Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']Ma się ten talent:diabloti: A tam pitolisz jak niezdrowa doopa..........widziałam cię- ty se mozesz:cool1: Czeee widzę że przyniosłaś mi moje własne prywatne słoneczko:loveu: Muuuuuuaaaaa!:loveu: A jak pitoli niezdrowa doopa? :crazyeye: Quote
apple Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A jak pitoli niezdrowa doopa? :crazyeye:goopio:evil_lol::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']goopio:evil_lol::loveu: ......................PF......................... Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple']No pewnie masz racje ale ja na owockach to zejde po dwóch dniach:cool1: Najszybciej chudnę na nabiale i grahamkach.......sprawdzone:diabloti: A co do mniejszych porcji - to ja jem naprawde niewielkie porcje:roll:jakbym miała jeść mniejsze to jak to powiedział mój TZ nie opłaca ci sie nakładać:evil_lol: Ja mam olbrzymi problem z przemianą materii- niestety:cool1: takie zgrabne i soczyste Japko z ciebie, więc po ch....e dieta:shake: jedz wszystko, a o połowę mniej :cool3: cholibka teraz tak myślę, chyba i mnie przydałoby siem troszkę głodowania:roll: Quote
jonQuilla Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 mam Cię... przyszłam z rana :) :multi::multi::loveu: i nawet miałam czas na zrobienie kawki ;) Quote
apple Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 [quote name='Iza i Avanti'].........PF................. Rozciagnęłaś mi galerię :roll: [quote name='Helga&Ares']takie zgrabne i soczyste Japko z ciebie, więc po ch....e dieta:shake: jedz wszystko, a o połowę mniej :cool3: cholibka teraz tak myślę, chyba i mnie przydałoby siem troszkę głodowania:roll:Buhahahahahahahahahahahaha nie ma jak świecic przykładem:evil_lol: Oj Hela, Hela:evil_lol: [quote name='jonQuilla']mam Cię... przyszłam z rana :loveu: i nawet miałam czas na zrobienie kawki ;) Bosszzzz kawa z kosmosu:multi::loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Dżapko mam przepis na kurację odchudzającą ....:angryy:...oć na miesiąc do mnie do pracy ...jak poznasz panią Dyrektor:angryy: to zaraz schudniesz :diabloti: Quote
Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 [quote name='apple'] Buhahahahahahahahahahahaha nie ma jak świecic przykładem:evil_lol: Oj Hela, Hela:evil_lol: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Selket Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cześć :loveu: Nie mosz z czego się odchudzać, popatrz lepiej na mnie ;) Szafa ze mnie i siem nie odchudzam, bo mi się nie kce ;) Quote
apple Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='Alicja']Dżapko mam przepis na kurację odchudzającą ....:angryy:...oć na miesiąc do mnie do pracy ...jak poznasz panią Dyrektor:angryy: to zaraz schudniesz :diabloti:No nie wiem.........chyba nie chciała bym sie z tobą zamienić:roll: Biedna jestes z ta szefową:glaszcze:.............ehhhhhhhh gdzie się takie mendy rodzą:roll: [quote name='Helga&Ares']:roll: :roll: :roll: :roll:A tobie co?:razz: [quote name='Selket']Cześć :loveu: Nie mosz z czego się odchudzać, popatrz lepiej na mnie ;) Szafa ze mnie i siem nie odchudzam, bo mi się nie kce ;)No ale ja musze bo jade nad morze i co bedzie jak wyjde na plaze a plazowicze Greenpeace wezwą:roll: Quote
Selket Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cześć :loveu: :loveu: No wiesz :obrazic: To o mają wewać na mój widok? Dźwig? :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 dzień dobry Sisko :loveu::loveu::multi: to ja Dżonkilasta ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BeaC Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 witaj dzapkowa panienko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Helga&Ares Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 [quote name='apple'] A tobie co?:razz: jeszcze się pyta:crazyeye: Quote
zuzolandia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://img339.imageshack.us/img339/7745/tnobraz316ct2.jpg slicna slicna ta Twoja mała Japuszkowa......... a w ktorym miejscu Ty groooba??? ....ja Ci powiem...kup se nowe lustra bo te co masz to cygania na bank ;-) hihihih Quote
apple Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 [quote name='Selket']Cześć No wiesz To o mają wewać na mój widok? Dźwig? Nie na twój nie :loveu:.............ale na mój na pewno:evil_lol: [quote name='jonQuilla']dzień dobry Sisko to ja Dżonkilasta Dobrze że sie przedstawiłaś bo bym cię nie poznała:diabloti::loveu: [quote name='BeaC']witaj dzapkowa panienkoPanienko?:roflt: [quote name='Helga&Ares']jeszcze się pytaNo pytam bo nie wiem:roll: [quote name='evaxon']:hand: Cześć Machajaca:loveu: [quote name='zuzolandia']http://img339.imageshack.us/img339/7745/tnobraz316ct2.jpg slicna slicna ta Twoja mała Japuszkowa......... dziekuję:loveu: a w ktorym miejscu Ty groooba??? ....ja Ci powiem...kup se nowe lustra bo te co masz to cygania na bank hihihihMówisz....................dobra wywalam ten szpinak com se na obiad zrobila, zjem schabowszczaka :diabloti: Quote
jonQuilla Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 hej Sisko :loveu::multi: dziś też muszę się przedstawiać czy poznasz mnie? ;) Quote
mar....ka Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Hej Jabłuszkowa, nie mogłam wtedy rano byc na gg. Mam nadzieję,że odrobimy to w tym tygodniu. Jutro też mnie nie ma, bo wybieram się na zakupy do Jeleniej Góry. Wyciągnę mamę, to pomoże mi cos dobrac na slub brata. To już za dwa tygodnie, a ja jeszcze nic nie mam. Z brzuchem ciężko coś znaleźc. Quote
Helga&Ares Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dobsz...nieważne Cześć, to ja miszczunio:hand: Quote
BeaC Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 eeeeeeeeeee widziałam że Ciebie nie było?? weekendowalaś się :razz: czy cię TZ nie dopuścił???:diabloti: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 [quote name='jonQuilla']hej Sisko :loveu::multi: dziś też muszę się przedstawiać czy poznasz mnie? ;) Poznaje:multi: Mła siska jesteś:loveu: [quote name='majoka']Hej Jabłuszkowa, nie mogłam wtedy rano byc na gg. Mam nadzieję,że odrobimy to w tym tygodniu. Jutro też mnie nie ma, bo wybieram się na zakupy do Jeleniej Góry. Wyciągnę mamę, to pomoże mi cos dobrac na slub brata. To już za dwa tygodnie, a ja jeszcze nic nie mam. Z brzuchem ciężko coś znaleźc.Spoko Mariolko domysliłam się że musiałaś mieć bardzo ważny powód że mi nie odpisałaś:diabloti::evil_lol: Zgadzam sie z tobą- znaleść coś ładnego na ciężarną to bardzo ciężkie zadanie- nie wiem dlaczego wszyscy szyją tylko ogrodniczki i sukienki w kwiaty- koszmarne zresztą - powodzenia:loveu: [quote name='Alicja']:loveu::loveu:elo .........:hand:Ellloooo:loveu: [quote name='Helga&Ares']Dobsz...nieważne Cześć, to ja miszczunio:hand:Czołem miszczu:loveu: [quote name='BeaC']eeeeeeeeeee widziałam że Ciebie nie było?? weekendowalaś się :razz: czy cię TZ nie dopuścił???:diabloti:Witaj Beatko:loveu: Jak słusznie zauważyłaś nie było mnie- muszę się wybrać do psychologa bo mój Tz mnie nie dopuścił:diabloti: Quote
apple Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Hmmmm nic tylko kuka przez to okno- nuda! Ide sobie:cool1: Krosiu! Gdzie idziesz- OĆ TU!:lol: A teraz was postrasze- buuuuuuuuuuu:evil_lol: Po takiej dawce emocji nie ma jak sie przytulić do kogoś kto mnie cięgnie za uszy:evil_lol: :eviltong: Quote
Alicja Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 :evil_lol::evil_lol:Krosiu siem bawia lalkami http://img205.imageshack.us/img205/6665/tnobraz329rj1.jpg cześć Quote
Recommended Posts