agbar Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Krosiatko:loveu::loveu::loveu: Czesc Moniczko:loveu: Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszkowa! Ćliczne fotki :-)[FONT=Century Gothic]Wiem:grins:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Cze Dżapko :loveu:wpadłam na foty i sznapsa za 300 stronkę :knajpa:i se napisałam 6000 post u Cia [/FONT][FONT=Century Gothic]No to polewamy na jedną i druga nogę:drink1:[/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='agbar']Krosiatko:loveu::loveu::loveu: Czesc Moniczko:loveu:[FONT=Century Gothic]Czeee Agnieszko:loveu: Ano postanowiłam sfocić Krosia w końcu to jego galeria:evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 No Dzapuszko - wstalam, robie kafffkie, wychodze na ganek i mysle, ze juz tu dotarlas, jak gadalas. A tu co? Ganeczek pusty - kafffka nie smakuje:( Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='sota36']No Dzapuszko - wstalam, robie kafffkie, wychodze na ganek i mysle, ze juz tu dotarlas, jak gadalas. A tu co? Ganeczek pusty - kafffka nie smakuje:([FONT=Century Gothic]Qurcze Jolaos to przyjeżdżaj po mnie bo ja bez srodka transportu zostałam i mnie tyż kaff nie smakuje:shake:[/FONT] Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Kaff, kaff a ja jeszcze nawet sobie nie zrobiłam:shake: Heloł o poranku :) Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='bonita']Kaff, kaff a ja jeszcze nawet sobie nie zrobiłam:shake: Heloł o poranku :) [FONT=Century Gothic]Już serwuję:kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] Quote
sota36 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Puk!puk! Juz jestem za drzwiami! Kafffkie rob! Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Już serwuję:kaffee_2::kaffee_2:[/FONT] Fenkju, juz zabieram się do picia:loveu: Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='bonita']Fenkju, juz zabieram się do picia:loveu:[FONT=Century Gothic]No ale jedna jest moja:roll:[/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='sota36']Puk!puk! Juz jestem za drzwiami! Kafffkie rob![FONT=Century Gothic]No i wiedziała kiedy gorącą kaff polewam -OĆ:kaffee_2::loveu:[/FONT] Quote
sota36 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i wiedziała kiedy gorącą kaff polewam -OĆ:kaffee_2::loveu:[/FONT] miam, miam miam!!!! Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A powiedz córciu , czy u Was tak samo pięknie za oknem jak u nas? Znaczy się.....deszcz Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='sota36']miam, miam miam!!!![FONT=Century Gothic]No ale mi tu nie mlaskaj- no wiesz:evil_lol: jeszce mi zacznie siorbać:evil_lol:[/FONT] [quote name='bonita']A powiedz córciu , czy u Was tak samo pięknie za oknem jak u nas? Znaczy się.....deszcz [FONT=Century Gothic]Moze nie deszcz mamciu ale zachmurzenie duże i przewiduję przelotne opady;)[/FONT] Quote
sota36 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 ja nie corcia, a raczej siwoglowa babcia, ale u nas, tj w centralnej Polsce piekne slonko!!!!!!chyba slonko wie, ze my na wakacjach! Quote
bonita Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='sota36']ja nie corcia, a raczej siwoglowa babcia, ale u nas, tj w centralnej Polsce piekne slonko!!!!!!chyba slonko wie, ze my na wakacjach! Ja też właśnie urlopuję i jakoś się to słonko nie skapnęło i tu nie przyszło:shake::evil_lol: Quote
sota36 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='bonita']Ja też właśnie urlopuję i jakoś się to słonko nie skapnęło i tu nie przyszło:shake::evil_lol: Ha! maila do niego napisalas? Quote
apple Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='sota36']ja nie corcia, a raczej siwoglowa babcia, ale u nas, tj w centralnej Polsce piekne slonko!!!!!!chyba slonko wie, ze my na wakacjach![FONT=Century Gothic]A ty się nie chwal:mad::evil_lol:[/FONT] [quote name='bonita']Ja też właśnie urlopuję i jakoś się to słonko nie skapnęło i tu nie przyszło:shake::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Moze nie zasłuzyłaś:razz::diabloti::evil_lol: Dobra moje drogie musze znikać Pa pa całusów 102:loveu: [/FONT] Quote
Selket Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cześć :loveu: :loveu: :loveu: Widziałam i zaazdraszczam wypoczynku nad morzem........ ;) Ino mi się też trafił wyjazd - jak ślepej kurze ziarno :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cze:hand::loveu: Bądź koleżanka i weź mi Rudego na psacer:razz::grins: Quote
apple Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='evaxon']cze widzialam wakacyjne foty:multi:[FONT=Century Gothic]Bardzo sie cieszę:lol:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: :loveu: Widziałam i zaazdraszczam wypoczynku nad morzem........ ;) Ino mi się też trafił wyjazd - jak ślepej kurze ziarno :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Tak? A gdzie to się panienka wybiera?:razz:[/FONT] [quote name='Medorowa']Cze:hand::loveu: Bądź koleżanka i weź mi Rudego na psacer:razz::grins:[FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha a tos mnie rozbawiła:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cze Jabłuszko! Straszny mam dzisiaj zajeb.... Quote
Rybka_39 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Cześć jabłkowa! Dawno u Ciebie nie byłam..ale taki natłok zajeć..:eviltong: Wygłaskaj i wycałuj Krośka!!!..No i dzieciaka też!:multi::multi: Quote
e.v.a Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bardzo sie cieszę:lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] to sie tyle nie ciesz tylko foty kolejne dawaj:diabloti: Quote
Recommended Posts