apple Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Aleś sie wysiliła... Pf....Ty nie pfyfaj bo nie dostaniesz więcej:diabloti: Quote
zuzolandia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 http://lh3.ggpht.com/ulaczarnula2/SMz39zN3yRI/AAAAAAAABL8/N3rMa42d51o/s576/DSC01486.JPG ooooooooooo ales se krawata zalozyła no no...lubie taki kolor hihihihih siemka!!! Quote
Iza i Avanti Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='apple']Ty nie pfyfaj bo nie dostaniesz więcej:diabloti: I co mię straszysz??? Ty! Mię? Quote
apple Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='zuzolandia']http://lh3.ggpht.com/ulaczarnula2/SMz39zN3yRI/AAAAAAAABL8/N3rMa42d51o/s576/DSC01486.JPG ooooooooooo ales se krawata zalozyła no no...lubie taki kolor hihihihih siemka!!!Dziękować:loveu: [quote name='Iza i Avanti']I co mię straszysz??? Ty! Mię?nie starszę....ja tylko lojalnie uprzedzam:loveu: Quote
e.v.a Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 twoja teściowa sie dziwnie na mnie patrzy :look3::look3::look3::look3::look3: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 co Ty chcesz od swojego profilu Sisko ma :loveu: dawaj więcej fotów bo się nie nagapiłam :cool3: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 optłaś włoski :razz:;)... ale chciałam widzieć twoją zaje2bistą kieckę :placz: Quote
BeaC Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 [quote name='evaxon']twoja teściowa sie dziwnie na mnie patrzy :look3::look3::look3::look3::look3: na mnie też:diabloti::diabloti::diabloti: http://lh6.ggpht.com/ulaczarnula2/SMz3w70STcI/AAAAAAAABLg/6N3PfDoJkSk/s576/DSC01483.JPG a czemu ty u Tła a nie u Mła:razz: Quote
apple Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='jonQuilla']co Ty chcesz od swojego profilu Sisko ma :loveu: dawaj więcej fotów bo się nie nagapiłam :cool3: Ni ma na razie wiecej:niewiem: [quote name='Alicja']optłaś włoski :razz:;)... ale chciałam widzieć twoją zaje2bistą kieckę :placz:noooo obcięłam......a kieca moze póxniej bo czekam aż znajomi wstawią więcej fot na picassaweb:diabloti: [quote name='BeaC']na mnie też:diabloti::diabloti::diabloti: http://lh6.ggpht.com/ulaczarnula2/SMz3w70STcI/AAAAAAAABLg/6N3PfDoJkSk/s576/DSC01483.JPG a czemu ty u Tła a nie u Mła:razz:No juz lece:lol: Quote
apple Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 [quote name='evaxon']twoja teściowa sie dziwnie na mnie patrzy :look3::look3::look3::look3::look3:Widać jej podpadłaś:diabloti: Quote
agbar Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dzien dober moja droga Jabluszkowa:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 no niech mnie dundel... ja tutaj przychodzę z nadzieją że rzucę sobie raz jeszcze na Ciebie okiem a Ty mi mówisz że nie ma :roll: ale wiesz co... chociaż piesa możesz pokazać i Alunie :loveu::loveu: wycmokaj tych do wycmokania... jak dasz radę siebie wycmokać to też to zrob (wierzę w Twoją kreatywność Sisko) :) hej hej hej :multi::multi::multi: Quote
apple Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 agbar napisał(a):Dzien dober moja droga Jabluszkowa:loveu:ooooo któż to się okazał:multi: i o takiej fajowej godzinie:evil_lol: jonQuilla napisał(a):no niech mnie dundel... ja tutaj przychodzę z nadzieją że rzucę sobie raz jeszcze na Ciebie okiem a Ty mi mówisz że nie ma :roll: ale wiesz co... chociaż piesa możesz pokazać i Alunie :loveu::loveu: wycmokaj tych do wycmokania... jak dasz radę siebie wycmokać to też to zrob (wierzę w Twoją kreatywność Sisko) :) hej hej hej :multi::multi::multi: No niestety nie mam wiecej:shake: No dobra jutro cosik pstryknę i wstawię...może Alunie ze śpikiem do kolan:evil_lol: albo podkołdernika chrapiącego:evil_lol: Wycmokam wszystkich:loveu: Quote
jonQuilla Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 apple napisał(a): No niestety nie mam wiecej:shake: No dobra jutro cosik pstryknę i wstawię...może Alunie ze śpikiem do kolan:evil_lol: albo podkołdernika chrapiącego:evil_lol: Wycmokam wszystkich:loveu: :multi::multi: to ja nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Selket Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Cześć :grins: :grins: Widziałam Cię :multi: Quote
apple Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Selket napisał(a):Cześć :grins: :grins: Widziałam Cię :multi:Gdzie:crazyeye: agbar napisał(a):Dzien dobry zmarznieta:pJuż mi grzeją:p Mamta i nie marudźta:diabloti: Za oknem jest tak beznadziejnie że nawet nie chce mu się z wyra wychodzić:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cześć Jabłuszkowa! Pikne foty! Biedny, zmarznięty Krosiu! Quote
apple Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Jabłuszkowa! Pikne foty! Biedny, zmarznięty Krosiu!Hej......zamrznięty zmarzluch...on nawet na pole nie ma ochoty wychodzic:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 witam Sisko :multi::multi::loveu: widzę że dotrzymałaś słowa ;) chociaż Aluni nie widzę :roll: ale Krosia wypatrzyłam i jestem szczęśliwsza... wyciumaj :loveu: Quote
agbar Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 oooooo:multi:podkoldernik:multi::loveu: Quote
Selket Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Cześć :hand: :hand: Hmm.....skąd ja znam ten widok?? :evil_lol: Quote
BeaC Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 he he eh widziałam popierdółke podkłderną mina nijaka:diabloti::diabloti: Quote
apple Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 jonQuilla napisał(a):witam Sisko :multi::multi::loveu: widzę że dotrzymałaś słowa ;) chociaż Aluni nie widzę :roll: ale Krosia wypatrzyłam i jestem szczęśliwsza... wyciumaj :loveu: Ala nie chciała sie focić......się denerwowałą i uciekała przed aparate...no coż prawdziwa kobieta nie chce zeby ja ogladali z gilem u nosa:evil_lol: agbar napisał(a):oooooo:multi:podkoldernik:multi::loveu:Ano i to chrapliwy:evil_lol: Selket napisał(a):Cześć :hand: :hand: Hmm.....skąd ja znam ten widok?? :evil_lol:Z autopsji?:razz: BeaC napisał(a):he he eh widziałam popierdółke podkłderną mina nijaka:diabloti::diabloti:Mina adekwatna do pogody:evil_lol: Witaj Beaśna:loveu: WITAJCIE DZIEWCZYNY!:loveu: Quote
Recommended Posts