Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Oj, oj, oj! Jaka słodka Alutka!!![FONT=Century Gothic]Prawda, już sie nie moge doczekac takich fotek Zuzi:loveu:[/FONT]

[quote name='agbar']systkie foty cudo:loveu:ale ten zachod sloncaaaa mmmmmm:loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]No przyznam nieskromnie że mi wyszedł:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='agbar']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ja tez kcem taki basen:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Spytam Alutki czy ci porzyczy:evil_lol:[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]jedziemy na wycieczkę:loveu:

Na razie dosć bo musze zmykać do obowiązków wpadne póxniej to coś wrzuce ;)

Pa Pa:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cudownie:mdleje::mdleje::mdleje::loveu:[FONT=Century Gothic]Powstań Medorowa bo sobie to i owo obijesz:evil_lol:

A cuuuudownie było- nie przeczę:lol:
[/FONT]

Posted

:crazyeye:[FONT=Georgia]:crazyeye: ale Alunia miała zabawy :loveu::loveu:

a ile piasku i ile wody, normalnie nie wierze....dawno nie widziałam ja plaży :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::multi::loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']no jak to jakiemu? po .. helowemu :loveu:
[FONT=Century Gothic]Aha:evil_lol:[/FONT]
[quote name='Alicja']http://img172.imageshack.us/img172/8027/tnobraz162vc5.jpg
[FONT=Arial]:placz::placz::placz:zagubiona samotna Alutka

ja też scem nad morze :placz:
[/FONT][FONT=Century Gothic]Witaj Aluniu nie płakaj przeciez przywiozłam wam troszke morza na fotach:loveu:

A Alutka wcale nie zagubiona, coś ty ona nic a nic się nie bała - NICZEGO waliła sama prosto i nie oglądała sie za siebie:roll:
[/FONT]

[quote name='jonQuilla']:crazyeye:[FONT=Georgia]:crazyeye: ale Alunia miała zabawy :loveu::loveu:

a ile piasku i ile wody, normalnie nie wierze....dawno nie widziałam ja plaży :evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::multi::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha a toś mnie rozbawiła:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Wszystkie Cioteczki zapraszam na funkiel- nówka boksiowy bazarek! Biżuteria, kosmetyki, pierdółki![FONT=Century Gothic]Byłam, się zastsanawiam co zakupic:razz:[/FONT]

[quote name='Selket']Cześć Dżapko :loveu:[FONT=Century Gothic]Hej kochana:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha a toś mnie rozbawiła:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Georgia]
no coo :roll::roll:

dzisiaj miałam ochotę zabrać koleżankę z psem i moją suczkę na spacer na plaże gdyż beznadziejna pogoda była do południa i pewnie nie ma dziś tłumów na plaży....ale koleżanka zamuliła :placz:
i idziemy na spacer ale do lasu :roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
no coo :roll::roll:

dzisiaj miałam ochotę zabrać koleżankę z psem i moją suczkę na spacer na plaże gdyż beznadziejna pogoda była do południa i pewnie nie ma dziś tłumów na plaży....ale koleżanka zamuliła :placz:
i idziemy na spacer ale do lasu :roll:
[/FONT][FONT=Century Gothic]No wiesz co...............normalnie 25 na doope:mad::loveu:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']http://img133.imageshack.us/img133/7159/tnobraz152vp9.jpg

ale SŁONECZKO miało odjechany basenik ;-) to sie nazywa fuul wypas na wczasach ;-)

juz nie focham;-) hihihi foty wsystkieeeeeeeee łobejrzałam........

buzioleee[FONT=Century Gothic]No basenik robił furrorę- powiem tak wszystkie dzieci na plaży były NASZE:cool1::evil_lol:
Ciesze się że już nie fochasz no bo jak tak można fochac się na Japkowa:eviltong:
[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Cze Jabcokowa! Poduuuuuuuuuuuuuuudka! To już nie wczasy....[FONT=Century Gothic]No coś ty:cool1: To już nie wczasy:placz:...........musisz mi przypominać:placz:......................wstałam:roll:[/FONT]