Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BeaC']heloł
przyszłam do Ciebie z kaff.........bezdyskowcu:diabloti::diabloti::diabloti:

Dziekować dobra kobieto :loveu: A ty się z mojego dyska nie wyśmiewaj bo wiesz.....jeden się śmiał i to samo miał:diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochana Chorutko!

Jak dysk? Cały? Na miejscu?Już lepiej, tylko musze uważać na zmiany poztycji i inne skręty, i muszę pamiętać co by sie nie zapomnieć bo - ojjjjj:cool1:

Witaj cioteczko :loveu: i co odbierzesz dzisiaj te rzeczy czy przesuwamy......:razz:

Posted

[quote name='apple']Już lepiej, tylko musze uważać na zmiany poztycji i inne skręty, i muszę pamiętać co by sie nie zapomnieć bo - ojjjjj:cool1:

Witaj cioteczko :loveu: i co odbierzesz dzisiaj te rzeczy czy przesuwamy......:razz:

Myślę, Kochana, że przesuniemy!

Może umówimy się na przyszły weekend- podjechałabym z Zuzą... Poznałyby się dziewuchy.

Co myślisz?

Posted

[quote name='agbar']czesc ...kaleko:diabloti:Ty się śmiej:mad::loveu:

[quote name='Iza i Avanti']Myślę, Kochana, że przesuniemy!

Może umówimy się na przyszły weekend- podjechałabym z Zuzą... Poznałyby się dziewuchy.

Co myślisz?Nie ma mnie ani w przyszły ani w następny:shake::placz:

Posted

[quote name='Helga&Ares']Ćwinia

Ppppfffffffffffff:roll:

bo to to było takie delikatneTaaaaaakkkk:diabloti:

[quote name='jonQuilla']to ja szaleniec

widzisz, ja kawy nie pije w ogóle
więc w zamian buszuje po internecie
Buhahahahaha a to się ubawiłam:diabloti:

[quote name='zuzolandia']Czesc niesformatowana Japuszkowo

mam nadzieje zes juz w lepszej formie ...i odpalasz chihuahua

buzioleeeeeOdpalam! jest lepiej! Duuuuuzo lepiej!!:multi:

[quote name='evaxon']chcesz zebym ci pomachała??Nie:diabloti:...........żartowałam:loveu:

[quote name='credita']no nasze jabłuszko odpoczywa jak na porządną mamę przystało Co? odpoczywa? Oni mi nawet w grobie odpocząc nie dadzą:cool1:

[quote name='clockwork']bereczek jabko :loveu:berek Madź:loveu:

[quote name='BeaC']aaaaaaaaaaaaa
bezdyskowca nie było???

no no no
jestem:B-fly:

Melduje ze Kronos chory:cool1: wczoraj go trochę przeczyściło w nocy, ale w sumie czasem mu sie zdarzało wiec nie przywiązywałam do tego wagi. Rano byłam z nim na polu- wsio było ok............potem koło 14 zaczął strasznie piszczeć, że chce na polko wiec go zabrałam, Bossssszzz jakie miał rozwolnienie:roll: mówię wam, ale to pikuś- Krosiu oprócz tego krwawił wczoraj z odbytu:shake:

Pojechaliśmy do weta...........podejrzewa robale albo jakies ciało obece. Kronos dostał wczoraj 4 zastrzyki i mamy dzisiaj pobrać kał do badania:roll: Bosszzzzzz denerwuje sie bardzo. Bidulek śpi teraz, nic go nie cieszy:roll:

Posted

Lejka też miała dawno dawno temu jak była malusieńka krew w kale.............
miała coś w jelicie grubym......i dostawała zastrzyki i inne takie

ugotuj siemię lniane i niech żre nie zaszkodzi a jak coś mu utknęło to mu pomoże:loveu:

bidny Krosiu .............umiziaj go ode mnie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='BeaC']Lejka też miała dawno dawno temu jak była malusieńka krew w kale.............
miała coś w jelicie grubym......i dostawała zastrzyki i inne takie

ugotuj siemię lniane i niech żre nie zaszkodzi a jak coś mu utknęło to mu pomoże:loveu:

bidny Krosiu .............umiziaj go ode mnie:loveu::loveu:

Mówisz? Spróbuję:cool1:

Tylko ze to nie tyle krew w kale co mu normalnie leciała z poopki:-(

Wymiziam:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć chore Jabłuszko mające chorego Krosia i całe szczęście zdrową Alutkę!No całe szczeście:loveu: Ty to mnie umiesz pocieszyć..........ale i tak sie martwie o niego

[quote name='bonita']:multi:Przyszłam powiedzieć .......JESTEM!:multi:

A teraz mów co nabroiłaś kiedy mamci nie było:diabloti::evil_lol:jaaaaaa ? Taka grzeczna jestem przecież:diabloti:

Posted

[quote name='bonita']Czytam że Kronoś, mój wnuś chory :shake: BiduleczekNooooooo dam wam znać jak bede wiecej wiedziała, dzisiaj też ide do weta....................ehhhh mówie wam wczoraj wydałam już50 zł a to dopiero pierwszy dzien leczenia:cool1:

Posted

[quote name='bonita'] Krew w kooopce nadaje się do leczenia przez weta jak nic, nie wiem qurcze co poradzić . A dalej ma rzadką koopę, czy już nie robi?
dzisiaj zrobił mało ale zadkie:cool1: