apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:Krosiu siem bawia lalkami http://img205.imageshack.us/img205/6665/tnobraz329rj1.jpg cześć Ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii................nie mów nikomu:roll: witaj:loveu: Quote
clockwork Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 przybyłam bo wyczytałam kajś w necie ze ... KROSIU SIE BAWI LALKAMI.... :cool3: i że Green Peace bedzie wyciągać wieloryba z Bałtyku :diabloti: ohhhh goopiutka TY!!!! :loveu::loveu: koffana Alutka :loveu: no to zaliczyłam Cie... ide dalej :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A teraz was postrasze- buuuuuuuuuuu:evil_lol: Te dwa zębulce są mmmmmmmmmmmmm :lol: Witanko :multi: Quote
Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześć :loveu: :loveu: To Ty nie jesteś Jabłuszko tylko wieloryb??????? Ciemu?????? :placz: :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cześć Jabłuszkowa! Kof Cię, mimo że mnie obgadujesz, jak mnie nie ma... :-( Quote
jonQuilla Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 cześć Sisko :multi::loveu: ale Krosiu znalazł towarzysza do spokojnego leżakowania :evil_lol::evil_lol: http://img249.imageshack.us/img249/5931/tnobraz326kk8.jpg aaaaaaaaaaa.....przestraszyłam się :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='clockwork']przybyłam bo wyczytałam kajś w necie ze ... KROSIU SIE BAWI LALKAMI.... i że Green Peace bedzie wyciągać wieloryba z Bałtyku :diabloti: ohhhh goopiutka TY!!!! :loveu: koffana Alutka no to zaliczyłam Cie... ide dalej :loveu:melduję ze czuję się zaliczona:evil_lol:;):loveu: [quote name='Menrzuś']Te dwa zębulce są mmmmmmmmmmmmm :lol: Witanko :multi: hejka wujaszku:loveu: na zdjęciu widać tylko dwa ale ja mam całe 7:multi: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: To Ty nie jesteś Jabłuszko tylko wieloryb??????? Ciemu?????? :placz: Ojj no dobra jestem japko ale jak zdejme skórke to prawie jak wieloryba:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszkowa! Kof Cię, mimo że mnie obgadujesz, jak mnie nie ma... Joooo tyz cię koffam i przeca wiesz że cię obgaduje tylko o tobie rozmawiam;) - bo jak cię nie ma to tak tęskinie:loveu: że chociaz musze o tobie mówić:diabloti: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :loveu: ale Krosiu znalazł towarzysza do spokojnego leżakowania :evil_lol: http://img249.imageshack.us/img249/5931/tnobraz326kk8.jpg aaaaaaaaaaa.....przestraszyłam się :evil_lol: Przekaże, alunia się ucieszy że chociaz jedna ciotka się wystraszyła:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple'] hejka wujaszku:loveu: na zdjęciu widać tylko dwa ale ja mam całe 7:multi: No wiem, wiem - ale nie mogłem wszystkich wychwalać widząc dwa :eviltong: [quote name='apple']Ojj no dobra jestem japko ale jak zdejme skórke to prawie jak wieloryba:evil_lol: Taaaaaa....i powiedz jeszcze, że wchodząc do wody wbijesz w ziemię tablicę z ostrzeżeniem zagrożenia falą tsunami :eviltong: Boszszsz.......co za goopol :shake::evil_lol: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś'] Taaaaaa....i powiedz jeszcze, że wchodząc do wody wbijesz w ziemię tablicę z ostrzeżeniem zagrożenia falą tsunami :eviltong: Boszszsz.......co za goopol :shake::evil_lol:jak zakupiem taką :roll: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']jak zakupiem taką :roll: jeszcze zobaczysz jakie wieloryby na plaży tłuszcz wytapiają - te Twoje 1,5kg nadwagi to jest małe miki ;) Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']jeszcze zobaczysz jakie wieloryby na plaży tłuszcz wytapiają - te Twoje 1,5kg nadwagi to jest małe miki ;)Koffany jesteś :loveu:ale 1,5 kilo nadwagi to ja mam na każdą konczynę:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Koffany jesteś :loveu:ale 1,5 kilo nadwagi to ja mam na każdą konczynę:evil_lol: mówisz o bicepsach?? :crazyeye:.......jaaaaaaaaaaa:crazyeye: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']mówisz o bicepsach?? :crazyeye:.......jaaaaaaaaaaa:crazyeye:chciała bym:evil_lol: Dobra zakonczmy ten żałosny temat bo bede ryczeć- jeszcze tylko 3 tyg:placz: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']chciała bym:evil_lol: Dobra zakonczmy ten żałosny temat bo bede ryczeć- jeszcze tylko 3 tyg:placz: Ryczeć bo jeszcze 3, czy że już 3? :razz: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Ryczeć bo jeszcze 3, czy że już 3? :razz:JUŻ3! A moja dieta powoli postępuje:roll: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']JUŻ3! A moja dieta powoli postępuje:roll: Ale bez paniki......ja mam pępek przy kolanach i się nie martwię :razz: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale bez paniki......ja mam pępek przy kolanach i się nie martwię :razz: To wysoko masz te kolana:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']To wysoko masz te kolana:crazyeye: taaaaaa.....pewnie....i na tyłku skaczę jak kangur :mdleje: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Menrzuś']taaaaaa.....pewnie....i na tyłku skaczę jak kangur :mdleje:tego nie wiem o cię nie widze:evil_lol: Ale sobie wyobraziłam :roflt::roflt::roflt: Quote
Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Dawaj tą tablicę Dżapuszko, jadę z Niuniem nad wodę to, żeby się wędkarze nie przestraszyli jak im Wysła wyleje :placz: Quote
Iza i Avanti Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale bez paniki......ja mam pępek przy kolanach i się nie martwię :razz: Menrzuś napisał(a):taaaaaa.....pewnie....i na tyłku skaczę jak kangur :mdleje: buuuuuuuuuuhahahahahahaha! moje tajwańskie zawory popuściły!!! Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']Dawaj tą tablicę Dżapuszko, jadę z Niuniem nad wodę to, żeby się wędkarze nie przestraszyli jak im Wysła wyleje :placz:Tobie nie dam boś ty pikna jest:loveu: [quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuhahahahahahaha! moje tajwańskie zawory popuściły!!!No bo teraz Menrzuś testuje technikę poluzowywania zaworów:evil_lol: Quote
Selket Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='apple']Tobie nie dam boś ty pikna jest:loveu: ło a Ty mnie widziłaś????????????????:diabloti::crazyeye: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='Selket']ło a Ty mnie widziłaś????????????????:diabloti::crazyeye:Nooooooooooooooooo:diabloti: Quote
Recommended Posts