apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):a ja dziś dostałam.......................................... Jabcem w łep:evil_lol: No coś ty zaprzeczam jakobym na ciebie napadała:evil_lol: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jbk napisał(a):Lepiej jabcem niż imadłem :diabloti: Z dwojga złego wolała bym japkiem:evil_lol: To racja:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 jbk napisał(a):Lepiej jabcem niż imadłem :diabloti: to mnie rozbawiłaś hahahahhahahahaa:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):a ja dziś dostałam.......................................... Jabcem w łep:evil_lol: :hmmmm: o la la :roll: Quote
basia2202 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 witaj w tę mroźną noc....brrr...:roll: paskudko ty moja :diabloti: Quote
jbk Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Ratunku! Kto zna przepis na ładną pogodę? Zmokłam jak szczur! Psy będą miały loki od tej wilgoci! Quote
Selket Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Cześć Dżapszuko kochane :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 widziałam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: żes ty chora to wiem ale że Tobie w tej chorobie ..............hm lepiej częściej fotki dajesz ty to musisz więcej jednak chorować:diabloti::razz: Quote
e.v.a Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 dlaczemu Alunia nie ma dlugich wloskow????:razz::razz::razz::razz: Quote
apple Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 credita napisał(a):witam Jabłuszkową:loveu:Ooooo Creditka czyzby już po kłopotkach? I dobrze!:lol: Alicja napisał(a)::hmmmm: o la la :roll:że co niby:roll: basia2202 napisał(a):witaj w tę mroźną noc....brrr...:roll: paskudko ty moja :diabloti: Paskudo wredziakowa moja ti ti ti- a co doopka ci zmarzła?:diabloti::razz: jbk napisał(a):Ratunku! Kto zna przepis na ładną pogodę? Zmokłam jak szczur! Psy będą miały loki od tej wilgoci!Ja nie znam...moje włosy też sie sfilcowały....makabra:placz: Selket napisał(a):Cześć Dżapszuko kochane :loveu: :loveu:Witaj Karol:loveu: BeaC napisał(a):widziałam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: żes ty chora to wiem ale że Tobie w tej chorobie ..............hm lepiej częściej fotki dajesz ty to musisz więcej jednak chorować:diabloti::razz:Ty już nie bądź taka spostrzegawcza:evil_lol: evaxon napisał(a):dlaczemu Alunia nie ma dlugich wloskow????:razz::razz::razz::razz:Bo jej cosik nie chcą rosnąć:roll:....rosnie jej tylko grzywka....reszta stoi w miejscu....dziwne zjawisko:roll::evil_lol: Quote
credita Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 eee tam włosy rozumu teraz dostaje od BOZI a włosy urosną póżniej nie ma wszystko na raz;) Quote
apple Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 credita napisał(a):eee tam włosy rozumu teraz dostaje od BOZI a włosy urosną póżniej nie ma wszystko na raz;) Też tak mówie....z dwojga złego lepiej pusto na głowie niż w głowie;):evil_lol: Quote
credita Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 otóż to;) też jestem tego zdania:loveu: Quote
apple Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 credita napisał(a):otóż to;) też jestem tego zdania:loveu:No tośmy doszły do konkluzji:evil_lol: No ale co się dziwić dwie bystrzachy to nie jedna:eviltong: Quote
credita Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 no nie :evil_lol: zmykam bo mały się buntuje za długo już sam się bawi,teraz czas ponosić szkraba ;) Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 HEjos jabłuszkowa:multi: Dawno mnie nie było, ale już jestem:lol: Widziałam fotencje ze sliba i nawet Alunię i Krosia, szalejesz hehe:evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 apple napisał(a): Bo jej cosik nie chcą rosnąć:roll:....rosnie jej tylko grzywka....reszta stoi w miejscu....dziwne zjawisko:roll::evil_lol: :grin: hahahaah biedna Alaaa:lol::evil_lol: czeeee:multi: Quote
BeaC Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 urosną zobaczysz mojej Zuyli.....hmmmm nie rosły do 3 roku zycia qa i potem baaaaardzo powoli i jakieś dwa lata temu śieła sie całkiem na krótko0 i :crazyeye::crazyeye: wlosy jej zciemniały, zgestniały i rosna a ma bagatela 13 lat:cool1: Quote
apple Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 jonQuilla napisał(a):dobry wieczór :multi::loveu: Dzień Dobry:loveu: zuzolandia napisał(a):se klikłam na dobranoc u CIA;-)Dobra noc:crazyeye: toż to prawie dzień dobry:roll: Selket napisał(a):Wstawaj Dżapko :loveu:Już dawno wstałam tylko mi D okupował kompa:cool1: Izabela124. napisał(a):HEjos jabłuszkowa:multi: Dawno mnie nie było, ale już jestem:lol: Widziałam fotencje ze sliba i nawet Alunię i Krosia, szalejesz hehe:evil_lol:No widzisz......czasem tak mam....takie goopoty robie:evil_lol: evaxon napisał(a)::grin: hahahaah biedna Alaaa:lol::evil_lol: czeeee:multi:Anooooooooo:roll: i nie smiej się bo ci przestaną rosnąć:diabloti: BeaC napisał(a):urosną zobaczysz mojej Zuyli.....hmmmm nie rosły do 3 roku zycia qa i potem baaaaardzo powoli i jakieś dwa lata temu śieła sie całkiem na krótko0 i :crazyeye::crazyeye: wlosy jej zciemniały, zgestniały i rosna a ma bagatela 13 lat:cool1:No toś mnie pocieszyła:cool1: Quote
jbk Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Mój tata na pytanie, czemu nie ma włosów, pytał zawsze, czy widziałam kiedyś łysego barana ;) I dodawał, że mądrej głowy włos się nie trzyma ;) Oczywiście to dotyczy tylko panów koło 50-tki z kompleksami na punkcie swojego wyglądu, hehe, a dziewczynki w wieku nieletnim mają dopiero wszystko przed sobą ;)) Włosy bujne też :) Quote
Recommended Posts