apple Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabłuszko! Straszny mam dzisiaj zajeb....[FONT=Century Gothic]No masz....a dzisiaj?:razz:[/FONT] [quote name='Rybka_39']Cześć jabłkowa! Dawno u Ciebie nie byłam..ale taki natłok zajeć..:eviltong: Wygłaskaj i wycałuj Krośka!!!..No i dzieciaka też!:multi::multi:[FONT=Century Gothic]Witaj Rybciu.......pozdrowie, wymiziam i co tam jeszcze:evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']to sie tyle nie ciesz tylko foty kolejne dawaj:diabloti:[FONT=Century Gothic]Ło masz jaka nienapasiona.........JUTRO dam:diabloti:[/FONT] Quote
Rybka_39 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Z rana wpadłam, bo nie wiem czy potem sie wyrobie z odwiedzaniem. Wstaw no ciotka jakies fotki!!!:cool3: Quote
BeaC Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ufffffffffff dotarłam wreszcie do tla:multi::multi::multi: witaj urlopowiczko właśnie udało mi sie dopaść kompa syn jeszcze spi Zuza ma dyżur......... jej kolej pilnować gryzaka acha fotki obowiązkowo pooglądałam:eviltong: Quote
jonQuilla Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::loveu: cała i zdrowa melduję że Was odwiedzam i nadrabiam :) widziałam wszystkie zdjęcia i mocno Was cmokam :loveu::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A dzisiaj to już mam zapier..l![FONT=Century Gothic]hihihihihihihihihi dasz rade;)[/FONT] Rybka_39 napisał(a):Z rana wpadłam, bo nie wiem czy potem sie wyrobie z odwiedzaniem. Wstaw no ciotka jakies fotki!!!:cool3:[FONT=Century Gothic]Bedą ale proszę o odrobinkę cierpliwości:evil_lol:[/FONT] BeaC napisał(a):ufffffffffff dotarłam wreszcie do tla:multi::multi::multi: witaj urlopowiczko właśnie udało mi sie dopaść kompa syn jeszcze spi Zuza ma dyżur......... jej kolej pilnować gryzaka acha fotki obowiązkowo pooglądałam:eviltong: [FONT=Century Gothic]No tak zapomniałam że ty teraz wery bizi jestes:evil_lol: Mały jest wszędzie i pewnie wszystko go interesuje...............uffff jak to dobrze mieć odchowanego psa:diabloti:[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::loveu: cała i zdrowa melduję że Was odwiedzam i nadrabiam :) widziałam wszystkie zdjęcia i mocno Was cmokam :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Witaj powrócona.....muuuuaaa:loveu:[/FONT] Quote
Selket Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Tak? A gdzie to się panienka wybiera?:razz:[/FONT] Na Maziury....na żagle:cool3::cool3:...Z czeteremi kompletnie obcymi osobami:placz::placz: CZeść:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Selket napisał(a):Na Maziury....na żagle:cool3::cool3:...Z czeteremi kompletnie obcymi osobami:placz::placz: CZeść:loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Bossszzz...mazury......żagle..............JA TEŻ CHCE:placz::placz::placz: [/FONT] Quote
Selket Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bossszzz...mazury......żagle..............JA TEŻ CHCE:placz::placz::placz:[/FONT] Dżapuszko jedź z nami ;) miejsce się jakieś znajdzie, będziesz nam gotowała:diabloti: Nuu....... Umrę ze stresu:placz: Quote
Medorowa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bardzo sie cieszę:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tak? A gdzie to się panienka wybiera?:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha a tos mnie rozbawiła:evil_lol:[/FONT] Tzn. tak:grins::grins: Quote
apple Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Selket napisał(a):Dżapuszko jedź z nami ;) miejsce się jakieś znajdzie, będziesz nam gotowała:diabloti: Nuu....... Umrę ze stresu:placz:[FONT=Century Gothic]No coś ty kucharzyć to ja moge w domu moge jechać jedynie pod warunkiem ze to ja sie bede relaksować:diabloti:[/FONT] Medorowa napisał(a):Tzn. tak:grins::grins:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahaa przestań Medorkowa bo padne ze śmiechu:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 [FONT=Century Gothic]Jeszcze pare wspomnień z urlopu:lol: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Georgia]Ala miała olbrzymią piaskownice do zabaw :loveu: aż jej zazdraszczam ;) cześć Sisko :loveu::multi: [/FONT] Quote
apple Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 agbar napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Ales dzisiaj gadatliwa:evil_lol:[/FONT] Iza i Avanti napisał(a):Cześć Jabłuszkowa! :-)[FONT=Century Gothic]Witaj zarobiona po łokcie kobieto:loveu:[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]...............:calus:[/FONT] [FONT=Century Gothic]urrrraaa:sweetCyb: wróciłas [/FONT][FONT=Century Gothic]:calus:[/FONT] jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Ala miała olbrzymią piaskownice do zabaw :loveu: aż jej zazdraszczam ;) cześć Sisko :loveu::multi: [/FONT][FONT=Century Gothic]Prosszz cię masz do tej piaskownicy rzut beretem :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Prosszz cię masz do tej piaskownicy rzut beretem :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]ale mi już nie wypada iść z wiaderkiem, łopatką i foremkami :roll::roll: nadałam Ci kolorek Sisko :eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]ale mi już nie wypada iść z wiaderkiem, łopatką i foremkami :roll::roll: [FONT=Century Gothic]Eeeeee tam - pitolisz:evil_lol:[/FONT] nadałam Ci kolorek Sisko :eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic]Widzem - dziekujem:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic][/FONT][FONT=Georgia] [FONT=Century Gothic]Eeeeee tam - pitolisz:evil_lol: [FONT=Georgia]no jak rok temu w piaskownicy siedziałam i babki robiłam to pani podeszła i z ryjem że piaskownica jest dla dzieci :roll::roll:[/FONT] [/FONT][/FONT][FONT=Century Gothic]Widzem - dziekujem:loveu:[/FONT] [FONT=Georgia]proszujem :loveu: [/FONT] Quote
Selket Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Cześć Jabłuszko :loveu: :loveu: Przylazłam powiedzieć, że Ciebie też kofam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agniest Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Hej Japuszkowa :multi: pikne to morze na twoich fotkach, ale Ala jeszcze pikniejsza :loveu: PS: widzę, że pogodę mieliście super ! Quote
Recommended Posts