apple Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry ;) ;) ;)Doberek:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabłuszkowa! Alutka jak zawsze śliiiiiiiiiiiiiiiiiiiczna!Dziękować:loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::multi::loveu: hmm Alunia ma kolczyki :multi::multi: to mnie się podoba :) :loveu: mojaaa krew :evil_lol::evil_lol: hihihi i jakie ładnie widoczki moje oczy widziały :) :loveu: ba cioteczko.......wsio co najlepsze ma po tobie:evil_lol: [quote name='tygra']ale śliczna zakolczykowana dziewczynka :) Jabłuswzkowa Dama Ci rośnie :)Dziękuje bardzo:loveu:......zauważyłam:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Appluszkowa! A Ty gdzie?Noooooo nie ma mnie:roll: [quote name='Alicja']...........................:hand:Hej Aluniu:loveu::multi: Quote
apple Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 [quote name='BeaC']dziwie się bo ja nie mając aparatu .................więcej fott wstawiam :eviltong::eviltong::eviltong: Mondralińska:evil_lol::eviltong: a All wogóle nie wyglada jak chłopacek.ma śliczny dziewczecy uśmiech moja Zulka też dłuuugo chłopczykiem była............ włoski jej urosły w wieku 3 lat:-oNo Alunia też ma mało i krótkie włoski i dlatego ciągle słyszę; O! Jaki ładny chłopczyk:angryy: Quote
jonQuilla Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 apple;10628979 [FONT=Century Gothic napisał(a):ba cioteczko.......wsio co najlepsze ma po tobie:evil_lol:[/FONT"> [FONT=Georgia] cholera... nie wiele tego :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry Dziewuszki! Quote
apple Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='jonQuilla'] cholera... nie wiele tego :evil_lol::evil_lol: No tego nie powiedziałam:evil_lol: Quote
apple Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobry Dziewuszki!cześć cioteczko:loveu: no i co już zniknęłaś:roll: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 cześć ja tylko na chwileczkę bo zaraz lecę się pierniczyć :evil_lol::evil_lol: buziaaa:loveu: Quote
Alicja Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 siemanko Jabłuszkowe :multi::loveu: Alunia fajniutka z kolczykami ;)ja miałam blond loczki :diabloti:....potem mnie ściachali na krótko żeby wzmocnić włoski i kolor mi sie zmienił a i gęstość dopisała ...a że rozrabiałam jak pijany osioł to wszyscy zawsze myśleli ze chłopczyk :oops::p Quote
Iza i Avanti Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='apple']cześć cioteczko:loveu: no i co już zniknęłaś:roll: Pojawiam się i znikam... Teraz Ciebie nia ma.... :shake: Quote
clockwork Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='jonQuilla']Madzia to Ty bez ślubu mieszkasz z Pawciem?? ja myślałam że on mieszka piętro nad Tobą albo piętro pod Tobą :evil_lol::evil_lol: natychmiast mi się od niego wyprowadź niewierna Ty:roflt::roflt::roflt: melduje wykonanie zadania :evil_lol::evil_lol: noo jaki chłopczyk z kolczykami :loveu::multi::eviltong: Slicznie Aluni w kolcyckach :loveu: Quote
apple Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć ja tylko na chwileczkę bo zaraz lecę się pierniczyć :evil_lol::evil_lol: buziaaa:loveu: Co robić:crazyeye: Bossszzz apokalipsa:shake::evil_lol: [quote name='Alicja']siemanko Jabłuszkowe :multi::loveu: Alunia fajniutka z kolczykami ;)ja miałam blond loczki :diabloti:....potem mnie ściachali na krótko żeby wzmocnić włoski i kolor mi sie zmienił a i gęstość dopisała ...a że rozrabiałam jak pijany osioł to wszyscy zawsze myśleli ze chłopczyk :oops::pczeee Alutkowa, no i ja własnie mam z Alą ten problem, dokazuje jak mały łobuziak, włosków mało i dlatego pewno myślą że to chłopak:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Pojawiam się i znikam... Teraz Ciebie nia ma.... :shake:No bo tak jakoś łazisz a na doopie siąść nie mozesz:evil_lol: [quote name='clockwork']melduje wykonanie zadania :evil_lol::evil_lol: noo jaki chłopczyk z kolczykami :loveu::multi::eviltong: Slicznie Aluni w kolcyckach :loveu: Czeeee Madzialenka, prawda że ładny chłoptaś?:loveu: [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: :loveu: Ano:loveu: Jak było na żaglach:razz: twierdza Boyen zaliczona:razz: Quote
jonQuilla Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='apple']Co robić:crazyeye: Bossszzz apokalipsa:shake::evil_lol: nie byłam :oops::oops: a no pierniczyć... na tym będzie od września polegała moja praca :diabloti::diabloti: będę pierniczyć od 11 do 19 :) :multi::multi: Quote
Selket Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 A wiesz Dżpako..tyle seszonów wypływanych a nigdy tam nie dotarłam :oops: Wstyd :oops: Quote
apple Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='jonQuilla']nie byłam :oops::oops: a no pierniczyć... na tym będzie od września polegała moja praca :diabloti::diabloti: będę pierniczyć od 11 do 19 :) :multi::multi:co bedziesz pierniki piekła czy co?:hmmmm: [quote name='Selket']A wiesz Dżpako..tyle seszonów wypływanych a nigdy tam nie dotarłam :oops: Wstyd :oops:No co ty żeglarz i w Giżycku w Boyen nie byłaś:crazyeye: a chociaż koncert szantowy w Yellow zaliczyłas:razz: Quote
BeaC Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 hejka wstawaj........... bo jest pięknie :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Rinuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cześc mała :eviltong: coś nas olałaś jak sie przeniosłaś do innego działu :razz: Quote
apple Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='BeaC']hejka wstawaj........... bo jest pięknie :multi::multi::multi::multi::multi: Już dawno wstałam i nawet juz u ciebie byłam:eviltong: [quote name='Rinuś']Cześc mała :eviltong: coś nas olałaś jak sie przeniosłaś do innego działu :razz:A ty co.......pluchy ci urwało że nie możesz do mnie kliknąć:diabloti: tylko od razu olała olała,....pfffff:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='apple']co bedziesz pierniki piekła czy co?:hmmmm: sprzedawała w sklepie kopernika :eviltong::eviltong: dzień dobry Sisko kochana :loveu::loveu::multi: Quote
Selket Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='apple']No co ty żeglarz i w Giżycku w Boyen nie byłaś:crazyeye: a chociaż koncert szantowy w Yellow zaliczyłas:razz: No to ja już nic nie powiem :oops: Quote
apple Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Selket']No to ja już nic nie powiem :oops:Apokalipsa:mdleje:.........boję się pytać dalej:roll: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Cioteczko Jabłeczko!Cześć cioteczko Izauro:loveu: Quote
clockwork Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 wpadło japko do fartuszka...... :roll: :evil_lol: czy jakoś tak Quote
Selket Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='apple']Apokalipsa:mdleje:.........boję się pytać dalej:roll: Eeee co Ty:cool1: Wal śmiało Dżapko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='clockwork']wpadło japko do fartuszka...... :roll: :evil_lol: czy jakoś tak .......:hmmmm: wpadła gruszka do fartuszka:roll: .....potem wpadły 2 jabuszka :p...a sliweczka wpaść nie ściała :roll:....no bo była niedojrzała :oops: :hand: Quote
Recommended Posts