agbar Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 systkie foty cudo:loveu:ale ten zachod sloncaaaa mmmmmm:loveu::loveu: Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic] cześć:loveu: Basenik świetna rzecz:loveu: Był ubaw:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Oj, oj, oj! Jaka słodka Alutka!!![FONT=Century Gothic]Prawda, już sie nie moge doczekac takich fotek Zuzi:loveu:[/FONT] [quote name='agbar']systkie foty cudo:loveu:ale ten zachod sloncaaaa mmmmmm:loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]No przyznam nieskromnie że mi wyszedł:diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ja tez kcem taki basen:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jabcokowa! Ile plaży zajmowaliście? hihihihihi Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='agbar']aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....ja tez kcem taki basen:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Spytam Alutki czy ci porzyczy:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Ile plaży zajmowaliście? hihihihihi[FONT=Century Gothic]3/4 buhahahaa:evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [FONT=Century Gothic]jedziemy na wycieczkę:loveu: Na razie dosć bo musze zmykać do obowiązków wpadne póxniej to coś wrzuce ;) Pa Pa:loveu: [/FONT] Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 http://img267.imageshack.us/img267/1589/tnobraz165to5.jpg hihi szłedkie [FONT=Century Gothic]:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://img267.imageshack.us/img267/1589/tnobraz165to5.jpg hihi szłedkie [FONT=Century Gothic]:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć Hela po jakiemu ty piszesz:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cudownie:mdleje::mdleje::mdleje::loveu: Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Medorowa']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cudownie:mdleje::mdleje::mdleje::loveu:[FONT=Century Gothic]Powstań Medorowa bo sobie to i owo obijesz:evil_lol: A cuuuudownie było- nie przeczę:lol:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Hela po jakiemu ty piszesz:evil_lol:[/FONT] no jak to jakiemu? po .. helowemu :loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 http://img172.imageshack.us/img172/8027/tnobraz162vc5.jpg [FONT=Arial]:placz::placz::placz:zagubiona samotna Alutka ja też scem nad morze :placz: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :crazyeye:[FONT=Georgia]:crazyeye: ale Alunia miała zabawy :loveu::loveu: a ile piasku i ile wody, normalnie nie wierze....dawno nie widziałam ja plaży :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wszystkie Cioteczki zapraszam na funkiel- nówka boksiowy bazarek! Biżuteria, kosmetyki, pierdółki! Quote
apple Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Helga&Ares']no jak to jakiemu? po .. helowemu :loveu: [FONT=Century Gothic]Aha:evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja']http://img172.imageshack.us/img172/8027/tnobraz162vc5.jpg [FONT=Arial]:placz::placz::placz:zagubiona samotna Alutka ja też scem nad morze :placz: [/FONT][FONT=Century Gothic]Witaj Aluniu nie płakaj przeciez przywiozłam wam troszke morza na fotach:loveu: A Alutka wcale nie zagubiona, coś ty ona nic a nic się nie bała - NICZEGO waliła sama prosto i nie oglądała sie za siebie:roll:[/FONT] [quote name='jonQuilla']:crazyeye:[FONT=Georgia]:crazyeye: ale Alunia miała zabawy :loveu::loveu: a ile piasku i ile wody, normalnie nie wierze....dawno nie widziałam ja plaży :evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia]cześć Sisko :multi::multi::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha a toś mnie rozbawiła:evil_lol:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Wszystkie Cioteczki zapraszam na funkiel- nówka boksiowy bazarek! Biżuteria, kosmetyki, pierdółki![FONT=Century Gothic]Byłam, się zastsanawiam co zakupic:razz:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć Dżapko :loveu:[FONT=Century Gothic]Hej kochana:loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha a toś mnie rozbawiła:evil_lol:[/FONT] [FONT=Georgia] no coo :roll::roll: dzisiaj miałam ochotę zabrać koleżankę z psem i moją suczkę na spacer na plaże gdyż beznadziejna pogoda była do południa i pewnie nie ma dziś tłumów na plaży....ale koleżanka zamuliła :placz: i idziemy na spacer ale do lasu :roll: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 http://img133.imageshack.us/img133/7159/tnobraz152vp9.jpg ale SŁONECZKO miało odjechany basenik ;-) to sie nazywa fuul wypas na wczasach ;-) juz nie focham;-) hihihi foty wsystkieeeeeeeee łobejrzałam........ buzioleee Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cze Jabcokowa! Poduuuuuuuuuuuuuuudka! To już nie wczasy.... Quote
apple Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] no coo :roll::roll: dzisiaj miałam ochotę zabrać koleżankę z psem i moją suczkę na spacer na plaże gdyż beznadziejna pogoda była do południa i pewnie nie ma dziś tłumów na plaży....ale koleżanka zamuliła :placz: i idziemy na spacer ale do lasu :roll: [/FONT][FONT=Century Gothic]No wiesz co...............normalnie 25 na doope:mad::loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']http://img133.imageshack.us/img133/7159/tnobraz152vp9.jpg ale SŁONECZKO miało odjechany basenik ;-) to sie nazywa fuul wypas na wczasach ;-) juz nie focham;-) hihihi foty wsystkieeeeeeeee łobejrzałam........ buzioleee[FONT=Century Gothic]No basenik robił furrorę- powiem tak wszystkie dzieci na plaży były NASZE:cool1::evil_lol: Ciesze się że już nie fochasz no bo jak tak można fochac się na Japkowa:eviltong: [/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Cze Jabcokowa! Poduuuuuuuuuuuuuuudka! To już nie wczasy....[FONT=Century Gothic]No coś ty:cool1: To już nie wczasy:placz:...........musisz mi przypominać:placz:......................wstałam:roll:[/FONT] Quote
Recommended Posts