e.v.a Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 ojaaaa ale fajne pampersy :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 evaxon napisał(a):ojaaaa ale fajne pampersy :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Noo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: WitaJ:loveu: Quote
apple Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No taaaaaaaaaa... Bo one obie mają siakieś takie wielkie doopalonki!No jakoś takie wyrośnięte są:evil_lol:, Ala od poczatku nosi o jeden rozmiar wieksze niż jej rówiesnice:cool1::roll: [quote name='evaxon']ojaaaa ale fajne pampersy :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Częstuj sie:diabloti: [quote name='Medorowa']Noo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: WitaJ:loveu:Ty też:diabloti: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 :razz::razz:handelek Huggiesami :evil_lol:.... fajniutkie te majtochy do zalewania ;) Cze Dżapuszko :hand: Quote
Medorowa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='apple'] Ty też:diabloti: w takim razie i Ty:loveu::loveu: Quote
credita Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 witam :p Agniest śle pozdrowienia z nad morza;) Quote
zuzolandia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 siemkaaa slunzoczko;-) jakby co to lepiej na pw bo godej godej cos ostatnio szwankuje i rozne numery odstawia;-) hihihihi buziowankooooooo!!! Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A KTO Z NAAAAAMI NIE WYPIIIIIJE :razz::razz: Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni i każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!! życzę Ci JA :grins: Quote
Alicja Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 ............i jeszcze jeden i jeszcze raz ... to i ja życzę Ci ... uśmiechu na twarzy, kiedy rano wstajesz, radości, kiedy komuś swoją dłoń podajesz, Quote
jonQuilla Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 a teraz idziemy na jednego... a teraz idziemy ... :evil_lol::evil_lol: sto lat, sto lat !!! :):):):) :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: [SIZE=2]wszystkiego najlepszego :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 eeeee solenizantka :scream_3:kaj ten browar :razz: Quote
apple Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Alicja']handelek Huggiesami .... fajniutkie te majtochy do zalewania Cze Dżapuszko :hand:Ano trza jakoś dorabiać:evil_lol: [quote name='Medorowa']w takim razie i Ty:loveu:Nie dziękuję potrzymam:evil_lol: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko Hejka:loveu: [quote name='credita']witam Agniest śle pozdrowienia z nad morzaNo witaj urlopowiczko...niech ci słonko zaświeci nareszcie:loveu: [quote name='zuzolandia']siemkaaa slunzoczko jakby co to lepiej na pw bo godej godej cos ostatnio szwankuje i rozne numery odstawia hihihihi buziowankooooooo!!!Dopssszzzz:lol: [quote name='clockwork']A KTO Z NAAAAAMI NIE WYPIIIIIJE :razz::razz: Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni i każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!! życzę Ci JA :grins: [quote name='Alicja']............i jeszcze jeden i jeszcze raz ... to i ja życzę Ci ... uśmiechu na twarzy, kiedy rano wstajesz, radości, kiedy komuś swoją dłoń podajesz, [quote name='jonQuilla']a teraz idziemy na jednego... a teraz idziemy ... :evil_lol::evil_lol: sto lat, sto lat !!! :bigcool::Cool!::bigcool: [SIZE=2]wszystkiego najlepszego :loveu: [quote name='clockwork'] eeeee solenizantka :scream_3:kaj ten browar :razz: Bosszzzz baby Dziękuję ........nie spodziewałam się.........bardzo, baaardzo dziękuję niech no was ucałuję A teraz po browarku..... dla niecierpliwej Klockowej:evil_lol::diabloti: Quote
teqquila Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Dzapuszkowa wszystkiego wsyztstkiego najlepszejszego :loveu::knajpa: Quote
sota36 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Sto lat!Sto lat! sto lat niech zyje nam! i JESZCZE JEDEN JESZCZE RAZ! sTO LAT, STO LAT NIECH ZYJE NAM!!!!! Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 ja już swojego browarka dorwałam :) jeszcze raz Wszego Dobrego ;) :loveu::loveu::loveu: ahhh.... upiekłam rano coś dla Ciebie :) ale kompletnie nie wiem dlaczego motywem przewodnim tego ciacha jest jabłko :hmmmm: i taką bombonierkę :) znów motyw jabłkowy :niewiem: Quote
sota36 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 a JA SPIEWAM I SPIWEWAM A SZKLANECZKA PUSTA!!!!! BROWARKA - NIE MA!!!!! "STO LAT, STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE NAM"!!!!! hmmm, moze teraz, tak na krzywy ryjek????? Quote
apple Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Alicja'] prezenta przyniesłam dziękować:loveu: tylko czemu ty rozpakowujesz mojego przenta:razz::evil_lol: [quote name='sota36']Dzabusiu Ty moja - ZDROWKA!!!!!!!!Siem zawstydziałam.....tyle słodkich słów w jednym zdaniu:oops: dziękuję:loveu: [quote name='teqquila']Dzapuszkowa wszystkiego wsyztstkiego najlepszejszego :loveu:Dzięki:loveu: [quote name='sota36']Sto lat!Sto lat! sto lat niech zyje nam! i JESZCZE JEDEN JESZCZE RAZ! sTO LAT, STO LAT NIECH ZYJE NAM!!!!!A kto tak pięknie spiewa ?Czyżby to Marceli Szpak- nie to Jolaosek mój drogi:loveu: [quote name='jonQuilla']ja już swojego browarka dorwałam :) jeszcze raz Wszego Dobrego ;) :loveu::loveu::loveu: ahhh.... upiekłam rano coś dla Ciebie :) ale kompletnie nie wiem dlaczego motywem przewodnim tego ciacha jest jabłko :hmmmm: i taką bombonierkę :) znów motyw jabłkowy :niewiem: Sisko aleś zaszalała:evil_lol: dziękuję jak ja ci sie odwdzięczę co?:cool3: [quote name='sota36']a JA SPIEWAM I SPIWEWAM A SZKLANECZKA PUSTA!!!!! BROWARKA - NIE MA!!!!! "STO LAT, STO LAT, STO LAT NIECH ZYJE NAM"!!!!! hmmm, moze teraz, tak na krzywy ryjek?????No jak nie ma to już tamto wychlały ochlaptuski:crazyeye::evil_lol: Proszzz specjalnie dla ciebie:loveu: [quote name='Alicja'] O prosze a Alunia tak kulturalnie po lampeczce winka:diabloti: Quote
Alicja Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='apple']dziękować:loveu: tylko czemu ty rozpakowujesz mojego przenta:razz::evil_lol: poprawiam kokardkę :diabloti: O prosze a Alunia tak kulturalnie po lampeczce winka:diabloti: bo ja kulturalna kobieta jestem :roll::diabloti::evil_lol: Quote
apple Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Alicja'] bo ja kulturalna kobieta jestem :roll::diabloti::evil_lol:Kurturarna:cool3: No dopsssszz:diabloti: To już nie poprawiaj tej kokardy.....sama se poprawiem:roll::eviltong: Quote
Medorowa Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Tak skromnie, ale jak najbardziej szczerze NAJLEPSZEGO;):Rose: Quote
jonQuilla Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='apple'] Sisko aleś zaszalała:evil_lol: dziękuję jak ja ci sie odwdzięczę co?:cool3: jak? hmmm.... :hmmmm: mocno mnie utulisz? :oops: Quote
Recommended Posts