Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']łał normalnie foty ja tam na tyłach widziałam:crazyeye::crazyeye:Noooooooooooooooo:diabloti:

[quote name='clockwork']widziałam ruchliwego Krosia i Alutke nieruchliwą z flaszka :grins: Ala flachy nie odstępuje w te upały- nawadnia się:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek Jabłuszko! Lało u Was w nocy? A burza była?
Oj cioteczko lało jak diabli ale to dobrze bo powietrze troszke lepsze i burza była, błyskało jak na dyskotece, obudzilam D i mówię oć bo dance jest za oknem a on mi tylko powiedział yyyyyhyyyyyyyyy:roll::mad: no i po co ja ten jogurcik piłam:roll::evil_lol:

Posted

:multi::multi::multi:tadammmmmmm
u nas też była burza .... podwójna bo blyskało od strony Jebia jak Klockowa foty robiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:calus: poranny buziol :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:multi::multi::multi:tadammmmmmm
u nas też była burza .... podwójna bo blyskało od strony Jebia jak Klockowa foty robiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:calus: poranny buziol :loveu:
Buhahahahahahahahhahahaha a to dlatego tą dyskoteke mialam:evil_lol:

Witaj Aliszja:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przynajmniej widać, że żyje :loveu:

;)No to samo mówił mój Tz jak to sie stało- przez jego niedopilnowanie zresztą:cool1:

[quote name='jonQuilla']witaj Sisko :loveu::multi:

ja na chwileczkę...ale widziałam słodziaki :loveu:
Witaj w przelocie:loveu:

[quote name='zuzolandia']http://img151.imageshack.us/img151/5592/tnobraz282pk5.jpg

moja kulezanka w niedoli hihih tyle ze oficjalnie z tym slipkiem lazi ;-)

witaneczko po pieknej burzy hihihi Japuszkowa!Witaj jednooka bandytko:loveu: Jak widać Ala ci pozazdrościła
:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No to samo mówił mój Tz jak to sie stało- przez jego niedopilnowanie zresztą:cool1:

Taaaaa.....my to tylko dobrzy, jak nas nie ma.......ppppppppfffffffffffffffff

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaa.....my to tylko dobrzy, jak nas nie ma.......ppppppppfffffffffffffffff
ojej nie pffyfaj :loveu:ale fakt jest faktem, nie dopilnował i o mały włos oka nie wybiła:shake: - zajęty był:cool1:

Posted

[quote name='apple']ojej nie pffyfaj :loveu:ale fakt jest faktem, nie dopilnował i o mały włos oka nie wybiła:shake: - zajęty był:cool1:

a Ty nigdy nie jesteś zajęta? :eviltong:.......pppppppfffffffffff :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']a Ty nigdy nie jesteś zajęta? :eviltong:.......pppppppfffffffffff :evil_lol:No nie wtedy jak mi ktoś mówi - "patrz na dziecko bo musze wyjśc a ona ma na nogach sandałki w których jeszcze nie umie dobrze chodzić":diabloti:

Posted

[quote name='apple']No nie wtedy jak mi ktoś mówi - "patrz na dziecko bo musze wyjśc a ona ma na nogach sandałki w których jeszcze nie umie dobrze chodzić":diabloti:

Taaaa....pewnie....tylko za koklusz i gradobicie.......phi :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! A co to się pięknej Alutce stało?

Nie wiesz? Wyrodna matka dziecko porzuciła na godzinę :shake:......:lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! A co to się pięknej Alutce stało?aaaaa wpadła na róg od ławy:cool1:

[quote name='Menrzuś']Taaaa....pewnie....tylko za koklusz i gradobicie.......phi :diabloti:

taaaaaaaaa stara prawda:diabloti:

Nie wiesz? Wyrodna matka dziecko porzuciła na godzinę :shake:......:lol:No wiesz jaką godzine, zeby to na godzine- wyszłam do drugiego pokoju dosłownie na 2 min:cool1:

Posted

[quote name='Menrzuś']łeeeee.....to TZ po prostu nie zdążył się zaopiekować. :p

proszzz cię:roll: normalnie adwokat się znalazł.........normalnie nie dopilnował i niech go teraz sumienie gryzie:diabloti:

Faceci mają większą bezwładność w pracach domowychI kto to mówi:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']aaaaa wpadła na róg od ławy:cool1:

No wiesz jaką godzine, zeby to na godzine- wyszłam do drugiego pokoju dosłownie na 2 min:cool1:

łeeeee.....to TZ po prostu nie zdążył się zaopiekować. :p Faceci mają większą bezwładność w pracach domowych

Posted

jakaś dżamrezzka mnie opuściła czy jak:roll:

to dziecię to ci sie na prawdę udało:loveu: takie śmiechowe:cool3:

co za kulturka, nawet siem nie przywitałam:oops:

Cześć Dziewuszki :multi:

chyba jakaś rekompensata się należy:roll:

tak wiem, za dobra jestem:diabloti: