apple Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 sota36 napisał(a):No to klikam! KOCHOM CIE!!!!!Jeeeeeeee klikasz:multi: I to od razu tak z grubej rury:evil_lol: Quote
sota36 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Jeeeeeeee klikasz:multi: I to od razu tak z grubej rury:evil_lol: gruba rura, gruba rura! Ale jakie wyznanie! Quote
apple Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 sota36 napisał(a):gruba rura, gruba rura! Ale jakie wyznanie!nie przeczę- POWALAJĄCE:loveu: Quote
Alicja Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 :pnareszcie pies we właściwym miejscu ;).... dobry wieczór :multi::multi::multi: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):hej :loveu:hej hej:loveu: Alicja napisał(a)::pnareszcie pies we właściwym miejscu ;).... dobry wieczór :multi::multi::multi:hihihihihi jak bz to moja babcia usłzsyała:evil_lol: agbar napisał(a):Dzien dobry:multi:A dobry dobry....nie przeczę:evil_lol::lol: Nie uwierzycie ale..........mam pare fotek:diabloti: Mój duszek:loveu: I Krosiu też się załapał:evil_lol: Mój Krosiu:loveu: A ja się fcale nie chcem focić:roll: Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Widzę Was tu, widzę Was tam, to przyszłam sprawdzić, jak też Krosiu wygląda w całości ;)) http://img512.imageshack.us/img512/7794/tnobraz217jr4.jpg - jaki biedny, fotę trzasnęli, a on wcale nie miał ochoty.... :loveu: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jbk napisał(a):Widzę Was tu, widzę Was tam, to przyszłam sprawdzić, jak też Krosiu wygląda w całości ;)) http://img512.imageshack.us/img512/7794/tnobraz217jr4.jpg - jakie biedny, fotę trzasnęli, a on wcale nie miał ochoty.... :loveu:A dziekujemy za wizytkę:lol: No to i my idziemy oblookać;) Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Na razie widziałam pierwszą i ostatnią stronkę, ale jak się tylko z pracą uporam........ Ucałuj ode mnie Krosia w czółko (gdzie indziej nie, bo przeziębiona jestem) :buzi: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jbk napisał(a):Na razie widziałam pierwszą i ostatnią stronkę, ale jak się tylko z pracą uporam........ Ucałuj ode mnie Krosia w czółko (gdzie indziej nie, bo przeziębiona jestem) :buzi: Buhahahahahaha dopssszzzz:evil_lol: Ja u ciebie 5 mam już za sobą......ale chyba też wszystkiego na raz nie wezmę bo potem mi się będzie bieliło w okach:evil_lol:;) Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Cze Dżapko! Duszek ALutka słodka jak zawsze! Quote
Selket Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzień dobry zamarznięte Jabłuszko :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 :multi: Alunia już nie uciekała przed aparatem :) http://img84.imageshack.us/img84/7964/tnobraz216hw4.jpg za to Kroś jakiś nie pocieszony...chyba przeszkadza mu to że nie jest solo na zdjęciu :evil_lol: cześć Sisko :multi::loveu: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 teqquila napisał(a):Siemankosa Dzapkowa :diabloti:ooooo Teqiulasta:multi: Iza i Avanti napisał(a):Cze Dżapko! Duszek ALutka słodka jak zawsze! Miodzio....po mamuni:evil_lol: Selket napisał(a):Dzień dobry zamarznięte Jabłuszko :loveu: :loveu:Witaj Selketko jak tam po ciasteczku:diabloti: jonQuilla napisał(a)::multi: Alunia już nie uciekała przed aparatem :) http://img84.imageshack.us/img84/7964/tnobraz216hw4.jpg za to Kroś jakiś nie pocieszony...chyba przeszkadza mu to że nie jest solo na zdjęciu :evil_lol: cześć Sisko :multi::loveu: Myslisz że z niego taki samolub że nie chce się z Alunią focić:crazyeye: Quote
Agniest Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Japuchowa - ale Alutka ma śliczne niebieskie oczy ! :loveu: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Agniest napisał(a):Japuchowa - ale Alutka ma śliczne niebieskie oczy ! :loveu: To niestety nie po mamuni....i nie po tatuniu:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a): Myslisz że z niego taki samolub że nie chce się z Alunią focić:crazyeye: nie wiem kochana... ale ta jego mina jest coś taka niewyraźna :roll: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jonQuilla napisał(a): nie wiem kochana... ale ta jego mina jest coś taka niewyraźna :roll:Wiesz mnie się wydaje że on zdaje sie mówić.....wex ja juz ode mnie...ciągle mnie szturcha, ciagnie za uszy, wsadza palce w oczy i nos....ja chcę chwile spokoju:placz: Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):To niestety nie po mamuni....i nie po tatuniu:diabloti: A po kim, po kim, może ja też się zgłoszę po takie oczęta śliczne? Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jbk napisał(a):A po kim, po kim, może ja też się zgłoszę po takie oczęta śliczne?Po ojcu.........:evil_lol: znacie ten dowcip........Ojciec to ten po którym się dziedziczy a tata to ten którego pokazuje się dziecku:evil_lol: Quote
jbk Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Po ojcu.........:evil_lol: znacie ten dowcip........Ojciec to ten po którym się dziedziczy a tata to ten którego pokazuje się dziecku:evil_lol: A to nie wiedziałam :) Całe życie się człowiek uczy :eviltong: Quote
apple Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 jbk napisał(a):A to nie wiedziałam :) Całe życie się człowiek uczy :eviltong: No widzisz jaki to blogas edukacyjny:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a ja dziś dostałam.......................................... Jabcem w łep:evil_lol: Quote
Recommended Posts