jonQuilla Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 :roflt::roflt: spora porcja śmiechu to to co jest mi w chwili obecnej potrzebne... dziękuje :loveu: http://www.joemonster.org/filmy/10954/Czlonkociuchcia Quote
e.v.a Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 buahahahahaha gdzie sa takie ciuchcie???:grin: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='jonQuilla']:roflt::roflt: spora porcja śmiechu to to co jest mi w chwili obecnej potrzebne... dziękuje :loveu: http://www.joemonster.org/filmy/10954/Czlonkociuchcia Bosszzz Zonkilka:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Buhaha ale sie naśmiałam heheTo dobrze taki był mój cel:diabloti: [quote name='evaxon']buahahahahaha gdzie sa takie ciuchcie???:grin:A co Ewcia chcesz się zabrać:cool3: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 No dobra koniec tego gadania o goopotach......w końcu to FOTOBLOG........:diabloti: Nasz wypad na wieś...... Z cyklu "Kronos odpoczywający" Dżamajka na fotelu....ale wszystko pod kontrolą:evil_lol: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 I charce z Sarą....moją najulubieńmszą kumpelką:loveu: Się zmęczyły:evil_lol: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Jeszcze troszkę roześmianej mordki:loveu: No i z Alunią zdjęć nie zabrakło;) Świetlna Ala:loveu: Patrzcie jaka jestem wielka:loveu: I moja mała grzybiareczka:loveu: Noooo i dosyć tego dobrego:diabloti: Quote
BeaC Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']A ja tak:diabloti: O trzeciej w nocy ONA po cichutku wymknęła się z małżeńskiego łoża do sąsiedniego pokoju. Klawiaturą rozbiła 22-calowy monitor, wszystkie płyty DVD porysowała i podeptała swoimi pantoflami. Obudowę komputera potraktowała zapalarką do gazu, a drukarkę utopiła w wannie. Potem wróciła do sypialni, do cieplej pościeli i przytuliła się z miłością do boku swego nic nie podejrzewającego, śpiącego męża. Była przeświadczona , że już teraz cały wolny czas będzie przeznaczał na ich miłość. Zasnęła. Do końca życia pozostały jej jeszcze niecałe cztery godziny... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uffffffffff dobrze że ja tak nie zrobiłam ale z płytoteką mego ślubnego już bym nie żyła:cool1: a taki mam czasami zamiar:diabloti::diabloti: widziałam jabłkowita widziałam fotki wstawiłaś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='BeaC']uffffffffff dobrze że ja tak nie zrobiłam ale z płytoteką mego ślubnego już bym nie żyła:cool1: a taki mam czasami zamiar:diabloti::diabloti: widziałam jabłkowita widziałam fotki wstawiłaś:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti: No powiedz że jesteś dumna ze mnie......no powiedz:razz: Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 :pdzień dobry widziałam fotaski :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ale Aluśka wyrosła :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 gdybym nie wiedziała że Kroś to chłopczyk to powiedziałabym .... ---> o jaka dama leży :evil_lol: http://img505.imageshack.us/img505/1853/tnobraz187mn4.jpg Alunia Ci rośnie jak na drożdżach :loveu: cześć Sisko :multi::loveu: Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Tyy.. laskaa... :razz: a co Ty mnie kłamałaś, że Krosiu to agresor się zrobił? :mad: no przeca widzę, że się ładnie bawi...:cool3: http://img201.imageshack.us/img201/1952/tnobraz183av4.jpg buziamy Cię dżapaneczko nasza Ty gadzinko :loveu: i sypiemy Ci piachem nadmorskim po galeryjce :evil_lol: Quote
basia2202 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Tyy.. laskaa... :razz: a co Ty mnie kłamałaś, że Krosiu to agresor się zrobił? :mad: no przeca widzę, że się ładnie bawi...:cool3: http://img201.imageshack.us/img201/1952/tnobraz183av4.jpg buziamy Cię dżapaneczko nasza Ty gadzinko :loveu: i sypiemy Ci piachem nadmorskim po galeryjce :evil_lol: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='Alicja']:pdzień dobry widziałam fotaski :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:ale Aluśka wyrosła :multi::loveu:No po to wstawiłam co byś popatrzała:evil_lol: wiem nie moge się nadziwić jak ten czas szybko leci.......czy ja też się tak szybko starzeje:roll: [quote name='jonQuilla']gdybym nie wiedziała że Kroś to chłopczyk to powiedziałabym .... ---> o jaka dama leży :evil_lol: http://img505.imageshack.us/img505/1853/tnobraz187mn4.jpg Alunia Ci rośnie jak na drożdżach :loveu: cześć Sisko :multi::loveu: Dama:crazyeye:.....on nie ma nic z damy a tym bardziej gentelmena:evil_lol: to jest harpagan jakich mało:evil_lol: [quote name='basia2202']Tyy.. laskaa... :razz: a co Ty mnie kłamałaś, że Krosiu to agresor się zrobił? :mad: no przeca widzę, że się ładnie bawi...:cool3: http://img201.imageshack.us/img201/1952/tnobraz183av4.jpg buziamy Cię dżapaneczko nasza Ty gadzinko :loveu: i sypiemy Ci piachem nadmorskim po galeryjce :evil_lol: A ty gadzinko moja co się tak dublujesz co?:cool3: No niestety Krosiu jest agresorek:shake: do Sary mniej bo zna ją od dawna a poza tym to suka....chociaż ładnie się bawią to czasami ta zabawa niebezpiecznie zbliża się do granicy gryzienia- niestety oboje walczą o dominacje:cool1: Inne psy to wrogowie.....upiecze się tylko sukom i to najlepiej żeby były bokserkami:cool1: i prosze mi tu piachem nie sypać....jeszcze się jakiś gośc pośliźnie :mad: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple'] A co Ewcia chcesz się zabrać:cool3: hyhyhy chciała bym se usiąść na takiej :diabloti: oooo ile fotków:loveu: czeee:loveu: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']hyhyhy chciała bym se usiąść na takiej :diabloti: oooo ile fotków:loveu: czeee:loveu::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zbereźnica:evil_lol: no poszalalam z fotami...jak nigdy...chyba się zepsułam:roll: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Zbereźnica:evil_lol: no poszalalam z fotami...jak nigdy...chyba się zepsułam:roll: hyhyhy nooo tak sie zepsułaś ze az tutaj smierdzi :roll: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']hyhyhy nooo tak sie zepsułaś ze az tutaj smierdzi :roll:Że czym przepraszam:mad: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']Że czym przepraszam:mad: ze no tym skisłym jabłkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='evaxon']ze no tym skisłym jabłkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie skisłym jabłkiem tylko eleganckim winkiem stołowym:cool1: ZAGADAŁY MY FOTY NA WSTECZU:lol: Quote
e.v.a Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 [quote name='apple']nie skisłym jabłkiem tylko eleganckim winkiem stołowym:cool1: ZAGADAŁY MY FOTY NA WSTECZU:lol: hyhyhy wontpie:eviltong: to one to one Quote
BeaC Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='apple']No powiedz że jesteś dumna ze mnie......no powiedz:razz: kurna powiem to:razz: powiem:razz::razz: powiem DUMNA Z CIE JESTEM :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 witam Cię z rana :multi::loveu: życzę miłego i pogodnego dnia :loveu: Quote
apple Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 [quote name='evaxon']hyhyhy wontpie:eviltong: to one to onepffff człowieku malej wiary:cool1: [quote name='BeaC']kurna powiem to:razz: powiem:razz::razz: powiem DUMNA Z CIE JESTEM :eviltong: Ahhhhhh:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: [quote name='jonQuilla']witam Cię z rana :multi::loveu: życzę miłego i pogodnego dnia :loveu: Witaj Sisko i tobie też wszystkiego dobrego dzisiaj życze:loveu: Quote
Recommended Posts