Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:ile fotów :razz::razz:.....rzecz się stała niesłychana ....Dżapko foty dała z rana :grins: cze dziewcze z dziczy :multi::loveu: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:ile fotów :razz::razz:.....rzecz się stała niesłychana ....Dżapko foty dała z rana :grins:[/FONT] [FONT=Arial]cze dziewcze z dziczy :multi::loveu:[/FONT] Ala! Co ty na śniadanie jadasz, że rymem gadasz? :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ala! Co ty na śniadanie jadasz, że rymem gadasz? :evil_lol: [FONT=Arial]:cool1:...na głodnego gadam ....przytyłam 5 kg .....czyli o 3 za dużo i zaczynam się odchudzać :p[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:cool1:...na głodnego gadam ....przytyłam 5 kg .....czyli o 3 za dużo i zaczynam się odchudzać :p[/FONT] 2 kg szybko Ci uciekną :p Quote
Akadna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Jaakie słodkie :) http://img244.imageshack.us/img244/8717/tnobraz094kd3.jpg O, my też mamy agrest ;) Tylko Boksilla obszczała i teraz taki trochę nie teges :cool3: Quote
Selket Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Cześć Dżapko........ :obrazic: Gdzie Ty takim amciu po gałach z samego rańca, co???? :loveu: :loveu: Quote
agbar Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 wieki cale mnie nie bylo a tu prosze...Jabkowa wyczula ze bede i special for mi dala foty:evil_lol::loveu: Quote
jonQuilla Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Georgia]cześć, witam, dzień dobry :multi::loveu: http://img244.imageshack.us/img244/8717/tnobraz094kd3.jpg ale śliczne dziewczynki :) widziałam ja słoneczne zdjęcia :) :multi: [/FONT] Quote
apple Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Za te szaszłyki tak z rana to masz w doopalona!!! [FONT=Century Gothic]Nooooo soooo:roll:A tam w tej folijce to jeszcze polędwiczki i rybka sa:diabloti: [/FONT] Widzę, ża Alutka też lubi "walczyć" z wodą Cudne zdjęcia! Cześć Cioteczko![FONT=Century Gothic]Czesć cioteczko:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ile fotów .....rzecz się stała niesłychana ....Dżapko foty dała z rana [FONT=Century Gothic]Buahahahahahahahaha Alu ale ci się rymło:evil_lol: A tak poza tym to gadacie tak jakby u mnie nigdy fot nie było....normalnie gadać jak u Medorowej......................Buhahahahahahaha:evil_lol: [/FONT] cze dziewcze z dziczy [/FONT][FONT=Century Gothic]Cze Kobieto z cywilizacji:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]...na głodnego gadam ....przytyłam 5 kg .....czyli o 3 za dużo i zaczynam się odchudzać [/FONT][FONT=Century Gothic]Bosszzz ja mam do zgubienia 10- 3 kg to pikuś:cool1:[/FONT] [quote name='Akadna']Jaakie słodkie http://img244.imageshack.us/img244/8717/tnobraz094kd3.jpg O, my też mamy agrest Tylko Boksilla obszczała i teraz taki trochę nie teges [FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha no ten teges nie teges nooo:evil_lol:[/FONT] [quote name='Selket']Cześć Dżapko........ Gdzie Ty takim amciu po gałach z samego rańca, co???? [FONT=Century Gothic]Ojjjjj częstuj sie a nie gadaj:lol:[/FONT] [quote name='agbar']wieki cale mnie nie bylo a tu prosze...Jabkowa wyczula ze bede i special for mi dala foty[FONT=Century Gothic]Speszyli for ju:loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć, witam, dzień dobry http://img244.imageshack.us/img244/8717/tnobraz094kd3.jpg ale śliczne dziewczynki widziałam ja słoneczne zdjęcia [/FONT][FONT=Century Gothic]Czeee Kwiatku dziewczynki dziękują za komplementa:loveu:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Bosz, Jabco ale dawno mnie tu nie było:roll: teraz to light Jabłuszko:cool3::diabloti: Quote
e.v.a Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 jupi - skok podskok , jupi - skok podskok :evil_lol: fjuu fjuuu mamuśkaa ale laska z ciebie:cool3: Quote
zuzolandia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Century Gothic]Noooo bedziem tęsknić co nie Inuś[/FONT]:razz: bardzooooooooooooooooo oj jak bardzoooooooooooo......... http://img410.imageshack.us/img410/1843/tnobraz038oi4.jpg slicnotkaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! hieloo Japuszkowa;-) Quote
sota36 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Tesknic? Za Dzapkowa? No wiecie.... bardzo..... Quote
clockwork Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [FONT=Arial]ulala jakie słoneczko na fotkach i pieski :multi: i ślinianki mi sie zaśliniły jak zobaczyłam własnoręcznie posadzone porzeczki :loveu:[/FONT] Quote
apple Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 [quote name='Helga&Ares']Bosz, Jabco ale dawno mnie tu nie było teraz to light Jabłuszko[FONT=Century Gothic]Hela no własnie miałam spytać czemu sie obijasz:evil_lol:[/FONT] [quote name='evaxon']jupi - skok podskok , jupi - skok podskok fjuu fjuuu mamuśkaa ale laska z ciebie[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha Eff toś mnie rozbawiła......laska:crazyeye: buhahahahahahahaha......no niech ci bedzie:evil_lol:[/FONT] [quote name='zuzolandia'][FONT=Century Gothic]Noooo bedziem tęsknić co nie Inuś[/FONT] bardzooooooooooooooooo oj jak bardzoooooooooooo......... http://img410.imageshack.us/img410/1843/tnobraz038oi4.jpg slicnotkaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!! hieloo Japuszkowa[FONT=Century Gothic]DZiękujemy za komplementy:loveu:[/FONT] [quote name='sota36']Tesknic? Za Dzapkowa? No wiecie.... bardzo.....[FONT=Century Gothic]No ja myśle ze BARDZO:evil_lol:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ulala jakie słoneczko na fotkach i pieski i ślinianki mi sie zaśliniły jak zobaczyłam własnoręcznie posadzone porzeczki [/FONT][FONT=Century Gothic]Czeee Madzialenko czyli efekt osiągnięty:multi: Kochane moje, Melduję wszem i wobec co by potem nie bylo że nie mowiłam - WYJEŻDŻAM NA 2 TYGODNIE....moze trochę krócej ale to sie okaze Wiem ze bedziecie tęsknić - Ja wam powiem w tajemnicy że jo tysz:loveu: Kwiatku dbaj mi tu o moją galerię;):loveu: PA PA PA CAŁUSÓW 102:evil_lol: Trzymcie kciuki za pogode! [/FONT] Quote
BeaC Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 no i nie zdążyłam sie pożegnać:shake: to Pa baw się dobrze ni nie zapomnij..................................... oddychać:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Kochane moje,[/FONT] [FONT=Century Gothic]Melduję wszem i wobec co by potem nie bylo że nie mowiłam -[/FONT] [FONT=Century Gothic]WYJEŻDŻAM NA 2 TYGODNIE....moze trochę krócej ale to sie okaze[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wiem ze bedziecie tęsknić - Ja wam powiem w tajemnicy że jo tysz:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Kwiatku dbaj mi tu o moją galerię;):loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]PA PA PA CAŁUSÓW 102:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Trzymcie kciuki za pogode![/FONT] Papa :multi: Trzymamy kciuki za pogodę i ciepłą wodę! Quote
Alicja Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Arial]Czymam kciuki :kciuki: i wracaj prędko :placz:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm:wróciłaś :grins:[/FONT] Quote
Selket Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Cześć Jabłuszowa :loveu: Udanego wyjazdu ;) I wracaj szybciutko ;) Quote
jonQuilla Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 [FONT=Georgia]Moja Ty Sisko...przyszłam w odwiedzinki z samego rana :multi::multi: witam :multi::loveu: udanego wyjazdu Sisko :) wypoczywaj ile wlezie :loveu::loveu: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Nio to zyczmy sobie udanego slonecznego a przynajmniej nielejacego urlopiku;-) buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Quote
Helga&Ares Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 łe Jabco pojechało:loveu: o zostawiło pod opieką galeryje:diabloti: bydziemy grzeczni:razz::diabloti: ino wracaj, wracaj do nas jak sie już wywczasujesz:roll: pogoda bedzie super! zobaczysz:multi: i przywieś mi coś:loveu::diabloti: Quote
Recommended Posts