e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Hihihihihihihihihihihih....tylko ty mi się tu nie załamuj;) Facet jest Facet i kropka:evil_lol: kochana załamie sie jak przyjdzie i powiem "kochanie straciłem prace koniec z zakupami , kinem itp. " :grin: ooo dawno na zakupach nie byłam:roll: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']kochana załamie sie jak przyjdzie i powiem "kochanie straciłem prace koniec z zakupami , kinem itp. " :grin: ooo dawno na zakupach nie byłam:roll:Buhahahahahahahaha Effa wtedy to nie załamka - wtedy to czas zmienić TZ-ta:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahaha Effa wtedy to nie załamka - wtedy to czas zmienić TZ-ta:diabloti: :splat:noo takk ze tez na to nie wpadłam:diabloti: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']:splat:noo takk ze tez na to nie wpadłam:diabloti: Bo od świetnych pomysłów tu jestem Ja:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Bo od świetnych pomysłów tu jestem Ja:diabloti: :icon_roc::icon_roc::icon_roc:czy ty aby za bardzo nie przesadzasz?? Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='evaxon']:icon_roc::icon_roc::icon_roc:czy ty aby za bardzo nie przesadzasz?? Nie:grins: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Nie:grins: aa no to oki :loveu: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 evaxon napisał(a):aa no to oki :loveu::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 ale tu nagadane :crazyeye::crazyeye: GADUŁY ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='jonQuilla']ale tu nagadane :crazyeye::crazyeye: GADUŁY ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to kaj żeś była jak my tu klachały:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']No to kaj żeś była jak my tu klachały:evil_lol: no kaj zes byla jak one klachały:razz::razz::razz: Quote
agbar Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dobrze,ze mnie tu nie bylo..bo bym musiala duzo gadac:grins: a ja malomowna jestem:roll: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :razz: :razz: kto Wam pozwolił tyle gadać :shake: Quote
clockwork Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']Nic mi nie zrobił....Pożąrliśmy się o kasiorę:placz: Do doopy z kasiorką w naszym życiu jezd to i temat bomba:placz: To ja już nic nie będę mówić, bo zaraz znów na mnie na krzykach:placz: No, ale ja tak myślę, ale jak mam myśleć, że jestem cudowna jak nie jestem? I jest tyle cudowniejszych osób na świecie? No jak?? Jak ja nic nie potrafię, nic nie umiem, do niczego nie doszał i nie dojdę i jestem brzydka...No to jakie cudowności ze mnie?:placz: selketowa... przestań srać głupoty bo pojade i przepytam cie z boxu myślisz że inni to mają cud miód malina..... że ja to jestem piękna, bez wad, że mam mnóstwo przyjaciół wokół siebie i sram kasą ..... NIE! mam kompleksy- kto ich nie ma, znajomych na których mogłabym liczyć w wielu ciężkich sytuacjach- na palcach połowy ręki moge ci zliczyć, a finansowo- powoli odbijamy sie od dna od 2 lat... i nie dzięki prowadzonej działalności czy zapierda.laniu 15/dobe- bo z tego oddajemu zasranemu państwu jałmużne czy haracz jak kto woli- ale z tego że Pawcio ma azyl i klientów w Anglii a ja odbiłam sie po wypadku, po którym ręka nigdy już nie bedzie sprawna ... przez 13 lat harówy jedyne co mieliśmy to psa, którego dostaliśmy za dziare praktycznie :cool1: , stare jak świat auto... i wizje mieszkania na ulicy .... były całe miesiące kiedy nie mieliśmy co do gara włożyć.... latami zbierałam na zasrany komputer i gdyby mój stary nie zszedł z tego świata to długo byśmy sobie nie pozwolili na zakup .... tera nam lepiej ale .... na jak długo??? sklep padł, studio może paść z dnia na dzień.... i nie pieprz że jesteś nikim, że nie masz nic w środku.... bo masz..........:mad: ambicje, kształcisz sie- nie każdy miał ku temu warunki :cool1: serducho masz większe niż nie jeden bogacz mający wielu zakłamanych "przyjaciół" których ma dopóki ma kase.... wiem że bez kasiury ciężko- znam to z autopsji ale jesteś młodziutka- masz czas na kariere- czego Ci zyczę! że jesteś przy tuszy???? no i do jasnej cholery co z tego???? zaakceptuj siebie to i ludzie cie zaakceptują. znam wiele ludzi ważących ponad norme, ale mam to w dupie- dopóki nie krzywdzą innych jeżeli na to zasługują-szanuje ich ... nie możesz siedzieć w kącie i użalać sie nad sobą, bo tusza nie ma nic do wnętrza człowieka.... ale jak ty wkręcasz sobie i wszystkim naokoło ja nic nie potrafię, nic nie umiem, do niczego nie doszam i nie dojdę i jestem brzydka to nie dziwota że znajomi sie od Ciebie odwracają..... sorki nie obraź sie ale ileż można słuchać płaczu i pocieszać wszelkimi argumentami :mad: daj spokój dziołcha... spójrz w lustro i powiedz sobie "tak jestem wartościowym człowiekiem... nie jeden chciałby mieć serce jak ja..... pomagam i to daje mi satysfakcje- inni są ubodzy w uczucia i radość jaką my mamy ratując choćby jedno maleńkie stworzonko, jestem świetna w szkole i dojdę do celu bo tego chcę, chcę być w życiu kimś i będę.....kocham i jestem kochana... a jak komuś nie pasuje moja nadwaga- walcie sie na ryj...." itd, itd.... noooommmm sie rozpisałam.... chyba bede psycholożkom :evil_lol: i jeszcze jedno selketowa... nie piszę tego po to żeby cie obrazić ale dlatego że tak myśle- wiem że samoakceptacja -nie w 100% bo takiego chyba nie ma- (ok. jest medorowa:diabloti:) ale zaakceptuj po części siebie i te bzdety które ci nie daja spać po nocach.... bo to tak naprawde bzdury które widzisz tylko ty i uświadamasz to wszystkim dookoła japkowa.... nie moja wina że u cia sie temat rozkręcił :eviltong: Quote
BeaC Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']chciała bym:evil_lol: Dobra zakonczmy ten żałosny temat bo bede ryczeć- jeszcze tylko 3 tyg:placz: a za 3 tygodnie to co??:razz: witaj Jabłowa aleś temata nakręciła.............:cool1: i Clockowa tak się rozpisała że se zapomniała kolorka strzelić............:diabloti: no i podobało mi się stwierdzenie o medorowej(zajebiste) a tak w ogóle nie wtrącam się do dyskusji bo wszystko co mondre:razz: Madzia już powiedziała Quote
apple Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='agbar']Dobrze,ze mnie tu nie bylo..bo bym musiala duzo gadac:grins: a ja malomowna jestem:roll:Buhahahahahahahaha tak zwłaszcza ty:evil_lol: [quote name='Alicja']:razz: :razz: kto Wam pozwolił tyle gadać :shake:yyyyyyyyyyyyyyyyy:roll: [quote name='clockwork'] selketowa... przestań srać głupoty bo pojade i przepytam cie z boxu myślisz że inni to mają cud miód malina..... że ja to jestem piękna, bez wad, że mam mnóstwo przyjaciół wokół siebie i sram kasą ..... NIE! mam kompleksy- kto ich nie ma, znajomych na których mogłabym liczyć w wielu ciężkich sytuacjach- na palcach połowy ręki moge ci zliczyć, a finansowo- powoli odbijamy sie od dna od 2 lat... i nie dzięki prowadzonej działalności czy zapierda.laniu 15/dobe- bo z tego oddajemu zasranemu państwu jałmużne czy haracz jak kto woli- ale z tego że Pawcio ma azyl i klientów w Anglii a ja odbiłam sie po wypadku, po którym ręka nigdy już nie bedzie sprawna ... przez 13 lat harówy jedyne co mieliśmy to psa, którego dostaliśmy za dziare praktycznie :cool1: , stare jak świat auto... i wizje mieszkania na ulicy .... były całe miesiące kiedy nie mieliśmy co do gara włożyć.... latami zbierałam na zasrany komputer i gdyby mój stary nie zszedł z tego świata to długo byśmy sobie nie pozwolili na zakup .... tera nam lepiej ale .... na jak długo??? sklep padł, studio może paść z dnia na dzień.... i nie pieprz że jesteś nikim, że nie masz nic w środku.... bo masz..........:mad: ambicje, kształcisz sie- nie każdy miał ku temu warunki :cool1: serducho masz większe niż nie jeden bogacz mający wielu zakłamanych "przyjaciół" których ma dopóki ma kase.... wiem że bez kasiury ciężko- znam to z autopsji ale jesteś młodziutka- masz czas na kariere- czego Ci zyczę! że jesteś przy tuszy???? no i do jasnej cholery co z tego???? zaakceptuj siebie to i ludzie cie zaakceptują. znam wiele ludzi ważących ponad norme, ale mam to w dupie- dopóki nie krzywdzą innych jeżeli na to zasługują-szanuje ich ... nie możesz siedzieć w kącie i użalać sie nad sobą, bo tusza nie ma nic do wnętrza człowieka.... ale jak ty wkręcasz sobie i wszystkim naokoło to nie dziwota że znajomi sie od Ciebie odwracają..... sorki nie obraź sie ale ileż można słuchać płaczu i pocieszać wszelkimi argumentami :mad: daj spokój dziołcha... spójrz w lustro i powiedz sobie "tak jestem wartościowym człowiekiem... nie jeden chciałby mieć serce jak ja..... pomagam i to daje mi satysfakcje- inni są ubodzy w uczucia i radość jaką my mamy ratując choćby jedno maleńkie stworzonko, jestem świetna w szkole i dojdę do celu bo tego chcę, chcę być w życiu kimś i będę.....kocham i jestem kochana... a jak komuś nie pasuje moja nadwaga- walcie sie na ryj...." itd, itd.... noooommmm sie rozpisałam.... chyba bede psycholożkom :evil_lol: i jeszcze jedno selketowa... nie piszę tego po to żeby cie obrazić ale dlatego że tak myśle- wiem że samoakceptacja -nie w 100% bo takiego chyba nie ma- (ok. jest medorowa:diabloti:) ale zaakceptuj po części siebie i te bzdety które ci nie daja spać po nocach.... bo to tak naprawde bzdury które widzisz tylko ty i uświadamasz to wszystkim dookoła japkowa.... nie moja wina że u cia sie temat rozkręcił :eviltong:No nie twoja nie twoja:shake: Ale mądrze powiedziałaś i wyczerpałas temata dlatego KUNIEC gadania o goopotach:lol: [quote name='BeaC']a za 3 tygodnie to co??:razz: eeeee tam nic takiego;) witaj Jabłowa aleś temata nakręciła.............:cool1: i Clockowa tak się rozpisała że se zapomniała kolorka strzelić............:diabloti: To nie ja, sam sie jakoś tak:roll: no i podobało mi się stwierdzenie o medorowej(zajebiste) a tak w ogóle nie wtrącam się do dyskusji bo wszystko co mondre:razz: Madzia już powiedziała No własnie - nie wrancaj sie:diabloti: Muuuuaaaaa:loveu: Baby me drogie chyba dzisiaj nie pójde do roboty:shake: Ide do lekarza:roll:.................................................... Quote
clockwork Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 a czamu do lekarza?? co jest naszemu jabuszku?? :loveu: Quote
apple Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='clockwork']a czamu do lekarza?? co jest naszemu jabuszku?? :loveu:Japko nie moze sieruszać ...........................wyć mi się chce:placz: Quote
clockwork Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']Japko nie moze sieruszać ...........................wyć mi się chce:placz: coś zrobiła :placz::placz: Quote
apple Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 [quote name='clockwork']coś zrobiła :placz::placz:No właśnie nie wiem co się stalo. mam taki straszne skurcze i bardzo bolesne pomiędzy kręgosłupem a łopatką, jak taki skurcz mnie chwyci to az mnie zgina w pół i nie moge wtedy powietrza złapać. W ogóle nie moge nabrać go głęboko bo wtedy doastaje skurczu...................a jak se kichłam rano to myslałam że się z bólu posikam:placz: Quote
Selket Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Cześć Jabłuszko :calus: Trzymaj się cieplutko :calus: Quote
clockwork Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='apple']No właśnie nie wiem co się stalo. mam taki straszne skurcze i bardzo bolesne pomiędzy kręgosłupem a łopatką, jak taki skurcz mnie chwyci to az mnie zgina w pół i nie moge wtedy powietrza złapać. W ogóle nie moge nabrać go głęboko bo wtedy doastaje skurczu...................a jak se kichłam rano to myslałam że się z bólu posikam:placz: :calus: moje biedne japuszko :calus: do lekarza koniecznie............... Quote
Iza i Avanti Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jabłuszkowa! Zdrowiej szybko!!!! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
credita Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 witam, witam:p najwyższy czas zadbać o siebie moja droga :cool1: Quote
Recommended Posts