Iza i Avanti Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! Wróciłam!!! Quote
jonQuilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 ale wstyd, jaki wstyd :roll: :grab::mdleje::splat: nie mam pojęcia czemu mnie tu nie było przez kilka dni :placz: wybacz mi Jabco :modla: nie bij mnie :chaos: jak się na mnie fochniesz za to co zrobiłam to nie wiem co się stanie :flaming: (emota pod żadnym pozorem nic nie sugeruje) [SIZE=2]na prawdę jest mi bardzo wstyd :oops: :czytaj: pisemne przeprosiny :B-fly::B-fly: i tutaj kawusia :oops: Quote
Selket Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='jonQuilla']ale wstyd, jaki wstyd :roll: :grab::mdleje::splat: nie mam pojęcia czemu mnie tu nie było przez kilka dni :placz: wybacz mi Jabco :modla: nie bij mnie :chaos: jak się na mnie fochniesz za to co zrobiłam to nie wiem co się stanie :flaming: (emota pod żadnym pozorem nic nie sugeruje) [SIZE=2]na prawdę jest mi bardzo wstyd :oops: [SIZE=2]:czytaj: pisemne przeprosiny :B-fly::B-fly: i tutaj kawusia :oops: O ja ciieeee...............Żonkilka, aleś żeś zawazelinowała :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='jonQuilla']ale wstyd, jaki wstyd :roll: :grab::mdleje::splat: nie mam pojęcia czemu mnie tu nie było przez kilka dni :placz: wybacz mi Jabco :modla: nie bij mnie :chaos: jak się na mnie fochniesz za to co zrobiłam to nie wiem co się stanie :flaming: (emota pod żadnym pozorem nic nie sugeruje) [SIZE=2]na prawdę jest mi bardzo wstyd :oops: :czytaj: pisemne przeprosiny :B-fly::B-fly: i tutaj kawusia :oops: :splat: aleś popłynęła ....a było siedzieć cicho :razz::razz: Dżapkowa zapiła to sie na datach nie pozna ;) Cze Dzapko :grins: Quote
apple Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='BeaC']i jak bolą już stopy??/ trza trenować:razz: Bolą:roll: [quote name='evaxon']czesc ty np. moje ty japkowe don perignion :loveu:Noooo od razu czuję się bardziej ekskluzywnie:lol: [quote name='basia2202']na piachu? histeryzujesz Nie histeryzuję tylko się ubezpieczam:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeść! Wróciłam!!!jesteś:multi::multi::multi: [quote name='jonQuilla']ale wstyd, jaki wstyd :grab::mdleje::splat: nie mam pojęcia czemu mnie tu nie było przez kilka dni :placz: wybacz mi Jabco :modla: nie bij mnie :chaos: jak się na mnie fochniesz za to co zrobiłam to nie wiem co się stanie :flaming: (emota pod żadnym pozorem nic nie sugeruje) [SIZE=2]na prawdę jest mi bardzo wstyd :oops: :czytaj: pisemne przeprosiny :B-fly: i tutaj kawusia :oops: No niech bedzie ze ci wybaczam:roll:.....i żeby mnie to było ostatni raz;) [quote name='Selket']O ja ciieeee...............Żonkilka, aleś żeś zawazelinowała :diabloti:Eeeeeeee dlaczego?:diabloti: [quote name='Alicja']:splat: aleś popłynęła ....a było siedzieć cicho :razz: Dżapkowa zapiła to sie na datach nie pozna ;) Cze Dzapko :grins:Japkowa widzi wszystko:diabloti: Cześć dziewczyny!!!:loveu: Z newsów to tyle ze impra była przednia- bosko wygladałam, bosko się bawiłam..................................................i zapomniałam aparatu:mdleje: Quote
Helga&Ares Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='apple'] Z newsów to tyle ze impra była przednia- bosko wygladałam, bosko się bawiłam..................................................i zapomniałam aparatu:mdleje: oj Jabco Jabco:shake: jesteś jedyna:cool1: Quote
apple Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Helga&Ares']oj Jabco Jabco:shake: jesteś jedyna:cool1: wiem:cool1: Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 :mdleje: Dżapko :splat: jak można zapomnieć aparata :roll::roll::roll: Quote
apple Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja']:mdleje: Dżapko :splat: jak można zapomnieć aparata :roll::roll::roll: Siem bardzo spieszyłam bo już byliśmy spóźnieni:roll:.......i zapomniałam:mdleje: ale wycyganie od rodziny i wstawię cosik.....obiecuję:roll: Quote
e.v.a Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='apple'] Noooo od razu czuję się bardziej ekskluzywnie:lol: :lol::lol::lol::lol: ciesze sie ze cie zadowolilam :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='apple']Siem bardzo spieszyłam bo już byliśmy spóźnieni:roll:.......i zapomniałam:mdleje: ale wycyganie od rodziny i wstawię cosik.....obiecuję:roll: no ja myślę :lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='apple']Siem bardzo spieszyłam bo już byliśmy spóźnieni:roll:.......i zapomniałam:mdleje: ale wycyganie od rodziny i wstawię cosik.....obiecuję:roll: :razz::razz:....wierzę w Ciebie ;) Quote
jonQuilla Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Selket']O ja ciieeee...............Żonkilka, aleś żeś zawazelinowała :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicja']:splat: aleś popłynęła ....a było siedzieć cicho :razz::razz: Dżapkowa zapiła to sie na datach nie pozna ;) :hmmmm: hmm o co Wam chodzi ja zupełnie nie rozumiem :shake: [quote name='apple'] No niech bedzie ze ci wybaczam:roll:.....i żeby mnie to było ostatni raz;) :multi::multi: dziękuje o łaskawa :cool3: Quote
Agniest Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 słyszałam coś o weselu więc myślę sobie, pewnie Jabkowa foty gorrrrrąąąąące imprezowe powstawiała......a tu nic......:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :hmmmm: Dżapko zaspało :crazyeye::crazyeye::crazyeye: elooooo :hand: Quote
BeaC Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja']:mdleje: Dżapko :splat: jak można zapomnieć aparata :roll::roll::roll: normalnie witaj jabckowa fajnie że było fajnie:multi::multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cześć Jabłuszkowa Cioteczko! :-) Quote
jonQuilla Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 żeby nie było to jestem :multi::multi: cześć Sisko łaskawa :loveu::multi: przytulam mocno i biegnę dalej bo nie za wiele mam dziś czasu :calus: Quote
apple Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='evaxon']:lol::lol::lol: ciesze sie ze cie zadowolilam :diabloti:Ależ:diabloti: [quote name='Helga&Ares']no ja myślę :lol:No dobra już dobra:roll: [quote name='Alicja']:razz::razz:....wierzę w Ciebie ;)No patrzaj i przy takim wsparciu no nie da się nic nie wstawić:roll: [quote name='Agniest']słyszałam coś o weselu więc myślę sobie, pewnie Jabkowa foty gorrrrrąąąąące imprezowe powstawiała......a tu nic......:evil_lol:Agniestko:mad::evil_lol: [quote name='Alicja']:hmmmm: Dżapko zaspało :crazyeye::crazyeye::crazyeye: elooooo :hand: Nie zaspało tylko Ala przeziebiona i to dość mocno:shake:.......nie miałam kiedy bo mała marudziła. Nochal zatkany na maksa i każda próba odciągniecia katarku kończyła się histerycznym płaczem......a po 15 min uspokajania znowu od początku:cool1: [quote name='BeaC']normalnie witaj jabckowa fajnie że było fajnie:multi:No własnie....chociaż ty mnie rozumiesz:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszkowa Cioteczko! :-)Witaj Urlopowa cioteczko:loveu: [quote name='jonQuilla']żeby nie było to jestem :multi: cześć Sisko łaskawa :loveu: przytulam mocno i biegnę dalej bo nie za wiele mam dziś czasu :calus: No jesteś jesteś i ja też zaraz do ciebie biegnę:loveu: Tylko najpierw wstawię pare wycyganionych fotek......jest ich mało i są mało efektowne więc się nie jarajcie:diabloti: Quote
apple Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Wiec tu jestem w tle z teściową i Alusią:loveu: Tutaj....tyż:diabloti: I tu na pierwszym planie mój okropny profil:cool1: Na razie wsio:cool1: Quote
apple Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Helga&Ares']pokazuj te foty już :diabloti:No przeca pokazałam:roll: Quote
Helga&Ares Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 no nie pogodosz:crazyeye::crazyeye: Quote
apple Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Helga&Ares']no nie pogodosz:crazyeye::crazyeye: Nooo soooo znowu:roll: Quote
Recommended Posts