jonQuilla Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 [FONT=Georgia]przyszłam zjeść do Ciebie śniadanko i wypić herbatę :) a dla Ciebie przyniosłam kawkę :) [/FONT] Quote
e.v.a Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia] a dla Ciebie przyniosłam kawkę :) [/FONT] gull gull!!! wypiłam za nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 evaxon napisał(a):gull gull!!! wypiłam za nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Georgia]Jabcowa pogardziła :roll::roll:[/FONT] [FONT=Georgia]więc na zdrowie EFF :eviltong:[/FONT] Quote
BeaC Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 :eviltong::eviltong::eviltong: tylko tyle bo potem powiesz że się nudzę Quote
basia2202 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Fcale że nie:roll:...............ja trzymam za ładną pogodę:diabloti:[/FONT] ale co trzymasz? :cool3: trzymasz się ściany i majtek mamy? :eviltong: :evil_lol: cmokale gadzinko :loveu: Quote
apple Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Ciotka! Czy Ty coś wczoraj ten tego? Bo nawet nie wiesz czy jesteś, czy nie... :crazyeye: Ja to mam po 3 pifffkach :cool3:[FONT=Century Gothic]Nic nie piłam.............:roll:[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]przyszłam zjeść do Ciebie śniadanko i wypić herbatę :) a dla Ciebie przyniosłam kawkę :) [/FONT][FONT=Century Gothic]Ojjj sisko..........fenk juuuu:loveu:[/FONT] evaxon napisał(a):gull gull!!! wypiłam za nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Oddawaj:mad:[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Jabcowa pogardziła :roll::roll:[/FONT] [FONT=Georgia]więc na zdrowie EFF :eviltong:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nie pogardziłam tylko tam zaszłaś jak mnie nie było nooooooo:roll:[/FONT] BeaC napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: tylko tyle bo potem powiesz że się nudzę [FONT=Century Gothic]No dobra nie byc taka wrażliwa drażliwa............wiesz ze u mnie mozesz się wypowiedzieć bez cenzury;)[/FONT] basia2202 napisał(a):ale co trzymasz? :cool3: trzymasz się ściany i majtek mamy? :eviltong: :evil_lol: cmokale gadzinko :loveu: [FONT=Century Gothic]Buhahahahaha ale ci sie gadzinko dowcip wyostrzył:evil_lol: Nie trzymam pogodynka za.............:diabloti:[/FONT] Quote
Agniest Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 cześć Japuchowa :multi: u ciebie też pewnie pada...... Quote
jonQuilla Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a): [FONT=Century Gothic]Nie pogardziłam tylko tam zaszłaś jak mnie nie było nooooooo:roll:[/FONT] [FONT=Georgia] no oki, powiedzmy ze Ci wierzę :eviltong::eviltong: ale dzisiaj kawy nie ma bo się skończyła :roll::roll: więc jestem tylko ja ... witam :multi::loveu:[/FONT] Quote
credita Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 witam apple :loveu: Jakie superowe foteczki z wakacji;) widać że na urlopie szczęśliwa mama z córcią :p Jak tam z Krosiem dalej ma jakieś szalone dni na mękolenie czy już mu minęło bo zgubiłam wątek:evil_lol: Pozdrawiam:p Quote
e.v.a Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Oddawaj:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] chyba nie chciała bys:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Witanko Dzampuszkowa ....nie zgnilas przypadkiem przy tej pogodzie???? no i jak tu człowiek ma dojrzec no jak???? skoro slonca brak!!!! buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
basia2202 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahaha ale ci sie gadzinko dowcip wyostrzył:evil_lol: Nie trzymam pogodynka za.............:diabloti:[/FONT] hehe... wyostrzył wyostrzył :diabloti: dawnom Ci nie dokuczała, to mi brak :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Arial]mam browarka ....wypijesz ze mną :razz::razz:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Pffffffffffffffffffffff... Ale tu cisza... Jabco! Kaj żeś???? Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Przebudz sie:diabloti: nowy dzionek nastal:loveu: Quote
apple Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć "niepijąca" Jabcokowo![FONT=Century Gothic]Nie pijąca:roll: Ke?[/FONT] [quote name='Agniest']cześć Japuchowa :multi: u ciebie też pewnie pada......[FONT=Century Gothic]Lyje dysc lyje dysc, lyje sikawica...........:cool1:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] no oki, powiedzmy ze Ci wierzę ale dzisiaj kawy nie ma bo się skończyła więc jestem tylko ja ... witam :multi::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Bez kawy.................a tak potrzebuje kawy:placz:[/FONT] [quote name='credita']witam apple :loveu: Jakie superowe foteczki z wakacji;) widać że na urlopie szczęśliwa mama z córcią :p Jak tam z Krosiem dalej ma jakieś szalone dni na mękolenie czy już mu minęło bo zgubiłam wątek Pozdrawiam:p[FONT=Century Gothic]No wakacje super, szkoda tylko że już sie skończyły:placz: A Kronos już dobrze, już nie marudzi...............uffffffff bo już go miałam wypchać:evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']chyba nie chciała bys:diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Century Gothic]Chciałabym chciała:evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia']Witanko Dzampuszkowa ....nie zgnilas przypadkiem przy tej pogodzie???? no i jak tu człowiek ma dojrzec no jak???? skoro slonca brak!!!! buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[FONT=Century Gothic]No i dlatego ja ciagle taka głupiutka, niedojrzała, ja myślałam ze to wina genów a to po prostu pogoda...ohhhhh kamien z serca:eviltong:[/FONT] [quote name='basia2202']hehe... wyostrzył wyostrzył :diabloti: dawnom Ci nie dokuczała, to mi brak :eviltong: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No to sobie używaj bede miała wymówkę co by też sobie poużywać:diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]mam browarka ....wypijesz ze mną :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]No pewnie ale o tej godzinie to albo go już nie ma albo zwietrzał:cool1:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Pffffffffffffffffffffff... Ale tu cisza... Jabco! Kaj żeś????[FONT=Century Gothic]A kuku:diabloti:[/FONT] [quote name='agbar']Przebudz sie:diabloti: nowy dzionek nastal:loveu:[FONT=Century Gothic]No i co jak ten dzinek mokry, zimny i w ogóle bleeeeeeeeeee:shake: a w dodatku włosy mi się przyleżały na jedną stronę i wygladam jak kobieta z radzieckiego horroru:placz: Witam wszystkich:grins: [/FONT] Quote
apple Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='agbar']Poka fote horrora:razz::diabloti:[FONT=Century Gothic]No wiesz..............never:shake:[/FONT] Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz..............never:shake:[/FONT] zupelnie nie rozumiem dlaczemu:diabloti: Quote
apple Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='agbar']zupelnie nie rozumiem dlaczemu:diabloti:[FONT=Century Gothic]rozrysować koleżance?:razz::cool1:[/FONT] Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]rozrysować koleżance?:razz::cool1:[/FONT] :multi:rozrysowac....tylko zeby kolorowo bylo:diabloti: Quote
apple Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='agbar']:multi:rozrysowac....tylko zeby kolorowo bylo:diabloti: Quote
agbar Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='apple'] ty idz se lepiej umyj te wlosy albo co bo ci normalnie odbija:diabloti: Quote
sota36 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Kurde Dzabciu - u nas zas leje!!!! Kicha! Pies wczoraj tylko odsikany i odkupkany! Ja nie chce ! on ma biegac!!!!! Quote
Recommended Posts