e.v.a Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple']teee nie jestes w robocie:mad: NIPa też ci podać:razz::diabloti::loveu: :diabloti: poproszę Quote
apple Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Izabela124.']No to super, że wam już lepiej A może byś tak jakieś fotki dała? Tak z dobroci serca hihiDała bym:lol: ale nie mam:diabloti: [quote name='Selket']Dżapuszko :multi: :multi:Selketka:multi: [quote name='evaxon']:diabloti: poproszę 632-***-*** Prosze:diabloti: Quote
WinterGirl Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='apple'] Nie da sie tego opisać słowami:evil_lol: wiedziałam :diabloti: ale możesz już wyłączyć teśknotki bo jestem Quote
zuzolandia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Trenuje przed wizyta u ciebie na Halymbie:evil_lol: taaaaaaaaa duzo godki mało picio..... wszyscy sie do mnie wybieraja tylko jakos dojechac nie moga ..... oszusci...... hihihihihihihhihihihihihihihihiihi................. moze se skolujemy jakowegos gryla w lipcu????....i reszte bandy tez skolujemy? Quote
apple Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='bGirl'] wiedziałam :diabloti: ale możesz już wyłączyć teśknotki bo jestem Wyłączyłam....włączyłam program zazdraszczania:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Trenuje przed wizyta u ciebie na Halymbie:evil_lol: taaaaaaaaa duzo godki mało picio..... wszyscy sie do mnie wybieraja tylko jakos dojechac nie moga ..... oszusci...... Noooo nie oszuści ino tak jakoś się nie skałada:cool1: hihihihihihihhihihihihihihihihiihi................. moze se skolujemy jakowegos gryla w lipcu????....i reszte bandy tez skolujemy?Oj tak Oj tak ja bardzo TAK! W lipcu moge badź kiedy :multi: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Cześć Boska Cioteczko! A może byś tak jakieś zdjęcia dała? Quote
apple Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Boska Cioteczko! A może byś tak jakieś zdjęcia dała? Skąd ja wiedziałam że to przeczytam wchodząc tutaj:diabloti: Dała bym dała - ale nie mom:roll::cool1: musze coś sfocić:roll: Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 cze Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: a kiedy Krosio zajadał się tą padliną w lesie :razz::razz:...czy faktycznie nie rozwinęły się jakies paskudne robale w nim :roll: Quote
apple Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja']cze Dżapuszko :loveu::loveu::loveu: a kiedy Krosio zajadał się tą padliną w lesie :razz::razz:...czy faktycznie nie rozwinęły się jakies paskudne robale w nim :roll: No my sie wtedy badali i nic nie było w koopie...no ale to może za wczesnie było:cool1: W sumie dostał tablety wtedy no ale widać nie podziałały:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Skąd ja wiedziałam że to przeczytam wchodząc tutaj:diabloti: Dała bym dała - ale nie mom:roll::cool1: musze coś sfocić:roll: Wiedziałaś, że zapytam bo.... jesteś boska! :cool3: No to fociaj, fociaj! Quote
Alicja Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']No my sie wtedy badali i nic nie było w koopie...no ale to może za wczesnie było:cool1: W sumie dostał tablety wtedy no ale widać nie podziałały:cool1: tyle ze wet powinien wiedzieć ze nie kazda tableta zabija wsie robale i pod każdą postacią , więc jest taka opcja :cool1: Quote
BeaC Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 All prawi dobrze tablety nie działaja np. na tasiemca ale tego można było nie ......dojrzeć w koopie zaraz po konsumpcji.......... musi być jakiś okres.nie pamiętam już jaki :cool1: witam Cię zaraz spadam na KONCERTOSA Judas is racing:ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper::ylsuper: wracam w nocy jutro odsypiam no to pa JUDAS.......... Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 witam Sisko :multi::multi::loveu: ja tylko na chwilkę bo nie mam za wiele czasu...ale wpadnę później na kontrolę ;) Quote
Selket Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Hejka :multi: :multi: :multi: Jabłuszko, wiesz Twój Krosiu ma poprostu bogate życie wewnętrzne i trzeba to szanować :evil_lol: Quote
agbar Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Epidemia jakas z tymi robalami czy co?:cool1: witam cie :loveu: Quote
apple Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Alicja'] tyle ze wet powinien wiedzieć ze nie kazda tableta zabija wsie robale i pod każdą postacią , więc jest taka opcja :cool1: [quote name='BeaC']All prawi dobrze tablety nie działaja np. na tasiemca ale tego można było nie ......dojrzeć w koopie zaraz po konsumpcji.......... musi być jakiś okres.nie pamiętam już jaki witam Cię zaraz spadam na KONCERTOSA Judas is racing wracam w nocy jutro odsypiam no to pa JUDAS.......... wiem moje kochane- ale też nie ma co psa faszerowac czym popadnie kiedy nic mu sie nie dzieje...no ale tera trza leczyć i badać- jestesmy pod dobrą opieką moje drogie, wsio bedzie ok;) Beatrycze a ty nie powinnaś siedzieć wieczorami przed telewizorem i robić na drutach:razz::diabloti: [quote name='jonQuilla']witam Sisko ja tylko na chwilkę bo nie mam za wiele czasu...ale wpadnę później na kontrolę Dopszzz kontrolerko;) [quote name='Selket']Hejka Jabłuszko, wiesz Twój Krosiu ma poprostu bogate życie wewnętrzne i trzeba to szanować No mozna i tak powiedzieć- witaj:loveu: [quote name='Izabela124.']Porób dziś jabłuszkowa jakieś fotkiNo zrobiłam na razie tylko Alę tańczącą z miotłą...jeszcze musze ufocić fajnego Krosia:evil_lol: [quote name='agbar']Epidemia jakas z tymi robalami czy co? witam cie :loveu:Nio...u ciebie tyż prawda? Ja ciebie też witam :loveu:moja towarzyszko wczorajszej niedoli:placz: Musiałam powycinać emoty..... Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 wróciłam kontrolować ;) ale ale...kurde znów na chwilę bo właśnie wychodzę :roll::roll: Quote
apple Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='jonQuilla']wróciłam kontrolować ;) ale ale...kurde znów na chwilę bo właśnie wychodzę :roll::roll:Bosszzz a coś ty taka tymczasowa dzisiaj:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple']Bosszzz a coś ty taka tymczasowa dzisiaj:evil_lol: tak wyszło... już wróciłam :multi::multi: Quote
apple Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Izabela124.']No to poka fotki AlisiNie moge bo jestem w pracy i ich tu nie mam - wstawie rano;) [quote name='jonQuilla'] tak wyszło... już wróciłam :multi::multi:No to dobrze - a na stałe chociaz:razz: Quote
jonQuilla Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='apple'] No to dobrze - a na stałe chociaz:razz: póki co nic mi nie wiadomo o jakiś wyjściach itd ;) więc na razie na stałe :eviltong::eviltong::multi: Quote
Helga&Ares Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 czeeee:multi: dawno mnie nie było no więc przychodzę z podarunkami nie dziękuj:razz: Quote
apple Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 [quote name='Helga&Ares']czeeee:multi: dawno mnie nie było no więc przychodzę z podarunkami nie dziękuj:razz: Nie dziekuję:loveu:, ale skąd wiedziałaś ze własnie zjadłam sałatke z tunczykiem i ze przydała by sie guma:roll: Quote
Recommended Posts