz od krótkich włosów?? :razz::razz::razz: Quote
apple Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 evaxon napisał(a):no wesprzałam cie wesprzałam :razz::razz: No doceniam przeca:p zuzolandia napisał(a):NO DYC WIEM ZE BEZ DODATKÓW!!!!!!!!!!!!!!!! TO TY ZAS NIE CZYTOSZ MIEDZY WIERSZAMI!!!!! hihihihihihihi patrzcie jaka grupa wsparcia sie zebrała nic ino do ojca R wysłac obie ;-) hihihihihihAaaaaa widzę że masz wtyki..........to nas z polecenia wyślesz co? Hihihihih:evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Cześć Cioteczko! Wpadłam Ci donieść, że siedzę sobie w domku do końca tego tygodnia. L-4... Opieka... Zuzol ma zapalenie krtani... Ucałuj Alutkę! Aha! A jak Zuzolinda wyzdrowieje, to zakładamy kolczyki! :-)Nooo nooo nooo cioteczko to niedobrze.......kurujta się kochane moje- duuuużo zdrówka:loveu: Kolczyki.....no nareszcie się zdecydowałaś:multi: Super!:multi: Alicja napisał(a):o masz Ci los polazły spać a ja na browca biegłam ile sił w nóziach mych zgrabnych :diabloti:Noooo bo kto się spóźnia to tak ma:diabloti: agbar napisał(a):bylam tu:grins:Widzem:grins: jbk napisał(a):A ja wczoraj browca bez Was piłam. Wytrawnego ;) Bo bro ZAWSZE jest wytrawny ;)No i jedna chociaż gada z sensem;) BeaC napisał(a):ja nie wiem co ty chcesz od krótkich włosów?? :razz::razz::razz:Jaaaaaaa nic:siara: A teraz wam coś powiem......chyba sie zepsułam.......mam foty:roll: chcecie?:roll: Quote
apple Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Zakładam ze chcecie:roll: No wiec trochę Ali bo ta chętniej się wczoraj fociła:evil_lol: Budowała:roll: Kilka zblizeń jak na modelkę przystało:lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Zarządzanie pilotem:cool1: You Can Dance:evil_lol::cool3: Zmęczyła sie budowaniem:roll: Moja podunia;) Quote
apple Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 płaszczka:loveu::evil_lol: Znudzony:cool1: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):bylam tu:grins: widziałam przeca Twoje pleca :p biedne dziecko :placz::placz::placz:na podłodze sobie musi ścielić http://img228.imageshack.us/img228/6915/tnobraz229ml3.jpg Quote
apple Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a): widziałam przeca Twoje pleca :p biedne dziecko :placz::placz::placz:na podłodze sobie musi ścielić http://img228.imageshack.us/img228/6915/tnobraz229ml3.jpgTo się nazywa zimny chów:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 cześć Sisko :multi::loveu: moja teoria co do Krosia nieszczęśliwego z powodu niewystępowania na zdjęciach solo została obalona... na tej fotce jest to samo a Ali nie widać :crazyeye: http://img112.imageshack.us/img112/8356/tnobraz231it1.jpg Quote
apple Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć Sisko :multi::loveu: moja teoria co do Krosia nieszczęśliwego z powodu niewystępowania na zdjęciach solo została obalona... na tej fotce jest to samo a Ali nie widać :crazyeye: http://img112.imageshack.us/img112/8356/tnobraz231it1.jpg Ja bym rzekła ze nie nieszczęśliwy ci on a raczej znudzony:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):Ja bym rzekła ze nie nieszczęśliwy ci on a raczej znudzony:evil_lol: hmm.... Alunia nie zaprosiła go do wspólnej zabawy :crazyeye: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alusia ma cudne niebieskie oczęta ;) A tu - http://img407.imageshack.us/img407/5564/tnobraz232rb1.jpg - prawie się posikałam :evil_lol: Ze śmiechu, cudnie wygląda :loveu: Quote
agbar Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 widzialam plaszczke:loveu:wybitnie urocza:loveu: Quote
Recommended Posts