apple Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='basia2202']cze gadzino! :diabloti: dlaczemu do mła nie zaglądasz, hę? nie koffasz już nas... Zuzolka w depresję wpadnie.. zobaczysz... i to przez Ciebie będzie, baboooo!! a piesa to Ty masz jeszcze??:razz: nie widziałam go jakoś ostatnio aa.. lodów Ci skubłam pychooootaaa żonkila wiedziała, co dać dobrego :p LOVE mój Ty Jabcoku :loveu: [FONT=Century Gothic]Czeee Gadzinko mał koffana..........jak to cie nie kofam........baaaaaardzo was koffam:loveu: ino ostatnio mam jakieś za krótke doby...............ktoś mi wykrada tu godzinkę i tam godzinke.............normalnie nie wiem co jest grane..............:shake: Już do was lece:loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie żebym była niekoleżeńska i jakaś dziwna ale.... ale JABCO gardzisz moimi wyrobami i wszyscy wszystko podkradają :placz: [/FONT][FONT=Century Gothic]No nie gardze tylko chodzi tu jedna taka i tylko czycha aż coś wstawisz.....i cap............ale ja się pocieszam:p jeszcze chwila i bedzi hj[/FONT] [quote name='evaxon']:mdleje:nie no wypas te lody :eating: Jabkowa żałuj ze cie tu nie ma i ich nie zjesz:diabloti:[FONT=Century Gothic]Smacznego:diabloti:[/FONT] [quote name='BeaC']..............cze Jabcok............... fotów nie dajesz już??:diabloti: [quote name='Rybka_39']Cześć jabłuszkowa! Kopsniesz jakieś fotki?:cool3: Jak Wam mija upalny dzień?[FONT=Century Gothic]Cześć kochane.........bedą foty jak tylko sie odnajde:roll: [/FONT] [quote name='basia2202']Jabcokowa nas już nie koffa :roll: pewnie polazła się gdzieś łajdaczyć [FONT=Century Gothic]Bez ciebie? No co ty:diabloti:[/FONT] [quote name='Medorowa']:evil_lol: Witanko:p [FONT=Century Gothic]Witaj Słońce dogomani:loveu:[/FONT] [quote name='credita']witam appelka chyba weekenduje [quote name='sota36']nooooooooooooooooooooooooo chyba ( rzeklam inteligentnie)[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha:evil_lol: Bystrzachy:loveu: [/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Apco! A Ty jeszcze na wsi? Bo ja wróciłam :-)[FONT=Century Gothic]Nie byłam na wsi:cool1: ale jestem cioteczko:loveu:[/FONT] [quote name='sota36']Dzapkowaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [FONT=Century Gothic]Taaaaak?:roll:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Sisko :loveu: gdzie Ty? torta lodowego przyniosłam [/FONT][FONT=Century Gothic]Jooooooooooooooooooo i to wszystko moje, tylko moje............................mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Moja koffana siska:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [FONT=Georgia]w końcu nie zgardziłaś :multi::multi: moje starania nie poszły na marne ........ aż sobie hopne ze szczęścia :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/FONT] Quote
basia2202 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 nie wiem, czy wiesz...:cool3: ale zanim Ty sie tu pojawiłaś...:razz: to ja zaglądłam nieco wcześniej i zlizałam trochę z wierzchu tego torta lodowego :diabloti: :evil_lol: pyyyychaaaaa było mniaaammm... :sabber: i całe szczeście, że się nie łajdaczyłaś beze mnie... bo już żem w deprechę zaczęła popadać :roll: buzi gadzino :loveu: Quote
credita Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 no proszę i apple wróciła do swoich:p witam szanowną panią :loveu: Quote
apple Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]w końcu nie zgardziłaś :multi::multi: moje starania nie poszły na marne ........ aż sobie hopne ze szczęścia :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/FONT][FONT=Century Gothic]Ile razy mam sisce powtarzać że ja nigdy nie gardzę tylko mam tu takich podjadków urytków:evil_lol: A hopaj hopaj weselej się zrobiło:multi:[/FONT] [quote name='basia2202']nie wiem, czy wiesz...:cool3: ale zanim Ty sie tu pojawiłaś...:razz: to ja zaglądłam nieco wcześniej i zlizałam trochę z wierzchu tego torta lodowego :diabloti: :evil_lol: pyyyychaaaaa było mniaaammm... :sabber: [FONT=Century Gothic]Wiem..............................w boczki nie poszło:razz::diabloti:[/FONT] i całe szczeście, że się nie łajdaczyłaś beze mnie... bo już żem w deprechę zaczęła popadać :roll: buzi gadzino :loveu: [FONT=Century Gothic]Eeeeee tam olać depreche - jak łajdaczyć sie to tylko z tobą:loveu:[/FONT] [quote name='credita']no proszę i apple wróciła do swoich:p witam szanowną panią :loveu:[FONT=Century Gothic]A jestem jestem i równiez witam szanowną kolezankę:loveu: Jak tam Oskarek:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Arial]:hand: siemanko kożelanko :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Georgia]to hopam nadal :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: a podjadaczom stanowczo mówimy NIE :evil_lol::evil_lol: witam :multi::multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Alicja']:hand: siemanko kożelanko :loveu::loveu:noooo nareszcie trochę czerwieni:multi: Witaj Alu:loveu: [quote name='jonQuilla']to hopam nadal :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: a podjadaczom stanowczo mówimy NIE :evil_lol::evil_lol: witam :multi::multi::multi::loveu: Taaaaaaaa stanowcze nie:evil_lol: Quote
BeaC Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 ................ przyszłam NIE PODJADAĆ tylko sie przywitać i czekać czekać:diabloti::diabloti::diabloti: czekać....................... Quote
Alicja Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Mam kaff i tościka :multi::multi::multi:wpadłam ze śniadankiem :multi::loveu: Quote
apple Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='BeaC']................ przyszłam NIE PODJADAĆ tylko sie przywitać i czekać czekać:diabloti::diabloti::diabloti: czekać....................... Na co niby tak czekasz:diabloti: Witaj Beatko:loveu: [quote name='sota36']...nie Podjadac...latwo Powiedzec...No właśnie.....ja nic tylko podjadam:oops: [quote name='Alicja']Mam kaff i tościka :multi::multi::multi:wpadłam ze śniadankiem :multi::loveu:Dla mnie.......kochana:loveu:....no to dawaj bo mnie ssie:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 cześć Sisko Jabłuszkowa :multi::multi::loveu: to ja....STARA z zoo w którym jej nie chcieli ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Cze Jabcokowa! A zdjęcia z weekendu to były? Bo mniem się nie chce szukać.... Quote
apple Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='jonQuilla']cześć Sisko Jabłuszkowa :multi::multi::loveu: to ja....STARA z zoo w którym jej nie chcieli ;) :evil_lol::evil_lol: Oć moje Zoo przyjmuje wszystkich:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabcokowa! A zdjęcia z weekendu to były? Bo mniem się nie chce szukać.... Nie było:grins: Witaj Cioteczko:loveu: Quote
jonQuilla Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']Oć moje Zoo przyjmuje wszystkich:diabloti: a zamkniesz się w klatce ze mną? ;) przywieszą nam na klatce tabliczkę z napisam: Kobietus Pospolitus Jabcus & Żonkilus UWAGA! bliski kontakt z osobnikami tego gatunku może skończyć się źle! Quote
e.v.a Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple'] Jooooooooooooooooooo i to wszystko moje, tylko moje............................mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o masz... ubiegła mnie:roll::roll::roll: czeeeeee Apelko:loveu::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Witanko jabkowa ma:loveu: Dawaj no jakieś fotosy:razz: Quote
apple Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='jonQuilla'] a zamkniesz się w klatce ze mną? ;) przywieszą nam na klatce tabliczkę z napisam: Kobietus Pospolitus Jabcus & Żonkilus UWAGA! bliski kontakt z osobnikami tego gatunku może skończyć się źle! Taaaaaaaak to ja się piszę :sweetCyb: Już już? Już? mam się pakować?:razz: [quote name='evaxon']o masz... ubiegła mnie:roll::roll::roll: czeeeeee Apelko:loveu::loveu::loveu:Witaj Effie żarłoczny:evil_lol: No raz mi sie udało:multi: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuua!Muuuuuuuua! Cioteczko tęsknię:placz: [quote name='Izabela124.']Witanko jabkowa ma:loveu: Dawaj no jakieś fotosy:razz:No masz ta rzadko wpada a jak wpada to tylko o foty pyta......a o zdrowie to nie łaska:razz::diabloti: Quote
Alicja Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 jak zdrówko :grins: cze Dżapko :multi::loveu: Quote
jonQuilla Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 ja też już spakowana :multi::multi: cześć Siska :multi::loveu: Quote
clockwork Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 kaj sie pakujeta?? bom nie w temacie :roll::roll: Quote
Recommended Posts