e.v.a Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 łał normalnie foty ja tam na tyłach widziałam:crazyeye::crazyeye: Quote
clockwork Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 widziałam ruchliwego Krosia i Alutke nieruchliwą z flaszka :grins: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Doberek Jabłuszko! Lało u Was w nocy? A burza była? Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='evaxon']łał normalnie foty ja tam na tyłach widziałam:crazyeye::crazyeye:Noooooooooooooooo:diabloti: [quote name='clockwork']widziałam ruchliwego Krosia i Alutke nieruchliwą z flaszka :grins: Ala flachy nie odstępuje w te upały- nawadnia się:diabloti: Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek Jabłuszko! Lało u Was w nocy? A burza była? Oj cioteczko lało jak diabli ale to dobrze bo powietrze troszke lepsze i burza była, błyskało jak na dyskotece, obudzilam D i mówię oć bo dance jest za oknem a on mi tylko powiedział yyyyyhyyyyyyyyy:roll::mad: no i po co ja ten jogurcik piłam:roll::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 :multi::multi::multi:tadammmmmmm u nas też była burza .... podwójna bo blyskało od strony Jebia jak Klockowa foty robiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :calus: poranny buziol :loveu: Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:tadammmmmmm u nas też była burza .... podwójna bo blyskało od strony Jebia jak Klockowa foty robiła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :calus: poranny buziol :loveu:Buhahahahahahahahhahahaha a to dlatego tą dyskoteke mialam:evil_lol: Witaj Aliszja:loveu: Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Coś dla was na dzień dobry:loveu: Zobaczmy co tu mamy Krosiu:evil_lol: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Muszę sie powtórzyć - cudna jest :loveu: http://img151.imageshack.us/img151/5592/tnobraz282pk5.jpg Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Muszę sie powtórzyć - cudna jest :loveu: http://img151.imageshack.us/img151/5592/tnobraz282pk5.jpgNawet z podbitym okiem:razz::evil_lol: Lubię jak sie powtarzasz:loveu: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']Nawet z podbitym okiem:razz::evil_lol: Lubię jak sie powtarzasz:loveu: Przynajmniej widać, że żyje :loveu: ;) Quote
jonQuilla Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 witaj Sisko :loveu::loveu::multi: ja na chwileczkę...ale widziałam słodziaki :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 http://img151.imageshack.us/img151/5592/tnobraz282pk5.jpg moja kulezanka w niedoli ;-) hihih tyle ze oficjalnie z tym slipkiem lazi ;-) witaneczko po pieknej burzy hihihi Japuszkowa! Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Przynajmniej widać, że żyje :loveu: ;)No to samo mówił mój Tz jak to sie stało- przez jego niedopilnowanie zresztą:cool1: [quote name='jonQuilla']witaj Sisko :loveu::multi: ja na chwileczkę...ale widziałam słodziaki :loveu: Witaj w przelocie:loveu: [quote name='zuzolandia']http://img151.imageshack.us/img151/5592/tnobraz282pk5.jpg moja kulezanka w niedoli hihih tyle ze oficjalnie z tym slipkiem lazi ;-) witaneczko po pieknej burzy hihihi Japuszkowa!Witaj jednooka bandytko:loveu: Jak widać Ala ci pozazdrościła :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']No to samo mówił mój Tz jak to sie stało- przez jego niedopilnowanie zresztą:cool1: Taaaaa.....my to tylko dobrzy, jak nas nie ma.......ppppppppfffffffffffffffff Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaa.....my to tylko dobrzy, jak nas nie ma.......ppppppppfffffffffffffffff ojej nie pffyfaj :loveu:ale fakt jest faktem, nie dopilnował i o mały włos oka nie wybiła:shake: - zajęty był:cool1: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']ojej nie pffyfaj :loveu:ale fakt jest faktem, nie dopilnował i o mały włos oka nie wybiła:shake: - zajęty był:cool1: a Ty nigdy nie jesteś zajęta? :eviltong:.......pppppppfffffffffff :evil_lol: Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']a Ty nigdy nie jesteś zajęta? :eviltong:.......pppppppfffffffffff :evil_lol:No nie wtedy jak mi ktoś mówi - "patrz na dziecko bo musze wyjśc a ona ma na nogach sandałki w których jeszcze nie umie dobrze chodzić":diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Cioteczko! A co to się pięknej Alutce stało? Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']No nie wtedy jak mi ktoś mówi - "patrz na dziecko bo musze wyjśc a ona ma na nogach sandałki w których jeszcze nie umie dobrze chodzić":diabloti: Taaaa....pewnie....tylko za koklusz i gradobicie.......phi :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! A co to się pięknej Alutce stało? Nie wiesz? Wyrodna matka dziecko porzuciła na godzinę :shake:......:lol: Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! A co to się pięknej Alutce stało?aaaaa wpadła na róg od ławy:cool1: [quote name='Menrzuś']Taaaa....pewnie....tylko za koklusz i gradobicie.......phi :diabloti: taaaaaaaaa stara prawda:diabloti: Nie wiesz? Wyrodna matka dziecko porzuciła na godzinę :shake:......:lol:No wiesz jaką godzine, zeby to na godzine- wyszłam do drugiego pokoju dosłownie na 2 min:cool1: Quote
apple Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 [quote name='Menrzuś']łeeeee.....to TZ po prostu nie zdążył się zaopiekować. :p proszzz cię:roll: normalnie adwokat się znalazł.........normalnie nie dopilnował i niech go teraz sumienie gryzie:diabloti: Faceci mają większą bezwładność w pracach domowychI kto to mówi:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']aaaaa wpadła na róg od ławy:cool1: No wiesz jaką godzine, zeby to na godzine- wyszłam do drugiego pokoju dosłownie na 2 min:cool1: łeeeee.....to TZ po prostu nie zdążył się zaopiekować. :p Faceci mają większą bezwładność w pracach domowych Quote
Helga&Ares Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 jakaś dżamrezzka mnie opuściła czy jak:roll: to dziecię to ci sie na prawdę udało:loveu: takie śmiechowe:cool3: co za kulturka, nawet siem nie przywitałam:oops: Cześć Dziewuszki :multi: chyba jakaś rekompensata się należy:roll: tak wiem, za dobra jestem:diabloti: Quote
Menrzuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='apple']I kto to mówi:evil_lol: TZci wszystkich Alf - łączcie się i co na mnie z łapami....wolność słowa jest... :diabloti: Quote
Recommended Posts