zuzolandia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Bosszzz to ty jestes bardziej zboczono ode mnie:diabloti: ...ciagnie swój do swego ;-) buhah buhahahah........... taaaaaaaaa a cio maja powiedziec te bidne wlasciciele tych cieczkowych suk? hihihihi jo ni mom problema....Zuzol jest agresywny w cieczce i kłapie zebolammi na prawo i lewo una jakos inkszo jest hihihihi buzioleeee Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='jonQuilla']zastanowiłam się nad moim gadulstwem i postanowiłam działać w tej sprawie... postanowiłam że będę sobie pozwalać na jedną wypowiedź dziennie w każdym blogu cześć Sisko Buhahahahahahahaha:roflt: [quote name='clockwork']no to masz fajnie z tymi psami.... uwielbiam jak nie można wyprowadzić własnego psa bo milion kundli stoi na przeszkodzie ja nie raz koczowałam godzine w aucie (jak jeszcze miałam) bo nijak nie szło wyjść z klockiem żeby iśc do domu takie momenty napawają mnie nienawiścią do każdego własciciela wolno biegającego burka Czyli wiesz co czuję.........ja na prawde kocham psy ale już mnie wkurzaja....i nie tylko mnie.....sasiedzi się wściekają.....qurcze żeby im tylko nic nie zrobili:roll: [quote name='zuzolandia']Bosszzz to ty jestes bardziej zboczono ode mnie:diabloti: ...ciagnie swój do swego ;-) buhah buhahahah........... taaaaaaaaa a cio maja powiedziec te bidne wlasciciele tych cieczkowych suk? hihihihi No jak to co? jej to nie przeszkadza bo on ma ogródek i jej sunia lata po ogródku....a my się musimy meczyć:cool1: jo ni mom problema....Zuzol jest agresywny w cieczce i kłapie zebolammi na prawo i lewo una jakos inkszo jest hihihihi buzioleeeeBuhahahahahaha czyli w Pańcię się nie wdała:diabloti: [quote name='Rinuś']elo zboczeńcy :diabloti:Ello ales se strzeliła banerek i avatar- super:multi: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Dzisiaj się wukrzyłam wychodząc z klatki:angryy: otwieram drzwi a tam:crazyeye: cała chmara piesów wszej masci i rasy......okazuje sie że sunia mojej sąsiadki własnie ma cieczke.........pod klatką nas.....e, nasikane, drzwi podrapane, piesy nabuzowane, normalnie nie miałam jak wyjść z Kronosem na siq.:cool1: Ten mój zaczął sie rzucać te psy na niego....musiałam sie wrócić do domu.......boszzzz tylko kiedy ja wyjde:roll: oj znam to:roll: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']oj znam to:roll:No widzisz tak ze wiesz jaki mam sajgon:cool1: dzisiaj o mało z nerów już nie spóściłam Kronosa co by tam zrobił porządek:cool1: Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 ha ...ja mam spokój bo w sąsiedztwie nie ma suczek :cool1: witulec :p Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Alicja']ha ...ja mam spokój bo w sąsiedztwie nie ma suczek :cool1: witulec :p Witaj Alunia:loveu: Ty to jesteś szczęściara mówił ci to kiedyś ktoś?:loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']No widzisz tak ze wiesz jaki mam sajgon:cool1: dzisiaj o mało z nerów już nie spóściłam Kronosa co by tam zrobił porządek:cool1: trza było dzwonić gdzie należy:cool1: Quote
jonQuilla Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha:roflt: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']trza było dzwonić gdzie należy:cool1:No wiesz zabrali by niewiadoo dokąd.........nie mam serca:shake: [quote name='jonQuilla']Buhahahahahaha aleś sie zawzięła:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Witaj Alunia:loveu: Ty to jesteś szczęściara mówił ci to kiedyś ktoś?:loveu: :roll:......noooo...Ty mi teraz powiedzialaś :grins: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']Jabcowa o dobrym serduchu:loveu:To ty nie wiedziałaś:crazyeye::mad: Pppfffffff:roll: [quote name='Alicja']:roll:......noooo...Ty mi teraz powiedzialaś :grins:Nooooo widzisz to już bedziesz uświadomiona:evil_lol: Boszzz uświadomiłam Ale:diabloti::multi: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']To ty nie wiedziałaś:crazyeye::mad: Pppfffffff:roll: Nooooo widzisz to już bedziesz uświadomiona:evil_lol: Boszzz uświadomiłam Ale:diabloti::multi: nie nooo, tak myślałam, tylko się upewnić chciałam:diabloti: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']nie nooo, tak myślałam, tylko się upewnić chciałam:diabloti:Pffffff człowiek małej wiary z ciebie:evil_lol::loveu: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Pffffff człowiek małej wiary z ciebie:evil_lol::loveu: no patrzaj, jeszcze mnie wyśmiała:roll::mad::diabloti: Quote
Rinuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Ello ales se strzeliła banerek i avatar- super:multi: Fajny nie ? :evil_lol: Jeszcze żółty mam taki :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']no patrzaj, jeszcze mnie wyśmiała:roll::mad::diabloti:No i co mi tu patykiem mahasz......Hela...oc daj pyska:loveu: [quote name='Rinuś']Fajny nie ? :evil_lol: Jeszcze żółty mam taki :diabloti::diabloti:No ten żółty to na jesien chyba:razz: Quote
Rinuś Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']No ten żółty to na jesien chyba:razz: No co Ty :evil_lol: na lato :diabloti: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Rinuś']No co Ty :evil_lol: na lato :diabloti:No to dlaczego masz niebieski:razz::diabloti: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Hejos Jejuuuuu a tu znów nagadane A ty się jeszcze nie przyzwyczaiłaś:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']No i co mi tu patykiem mahasz......Hela...oc daj pyska:loveu: :buzi: czaj to :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 [quote name='Helga&Ares']:buzi: czaj to :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buahhahahahahahahahahahahahahahah Hela ale masz piekne usta:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='apple']Buahhahahahahahahahahahahahahahah Hela ale masz piekne usta:evil_lol: no takie mi siem zrobiły:roll: za dużo błyszczyka powiększającego usta użyłam:evil_lol: Quote
Recommended Posts