apple Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 zuzolandia napisał(a):http://th.interia.pl/20,ba8025d06838730/050925_irish_coffee_cappucino hmmmm ze tak mnie nikt cholera nie chce tak rozpieszczac;-) doberek poczerniała Japuszkowo;-) hihihihihihNikt cię nie rozpieszcza:crazyeye:....widać nie zasłużyłaś:evil_lol: Witaj:loveu: Helga&Ares napisał(a):oj Ty pedanciku :evil_lol: a ta czekoladka pomarańczowa obok kawusi to rozumiem dla mnie:loveu:Tak a dla kogo....przeca ja nie chcę co by mi doopa urosła:diabloti: Alicja napisał(a):no i paczajta ...Menrzuś na wczasy a u Dżapkowej żałoba :razz::roll: cze Dżapko :hand:cześć Alunia:loveu:......ano żałoba:roll: .....ale to jeszcze tylko pare dni;) Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi: Kto zabrał zielonakwe Jabłuszko???? :mad: I oddał takie zpesute??? :mad: To wszystko JEGO wina.....wszystkie skargi wiec do niego nie do mnie........:evil_lol: BeaC napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti: fotki jakieś poproszę!!!!Ty papuga....ty tylko foty i foty.....ni mam i nie dam:evil_lol: sota36 napisał(a):No, fotki!!!! Czesc Dzapkowa! Juz jestem, ale smutna i ...zbidzona, no bo wakacje... ehhhhhhhhhhOjjjj jak mi ciebie żal.....wiem co czujesz.....ehhhh ale pociesz sie że najbliższy długi weekend już za 2,5 mies....ja już odliczam dni:evil_lol: jonQuilla napisał(a):cześć Sisko :multi::loveu:CZeść kochana:loveu: Quote
apple Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 evaxon napisał(a):czesc kochani:loveu::loveu::loveu:Witaj Eff:multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 :multi::multi::loveu: cześć Jabłuszkowa Ty moja Sisko najkochańsza :):):):) :loveu: Quote
Selket Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 O ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeee..................zapomniałam o Jabłuszku............. :oops: :oops: :oops: Quote
e.v.a Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 apple napisał(a):Witaj Eff:multi::loveu: a gdzie szampan i fajerwerki witające?:roll: Quote
apple Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 jonQuilla napisał(a)::multi::multi::loveu: cześć Jabłuszkowa Ty moja Sisko najkochańsza :):):):) :loveu: Witaj Żonkilko mła droga:loveu: Selket napisał(a):O ja cieeeeeeeeeeeeeeeeeee..................zapomniałam o Jabłuszku............. :oops: :oops: :oops:Ojej, nic się nie przejmuj......nie ty jedna:evil_lol: evaxon napisał(a):a gdzie szampan i fajerwerki witające?:roll:A to już sylwester:hmmmm: Quote
zuzolandia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ojjjj jak mi ciebie żal.....wiem co czujesz.....ehhhh ale pociesz sie że najbliższy długi weekend już za 2,5 mies....ja już odliczam dni:evil_lol: jesoooooooooo jeszcze nie zaczely porzundnie pracowac a juz mysla o wolnymmm......co za baby .....hiihihih witej black women czy jakos tak hihihih Quote
apple Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 zuzolandia napisał(a):Ojjjj jak mi ciebie żal.....wiem co czujesz.....ehhhh ale pociesz sie że najbliższy długi weekend już za 2,5 mies....ja już odliczam dni:evil_lol: jesoooooooooo jeszcze nie zaczely porzundnie pracowac a juz mysla o wolnymmm......co za baby .....hiihihih witej black women czy jakos tak hihihihNo soooo:roll:......trzeba się uczepić jakiejś nadziei co by nie zwariować:evil_lol: witaj:loveu: Quote
Selket Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Przyszłam pokazać Ci coś bardzo osobistego i głęboko wewnętrznego......... Mój piękny uśmiech z nową plombą :grins: :grins: :grins: Quote
apple Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Selket napisał(a):Przyszłam pokazać Ci coś bardzo osobistego i głęboko wewnętrznego......... Mój piękny uśmiech z nową plombą :grins: :grins: :grins: powalający :mdleje: Quote
e.v.a Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 apple napisał(a): A to już sylwester:hmmmm: nie ty goopia babo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong: Quote
Selket Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Kurde......zemdlała :oops: :oops: To chyba nie najlepsza oznaka :oops: :oops: Trudno no..... :evil_lol: Quote
apple Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 evaxon napisał(a):nie ty goopia babo:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:Ale mnie zbeształa:placz:I za co?:placz: Selket napisał(a):Kurde......zemdlała :oops: :oops: To chyba nie najlepsza oznaka :oops: :oops: Trudno no..... :evil_lol:No biel mnie powaliła:evil_lol: Alicja napisał(a):jestem tu Dżapuszko :loveu:jestem Widzem Cię :multi: Widzem:multi: Znaczy sie Krasnale Cię jeszcze nie wykończyły;) Quote
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :roll:...krasnalom bedzie trudno :razz::razz:ale szefowa na dobrej drodze by mnie unicestwić :angryy::mad: witaj Dżapko :multi: Quote
BeaC Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 .................:eviltong::eviltong::eviltong: to by było na tyle Quote
jonQuilla Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 witam Sisko :multi::loveu: dzisiaj nie ma kawy bo zapomniałam kupić więc przyniosłam gorącą czekoladę, mam nadzieję że może być :) Quote
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Normalnie Dżapkowa, Żonkila Cię rozpieszcza :obrazic: :obrazic: Cześć :loveu: :loveu: Quote
jonQuilla Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Selket napisał(a):Normalnie Dżapkowa, Żonkila Cię rozpieszcza :obrazic: :obrazic: i spójrz że ona tym gardzi :roll: hej :loveu::multi: Quote
apple Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Alicja napisał(a)::roll:...krasnalom bedzie trudno :razz::razz:ale szefowa na dobrej drodze by mnie unicestwić :angryy::mad: witaj Dżapko :multi:Natłuc szefowej:mad: BeaC napisał(a):.................:eviltong: to by było na tyle Język ci nie wysechł od tego dyndania?:razz: jonQuilla napisał(a):witam Sisko :multi::loveu: dzisiaj nie ma kawy bo zapomniałam kupić więc przyniosłam gorącą czekoladę, mam nadzieję że może być :) Z twoich rąk wszystko przyjmę:loveu: agbar napisał(a):a kuku:eviltong:Aleś mnie wystraszyla:eviltong: Nareszcie wróciłaś:multi: Selket napisał(a):Normalnie Dżapkowa, Żonkila Cię rozpieszcza :obrazic: :obrazic: Cześć :loveu: :loveu:No nie zazdraszczaj;) jonQuilla napisał(a):i spójrz że ona tym gardzi :roll: hej :loveu::multi: Nie gardzi tylkowczoraj Dżapkowa zapomniała kluczy do pracy i z tego powodu sie zrobiło zamieszanie, się nie mogłam dostać do pracy i sie stało tak że miałam wczoraj wolne:diabloti::multi: Rinuś napisał(a):czeeeść malutka :loveu::diabloti:malutka? Chciała bym:cool1: Quote
Rinuś Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 eee no przecież nie jesteś taka wielka.... chyba? :evil_lol: Quote
Recommended Posts