Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]:hand::multi::loveu: czy ty już arbajcisz :razz:[/FONT] Quote
apple Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:hand::multi::loveu: czy ty już arbajcisz :razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]No co ty przeciez ja mam do wrzesnia wakacje:crazyeye:[/FONT] Quote
apple Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Rinuś']doberek :evil_lol: a co Wy dospać nie możecie?[FONT=Century Gothic]Podrzucić ci mój budzik:razz:......cholerka jakoś nie chce się popsuć:evil_lol:[/FONT] Quote
Rinuś Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Podrzucić ci mój budzik:razz:......cholerka jakoś nie chce się popsuć:evil_lol:[/FONT] pracujesz, że wstajesz tak wcześnie? :evil_lol: przez okno go :diabloti: Quote
jonQuilla Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Georgia]to nie moja wina że jesteś o dziwnych godzinach :evil_lol::evil_lol: witajcie :multi::multi::loveu: [/FONT] Quote
sota36 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dzabkowa, oć na kawke na julkowy ganeczek skapany w sloneczku!!! Quote
e.v.a Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Zaciągnij TZ-ta na zakupy:evil_lol:[/FONT] buahahahaha myslisz ze TZ bedzie chciał mi cos takiego rozłożyć na plaży??:cool3::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ello;-) ....Japuszkowa to ma zycie hihihihi...... Quote
jonQuilla Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [FONT=Georgia]witaj Jabłuszkowa Sisko :multi::loveu:[/FONT] Quote
mar....ka Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Hej jabłuszkowo-gożdzikowo. A właśnie jakie wakacje, do pracy już nie pomykasz???I własnie jak tam Twój kręgosłup??? Quote
Helga&Ares Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Jabco ile Ty już masz tych ksyw:evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Rinuś']pracujesz, że wstajesz tak wcześnie? :evil_lol: przez okno go :diabloti:[FONT=Century Gothic]No co ty dziecko przez okno:crazyeye::evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]to nie moja wina że jesteś o dziwnych godzinach :evil_lol::evil_lol: witajcie :multi::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ja jestem zawsze o stałych porach to ty sie coś popsułaś:evil_lol:[/FONT] [quote name='sota36']Dzabkowa, oć na kawke na julkowy ganeczek skapany w sloneczku!!![FONT=Century Gothic]Ojjjjjj chętnie zwłaszcza dzisiaj bo moje miasto dzis skapane w deszczu niestety:placz:[/FONT] [quote name='evaxon']buahahahaha myslisz ze TZ bedzie chciał mi cos takiego rozłożyć na plaży??:cool3::evil_lol:[FONT=Century Gothic]No wiesz....to zalezy jak ładnie go poprosisz:diabloti:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć ;) ;)[FONT=Century Gothic]Witaj:loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']ello;-) ....Japuszkowa to ma zycie hihihihi......[FONT=Century Gothic]Jak w Madrycie:evil_lol:[/FONT] [quote name='Medorowa']Cze słońce:loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Czeee Madzialenko[/FONT]:loveu: [quote name='bonita']Witaj moja droga córciu Jabłciasta :loveu:[FONT=Century Gothic]Witaj mamciu:loveu:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko Ile tu fajowskich foteczek[FONT=Century Gothic]Jak zawsze u mnie:diabloti:[/FONT] [quote name='majoka']Hej jabłuszkowo-gożdzikowo. A właśnie jakie wakacje, do pracy już nie pomykasz???I własnie jak tam Twój kręgosłup???[FONT=Century Gothic]No jak to jakie- całe 2 miesiące- ehhhh jest bosko:loveu:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']Jabco ile Ty już masz tych ksyw:evil_lol::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Caaaaaaałe krocie Helu;)[/FONT] [quote name='zuzolandia']przyszlam rzec dobrywieczorek!![FONT=Century Gothic]Nie dobry był oj nie dobry:shake:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Hejos Czekamy na koljene foteczki[FONT=Century Gothic]Będą spokojnie;)[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cześć Jabcokowa! Dogo mnioe wkurza.... Muli... idę... papa Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Dogo mnioe wkurza.... Muli... idę... papa[FONT=Century Gothic]IZA!!!!! NIE IĆ!!!!!!:roll:[/FONT] Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [FONT=Century Gothic]BOSSZZ MAM 2 OGONKI:crazyeye: A cio to się porobiło:roll: nie było mnie 2 dni i przybył mi ogonek:roll:....przyznać sie która za mnie klikała:cool3:[/FONT] Quote
agbar Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]BOSSZZ MAM 2 OGONKI:crazyeye: A cio to się porobiło:roll: nie było mnie 2 dni i przybył mi ogonek:roll:....przyznać sie która za mnie klikała:cool3:[/FONT] czesc ogoniasta:diabloti: Quote
Selket Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Oooo..............cześć :loveu: Jesteś, ale Cię nie ma :niewiem: Tylko te ogniki wszędzie :niewiem: Quote
apple Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='agbar']czesc ogoniasta:diabloti:[FONT=Century Gothic]No jestem zmutowane japko- z dwoma ogonkami:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts