Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']

Krosiu! Gdzie idziesz- OĆ TU!:lol:

przecież Krosiu jest za nią:eggface::diabloti::razz:

widziałam w reklamie kabinę prysznicową KRONOS:evil_lol::evil_lol:

ee, idę stąd... bo tu jakieś debaty się toczą:shake:

czołem:diabloti:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']tego nie wiem o cię nie widze:evil_lol:

Ale sobie wyobraziłam
:roflt::roflt::roflt:

To się chichol :eviltong:......ja zmykam, bo ciotki się pchają ;)

Posted

[quote name='Helga&Ares']przecież Krosiu jest za nią:diabloti::razz:

ciiiiiiiiiiiiiiiiii................nie bylo sie przygladać tak dokładnie:mad:

widziałam w reklamie kabinę prysznicową KRONOS:evil_lol:

ee, idę stąd... bo tu jakieś debaty się toczą:shake:

czołemDołącz do debaty!:loveu: "Warto rozmawiać":diabloti:

[quote name='Menrzuś']To się chichol :eviltong:......ja zmykam, bo ciotki się pchają ;)Hihihihihihihihi..............no co ty...juz ci mówiłam że ty prawie jak..............:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']A to juz moja słodka tajemnica
Nie możesz mi tak zrobić, nie mozesz:placz::placz::placz: Ja siem staram aby mnie nikt nie dojrzal, bo taki wstyd:placz::placz::placz: A Ty, so??????Widziałaś:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Selket']Nie możesz mi tak zrobić, nie mozesz:placz::placz: Ja siem staram aby mnie nikt nie dojrzal, bo taki wstyd:placz::placz::placz: A Ty, so??????Widziałaś:placz::placz::placz:Normalnie przestan bo ci do doopy nakopie- Jaki wstyd.........ładne dziewcze jesteś:loveu: i proszę mi tu głoopich głoopotóf nie gadać;)

Posted

[quote name='apple']Normalnie przestan bo ci do doopy nakopie- Jaki wstyd.........ładne dziewcze jesteś i proszę mi tu głoopich głoopotóf nie gadać
Neprawda:placz::placz::placz: Idę więćej na dogo nie przyjdę, ale wstyd:placz::placz::placz: A ja się tak starałam coby nikt mnie nie obczył i co??????I lipa:placz: Nie będę ludzi swym wyglądem straszyć:placz:

Posted

[quote name='Selket']Neprawda:placz: Idę więćej na dogo nie przyjdę, ale wstyd:placz::placz: A ja się tak starałam coby nikt mnie nie obczył i co??????I lipa:placz: Nie będę ludzi swym wyglądem straszyć:placz:
Noooo goopia goopolka normalnie:evil_lol::loveu:

Babo - ćliczna jesteś:loveu: I wbij se to do tego twojego móska:loveu::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Noooo goopia goopolka normalnie

Babo - ćliczna jesteś I wbij se to do tego twojego móska
Nie goopia tylko realistka, a to różnica:placz: I wiem, żem brzydka i tłusta i już:placz: :placz: I mam rację i wczoraj widziałam swoje fotoski:placz::placz: I jak wstawić Niunia jak tam wieloryb czyli ja:placz: Gdzie mnie widziałaś?:mad:

Posted

[quote name='Selket']Nie goopia tylko realistka, a to różnica:placz: I wiem, żem brzydka i tłusta i już:placz: :placz: I mam rację i wczoraj widziałam swoje fotoski:placz::placz: I jak wstawić Niunia jak tam wieloryb czyli ja:placz: Gdzie mnie widziałaś?:mad:A nie gadam z toba bo widze że ty dalej swoje.............wrócę jak sie otrząśniesz....................:lol:

P.S. Nigdy nie słuchaj co mówi Japkowa odnosnie wagi, to ze ja chcę schudnąc nie oznacza że inni tez muszą;), czy źle wygladają. Kazdy jest jaki jest( i bardzo dobrze nie możemy być tacy sami) i nie wyglad a piekno wewnetrzne się liczy;)

Posted

[quote name='apple']

P.S. Nigdy nie słuchaj co mówi Japkowa odnosnie wagi, to ze ja chcę schudnąc nie oznacza że inni tez muszą;), czy źle wygladają. Kazdy jest jaki jest( i bardzo dobrze nie możemy być tacy sami) i nie wyglad a piekno wewnetrzne się liczy;)
oo a ja juz od 2 tygodni sie odchudzam naczy zaczynam :multi:znaczy mam zamiar:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']oo a ja juz od 2 tygodni sie odchudzam naczy zaczynam :multi:znaczy mam zamiar:evil_lol:Hihihihihihihi Efffa cudowna jesteś:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']A nie gadam z toba bo widze że ty dalej swoje.............wrócę jak sie otrząśniesz....................

P.S. Nigdy nie słuchaj co mówi Japkowa odnosnie wagi, to ze ja chcę schudnąc nie oznacza że inni tez muszą, czy źle wygladają. Kazdy jest jaki jest( i bardzo dobrze nie możemy być tacy sami) i nie wyglad a piekno wewnetrzne się liczy
Wróciłam...poszłam se, ale się pokłóciłam z TZem :placz:

No to, żeś mi dowaliła:placz: Jak moje wnętrze tak samo parszywe jak zewnętrze:placz: Ja wiedziałam, że i to w końcu odkryjesz :( Beznadziejna jestem :grab:

Posted

[quote name='Selket']Wróciłam...poszłam se, ale się pokłóciłam z TZem :placz:

Co ci zrobił? gadaj zara mu manto spuszcze:mad:

No to, żeś mi dowaliła:placz: Jak moje wnętrze tak samo parszywe jak zewnętrze:placz: Ja wiedziałam, że i to w końcu odkryjesz :( Beznadziejna jestem :grab:Bossszzz Selketka przestań już- kto powiedział że jestes beznadziejna, jesteś super qumpelką i pewna jestem że wnetrze też masz wspaniałe (chociaż tam nie zagladałam:roll::evil_lol:)

Głowa do góry kobieto- jestes cudowna i tak masz o sobie mysleć.:loveu:

Posted

[quote name='apple']Bossszzz Selketka przestań już- kto powiedział że jestes beznadziejna, jesteś super qumpelką i pewna jestem że wnetrze też masz wspaniałe (chociaż tam nie zagladałam)

Głowa do góry kobieto- jestes cudowna i tak masz o sobie mysleć.
Nic mi nie zrobił....Pożąrliśmy się o kasiorę:placz: Do doopy z kasiorką w naszym życiu jezd to i temat bomba:placz:
To ja już nic nie będę mówić, bo zaraz znów na mnie na krzykach:placz: No, ale ja tak myślę, ale jak mam myśleć, że jestem cudowna jak nie jestem? I jest tyle cudowniejszych osób na świecie? No jak?? Jak ja nic nie potrafię, nic nie umiem, do niczego nie doszał i nie dojdę i jestem brzydka...No to jakie cudowności ze mnie?:placz:

Posted

[quote name='Selket']Nic mi nie zrobił....Pożąrliśmy się o kasiorę:placz: Do doopy z kasiorką w naszym życiu jezd to i temat bomba:placz:
To ja już nic nie będę mówić, bo zaraz znów na mnie na krzykach:placz: No, ale ja tak myślę, ale jak mam myśleć, że jestem cudowna jak nie jestem? I jest tyle cudowniejszych osób na świecie? No jak?? Jak ja nic nie potrafię, nic nie umiem, do niczego nie doszał i nie dojdę i jestem brzydka...No to jakie cudowności ze mnie?:placz:
fiuu fiuuu ze tak powiem typowe zagranie pod tytułem "zlituj sie nade mną":evil_lol:
chyba nie az tak bardzo skoro masz tego chłopaka:razz: a jak kazdy wie chłopaki na wnętrze nie patrzą :grin:

Posted

[quote name='Selket']Nic mi nie zrobił....Pożąrliśmy się o kasiorę:placz: Do doopy z kasiorką w naszym życiu jezd to i temat bomba:placz:
To ja już nic nie będę mówić, bo zaraz znów na mnie na krzykach:placz: No, ale ja tak myślę, ale jak mam myśleć, że jestem cudowna jak nie jestem? I jest tyle cudowniejszych osób na świecie? No jak?? Jak ja nic nie potrafię, nic nie umiem, do niczego nie doszał i nie dojdę i jestem brzydka...No to jakie cudowności ze mnie?:placz:Nie krzyczę na ciebie ale smutno mi jak tak o sobie mówisz:-(. Nie zgadzam się na to!
Nie rozumiem dlaczego tak mówisz:shake:..........ja tez mam masę kompleksów ale sie z nimi godzę- nikt z nas nie jest doskonały. Tak nas Pan Bóg stworzył. Co z tego że jedni maja figurę super, kasę, furę, zagraniczne wojaże- za to nie maja innych rzeczy. Znam takich Ludzi- niby na pokaz wszystko pieknie i ładnie, cudnie i wspaniale a tak na prawdę to masa problemów i kłopotów i innego dziadostwa. Trzeba siebie akceptowac takim jakim się jest, smiać się ze swoich niedoskonałosci i braków - no bo co nam innego pozostaje- załamać sie? Mozna tylko co z tego- co dalej! To nam nie da szczęścia....................ja tam wolę mieć 10 kg nadwagi ale być zdrowa, szczęśliwą, kochaną i kochajacą - Bo to jest w życiu ważne!

O! No to się nagadałam:evil_lol: a tera daj uściska i juz nie smutaj:calus:

Posted

[quote name='apple']Oj Efff Efff:lol: :loveu:
no coo :niewiem: a czy facet ci kiedys powiedział "kochanie jakie masz piekne wnetrze"....
predzej "kochanie jestes taka piekna"

bosz.. a moze ja jestem taka pusta ze facet nigdy nie mowi jaka ja wspaniala i madra jestem :mdleje:

Posted

[quote name='apple']Nie krzyczę na ciebie ale smutno mi jak tak o sobie mówisz. Nie zgadzam się na to! Ale ja mówię prawdę. A i tak najgorsze, że nic nie umiam:(
Nie rozumiem dlaczego tak mówisz..........ja tez mam masę kompleksów ale sie z nimi godzę- nikt z nas nie jest doskonały. Tak nas Pan Bóg stworzył. Co z tego że jedni maja figurę super, kasę, furę, zagraniczne wojaże- za to nie maja innych rzeczy. Znam takich Ludzi- niby na pokaz wszystko pieknie i ładnie, cudnie i wspaniale a tak na prawdę to masa problemów i kłopotów i innego dziadostwa. Trzeba siebie akceptowac takim jakim się jest, smiać się ze swoich niedoskonałosci i braków - no bo co nam innego pozostaje- załamać sie? Mozna tylko co z tego- co dalej! To nam nie da szczęścia....................ja tam wolę mieć 10 kg nadwagi ale być zdrowa, szczęśliwą, kochaną i kochajacą - Bo to jest w życiu ważne!

O! No to się nagadałam a tera daj uściska i juz nie smutaj
Koffam Cię Dżapuszko :loveu: :loveu: :calus: :calus:

Posted

[quote name='evaxon']no coo :niewiem: a czy facet ci kiedys powiedział "kochanie jakie masz piekne wnetrze"....
predzej "kochanie jestes taka piekna"

Buhahahahahahahahahaha:evil_lol:...........no tak ...niby racja:evil_lol:

bosz.. a moze ja jestem taka pusta ze facet nigdy nie mowi jaka ja wspaniala i madra jestem :mdleje:Hihihihihihihihihihihih....tylko ty mi się tu nie załamuj;) Facet jest Facet i kropka:evil_lol: