jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]Widzę że tutaj też nagadane...Was zostawić bez odpowiedniej opieki i spójrzcie co robicie ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::multi: [/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Medorowa']Dzień dobry:multi: Chciałam orzec wszem i wobec, że życie jest pikne:grins: Dlatego ze ty tu jesteś prawda?! :evil_lol: Już ja cię znam przyszłaś się zareklamować :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż jakoś to przełkne i tak cię koffam!:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Widzę że tutaj też nagadane...Was zostawić bez odpowiedniej opieki i spójrzcie co robicie ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi::multi: [/FONT] Czesc! To nie ja to ONE!:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 apple napisał(a):Dlatego ze ty tu jesteś prawda?! :evil_lol: Już ja cię znam przyszłaś się zareklamować :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż jakoś to przełkne i tak cię koffam!:loveu: No, chciałabym móc zaprzeczyć, ale że nie lubię kłamstwa, muszę Ci przyznać cholerną rację:grins: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):No, chciałabym móc zaprzeczyć, ale że nie lubię kłamstwa, muszę Ci przyznać cholerną rację:grins: Ja zawsze rację mam :eviltong: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='apple'] Czesc! To nie ja to ONE!:evil_lol: [FONT=Georgia]hmm...wszyscy się tłumaczą tymi ONYMI a ja nadal nie wiem co to, kto to jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 apple napisał(a):Ja zawsze rację mam :eviltong: :roll::roll::roll: Niech będzie, że ci uwierzyłam:diabloti: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a)::roll::roll::roll: Niech będzie, że ci uwierzyłam:diabloti: Spróbowała byś nie ........................................................................ to bym już do cię nie przyszła na kaff :lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='bonita']Jesteś kkkurde ? Jezdem :evil_lol: a ty? Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 apple napisał(a):Spróbowała byś nie ........................................................................ to bym już do cię nie przyszła na kaff :lol: To ja bym przyszła do Cia:grins: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):To ja bym przyszła do Cia:grins::iloveyou: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 apple napisał(a)::iloveyou: Cała przyjemność po mojej stronie:loveu::loveu::loveu: Przynajmniej bym miała kawe pod nos podstwioną:diabloti: Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cześć rozgadane babska Dawaj nowe fotki!:razz: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Rybka_39 napisał(a):Cześć rozgadane babska Dawaj nowe fotki!:razz: To one nie ja :shake: :evil_lol: A dam fotki jak ty też dasz:evil_lol::eviltong: Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 apple napisał(a):To one nie ja :shake: :evil_lol: A dam fotki jak ty też dasz:evil_lol::eviltong: Dałam już:diabloti: A Medorow..ta na Medorowa zwalasz:razz::loveu::loveu:kofane urwisy:evil_lol: Dzis mi odwala znowu brała te dziwne różnokolorowe mentosy na których pisze nie dla dzieci]:-> Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 A masz niech stracę Mój senny pies :evil_lol: Zoom I bedzie tego dobrego:evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 :loveu:A co masz stracic? :loveu:Boski Kronisław...taki pies z ADHD:evil_lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Rybka_39 napisał(a)::loveu:A co masz stracic? :loveu:Boski Kronisław...taki pies z ADHD:evil_lol: ADHD ma jak widać na zdjęciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Byłam tu wcześniej i co:obrazic: Znowu mnie zignorowano:obrazic: Za karę nie patrzyłam na te dwa śliczne zdjęcia:loveu::evil_lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Medorowa napisał(a):Byłam tu wcześniej i co:obrazic: Znowu mnie zignorowano:obrazic: Za karę nie patrzyłam na te dwa śliczne zdjęcia:loveu::evil_lol: No gdzieś ty znowu mi się zapodziała mordko ty moja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 I proszę mi nie cyganić - odpisałam ja ci :razz: Quote
jonQuilla Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Georgia]jaki ciapciak http://img104.imageshack.us/img104/1777/tnobraz079ij9.jpg :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 O wyparaszam sobie- naćpany ale dostojny! :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [FONT=Arial]oooo...fotke widziałam :multi::multi: byłam na Naszej Klasie :razz::razz:..masz tam wiadomość ;)[/FONT] Quote
apple Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]oooo...fotke widziałam :multi::multi: byłam na Naszej Klasie :razz::razz:..masz tam wiadomość ;)[/FONT] Wiem - ty też! :razz: Quote
Recommended Posts