Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Selket']Cześć Jabłuszko :calus: Trzymaj się cieplutko :calus:

[quote name='clockwork']:calus: moje biedne japuszko :calus: do lekarza koniecznie...............

[quote name='Iza i Avanti']Jabłuszkowa! Zdrowiej szybko!!!!

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua

[quote name='jonQuilla']dzień dobry Sisko :loveu::multi:

[quote name='credita']witam, witam:p najwyższy czas zadbać o siebie moja droga :cool1:

[quote name='Alicja']Dżapuszko i co ?????????????????????????????........:calus:

Dziękuję każdej z osobna i wszystkim razem za troskę.

Własnie leżę w łóżeczku, ruszam ino łapkami, byłam u Pana doktora (tudzież przystojniak nie powiem:diabloti:, kazał mi się rozebrać:oops:) i Pan doktor powiedział że mnie dysk sie wysunął, jeszcze nie wypadł ale się wysuną- się pytam kto mi go śmiał wysuwać............boli jak jasny gwint.............L4 dostałam i leki a najgorsze że :

ZASTRZYKI DOSTAŁAM- OUĆ!!!!:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']:razz::razz:......o la la .............bądź dzielna no jak ty mnie powiedz jak ja mam być dzielna jak mnie jakaś baba bedzie igłą kłuła- NO JAK?:placz:

Posted

oj Biedna moja kochana!
jak Cię pokłują, to radzę Ci z serca pogadać z jakimś mądrym rehabilitantem, co by dał Ci zestaw ćwiczeń na kręgosłup i mięśnie brzucha, żeby to się nie powtarzało...
całuję

Posted

[quote name='apple']no jak ty mnie powiedz jak ja mam być dzielna jak mnie jakaś baba bedzie igłą kłuła- NO JAK?:placz:
to ty też ją ukuj ! a co!:roll:

Jabko jestem z Tobą :multi: Mnie też się wysunał kiedyś dysk, i leżałam i się ruszyć nie mogłam, ale po ok 3 h przeszło:cool3:

Posted

Cześć chorutka :calus: Ty ładnie leż i bierz zastrzyki, bo jak będziesz niegrzeczna to będziesz miała jak moja koleżanka........... No :calus:
I jak wyzdrowiejesz to masz przyjśc do mnie, bo ja tu z samego rana foty dla Cia wstawiłam i nie mogą się zmarnować :evil_lol:

Posted

zdr,owka Japuszkowo kofffanoo.........
nie szalej tak w tym lozu małzenskim bo potem sa efekty ....jakowes dyski ci wylatuja tam gdzie nie powinny!

buziolkiiiiiiiiiii i badz dzielna !!!!!

Posted

ooooooooooooooooo bidne jabłuszko
oć utulkam Cię:calus:

a po co jakaś baba ma cię kłuć??
może ......niech pan doktor Cię, pokłuje???
:razz::diabloti:

Posted

[quote name='Fuga***']oj Biedna moja kochana!
jak Cię pokłują, to radzę Ci z serca pogadać z jakimś mądrym rehabilitantem, co by dał Ci zestaw ćwiczeń na kręgosłup i mięśnie brzucha, żeby to się nie powtarzało...
całujęNo wiem wiem juz mam zalecone jakies wygibasy i kapiele i insze takie SPA:diabloti:

[quote name='Helga&Ares']to ty też ją ukuj ! a co!

Jabko jestem z Tobą Mnie też się wysunał kiedyś dysk, i leżałam i się ruszyć nie mogłam, ale po ok 3 h przeszłoMnie nie przeszło:roll: coś musiałaś symulować:diabloti:
i
[quote name='evaxon']a po co ci L4?? oddaj lepiej mnie
cze jabcokNie:diabloti:

[quote name='Selket']Cześć chorutka :calus: Ty ładnie leż i bierz zastrzyki, bo jak będziesz niegrzeczna to będziesz miała jak moja koleżanka........... No
I jak wyzdrowiejesz to masz przyjśc do mnie, bo ja tu z samego rana foty dla Cia wstawiłam i nie mogą się zmarnować Zaraz obaczę:loveu:

[quote name='jonQuilla']czytałam że coś tutaj o dyskach rozmowa...

Sisko przyniosłam jakieś...

zdrowiej nam Jabłkowa...

swoją drogą od kiedy jabłka mają dyski?
Ojjj sisko mła kochana ty to umiesz o mnie zadbać:loveu:

[quote name='Alicja']
no właśnie .....Dżapka mają pecki i ogonki
Ja mam pestki ale ogonka nie:roll::oops:

[quote name='zuzolandia']zdr,owka Japuszkowo kofffanoo.........
nie szalej tak w tym lozu małzenskim bo potem sa efekty ....jakowes dyski ci wylatuja tam gdzie nie powinny!

buziolkiiiiiiiiiii i badz dzielna !!!!!Buhahahahahahahahaha aleś mnie rozbawiła................buhahahahahahahaa:evil_lol:

[quote name='BeaC']ooooooooooooooooo bidne jabłuszko
oć utulkam Cię

a po co jakaś baba ma cię kłuć??
może ......niech pan doktor Cię, pokłuje???
Tez się zapytałam tych pielęgniarek czy nie mają jakiegoś pielęgniarza:diabloti:

Posted

[quote name='apple']

Ja mam pestki ale ogonka nie:roll::oops:

:placz:urwali Ciebie ogonka

Tez się zapytałam tych pielęgniarek czy nie mają jakiegoś pielęgniarza:diabloti:

:razz: dobry pomysł

cze Dżapuszko :loveu:...jak tam dzisiaj :razz:

Posted

[quote name='Alicja']
:razz: dobry pomysł

cze Dżapuszko :loveu:...jak tam dzisiaj :razz:
Ojjjj no skłamała bym gdybym nie powiedziala że trochę lepiej po tych zastrzykach............z euforią bym jeszcze nie przesadzała.............ale ciut ciut lepiej;)

[quote name='Selket']Cześć Dżapuszko :multi:
Obaczyłaś czy nie, ale śladu nie zostawiłaś :mad:
A jak zastrzyczki??? Dali Cia tego pielęgniarza??? :evil_lol:No nie zostawiłam bo mi prad wyłączyli:roll: idem tera:loveu:

[quote name='clockwork']jabuszko..... żyjesz ty dziołcha czy cza ci ten dysk sformatować??? :razz::razz:To ja poproszę ta formatkę:roll:

Posted

witam :loveu::multi:

wlazłam i co się dowiedziałam?
że moja Siska to oszukane Jabłko....bo ogonka nie ma :crazyeye:

ale prosze Ciebie jestem zaradną dziewojką i poradzę coś i na tą przypadłość ;) mianowicie przeglądałam dzisiaj allegro i co znalazłam?
tak jest OGONEK :) w sam raz dla Ciebie moja koffana Ty Ty :loveu:

zapakować? ;)

Posted

[quote name='Selket']Byłaś, byłaś No pewnie że byłam:loveu:

[quote name='Helga&Ares']no patrzaj przyszłam ją pocieszyć i jeszcze źleNo ja nie mówię ze źle ino ja mówię ze cóś z ciebie symulant jak ci po 3 h przeszło:diabloti:

[quote name='jonQuilla']witam

wlazłam i co się dowiedziałam?
że moja Siska to oszukane Jabłko....bo ogonka nie ma

yyyyyyyyyyyyyyy.................................:roll::oops:

ale prosze Ciebie jestem zaradną dziewojką i poradzę coś i na tą przypadłość mianowicie przeglądałam dzisiaj allegro i co znalazłam?
tak jest OGONEK w sam raz dla Ciebie moja koffana Ty Ty

zapakować? Poprosze:diabloti:

[quote name='evaxon']:obrazic: czescA ty czego sie fochasz...........przeca nie tobie powiedziałam że niedokładnie odkurzasz:evil_lol:

[quote name='jonQuilla']a gdzie Ty się mi podziewasz?

na Ciebie mogę zawsze liczyć
jestem pierwsza:multi:

witam :loveu:
Ty szaleńcu o tej godzinie to ja kafcie 1 w łóziu piję;) a nie po necie buszuje:lol: