Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ferraribox']:lol:Ja też cieplutko pozdrawiam z 6 ogonkami:lol: Całuski dla was i miziam sześć doopek :loveu::loveu::loveu:

[quote name='evaxon']http://img444.imageshack.us/img444/7029/tnobraz076ej2.jpg
:evil_lol:jak ty unieruchomilas psa i dziecko :-o ciasteczkiem machałas??:evil_lol:

foty extra:multi: Nie- oni tacy fotogeniczni są. A Krosiu to piesek salonowy. Jak widać zresztą :loveu::loveu::loveu:

Całuski dla Tigry!

Posted

[quote name='Alicja']czy ten uroczy maluszek nie robi krzywdy temu malemu piesku :razz::razz:....
http://img525.imageshack.us/img525/95/tnobraz089jd3.jpg

:placz:ugryzie mu ucho.....
http://img525.imageshack.us/img525/4982/tnobraz091pi7.jpg

:multi::multi::multi:trafilam do Was :bigcool:
No nareszcie bo już myślałam że się na tym Dogo gdzieś zapodziałaś i chciałam po cię ekipę poszukiwawczą wysłać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Nie wiem czy mała mu nie zrobi krzywdy bo Ala to mała bestia. Krosiu jest tak bardzo wyrozumiały że aż mi go żal :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Musi ją baaardzo kochać :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Idem kąpać Alę - będe za chwilę:lol:

Może jakieś basenowe foty zrobię he? Co wy na to?

zawstydzilam się ...jak możesz pisac takie rzeczy na fo :oops::oops::oops:

Posted

[quote name='Alicja']zawstydzilam się ...jak możesz pisac takie rzeczy na fo :oops::oops::oops: A coś ty taka wstydliwa co???:cool3:
Przecież nie ciebie bede kąpać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No chyba że chcesz...................................... jak się do wanienki zmieścisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No nareszcie bo już myślałam że się na tym Dogo gdzieś zapodziałaś i chciałam po cię ekipę poszukiwawczą wysłać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Nie wiem czy mała mu nie zrobi krzywdy bo Ala to mała bestia. Krosiu jest tak bardzo wyrozumiały że aż mi go żal :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Musi ją baaardzo kochać :loveu::loveu::loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zapodzialam ....ogladałam czytałam i stwierdziłam ze masz tu taki sam galimatias z tymi medorkowymi i dilerkami co i u nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale ja nie jestem bestią :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak na marginesie ...jak Twoja corcia to Alicja to bedziesz miala fajnie ....moja mam do dzis stwierdza że 2go takiego dziecka w rodzinie nie bylo :roll:...dla mnie nie bylo barier , przeszkód i zakazów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:za to wszystkie koty i psy okoliczne zawsze wykarmione i wyglaskane ....a żaby , pajaczki i żuczki w domu i na balkonie :oops:

Posted

[quote name='apple']A coś ty taka wstydliwa co???:cool3:
Przecież nie ciebie bede kąpać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No chyba że chcesz...................................... jak się do wanienki zmieścisz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no już mi ulgło ....bo by mi maly palec u stopy poza wanne wystawal;)

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zapodzialam ....ogladałam czytałam i stwierdziłam ze masz tu taki sam galimatias z tymi medorkowymi i dilerkami co i u nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale ja nie jestem bestią :roll::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tak na marginesie ...jak Twoja corcia to Alicja to bedziesz miala fajnie ....moja mam do dzis stwierdza że 2go takiego dziecka w rodzinie nie bylo :roll:...dla mnie nie bylo barier , przeszkód i zakazów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:za to wszystkie koty i psy okoliczne zawsze wykarmione i wyglaskane ....a żaby , pajaczki i żuczki w domu i na balkonie :oops:
Ja lubię taki galimatias! Zwłaszcza z medorkowymi, dilerkami i Alutkami :lol:.
Ty pewnie nie jesteś bestią ale moja mała Ala to tak - jest taka dopolona że o zgrozo! Nie wiem jak ja przetrwam jej dzieciństwo.

Nazwałm ją Alicja bo Wszystkie Ale to porządne dziewczyny. Do tego przebojowe, żywiołowe, sympatyczne, radosne i w ogóle fajne jakieś takie sa......................! :loveu::loveu::loveu:

Posted

............no nareszcie dotarłam i tu
mam przerwy w dostawie prądu
byłam słuzbowo na poczcie

rany boskie jakie tłumy................chyba wszyscy wyleźli z chałup na pocztę:mad:

a i widziałam twoja ślicznądzidzie:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie zapodzialam ....ogladałam czytałam i stwierdziłam ze masz tu taki sam galimatias z tymi medorkowymi i dilerkami co i u nas :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roll::roll:

:B-fly:

Dzień dobry:grins:Przyszłam sobie na drugą kaff:grins:

Posted

[quote name='apple']
Ty pewnie nie jesteś bestią ale moja mała Ala to tak - jest taka dopolona że o zgrozo! Nie wiem jak ja przetrwam jej dzieciństwo.
ha ha ha ...musialabym Cię skonsultować z moją mam :p w jaki sposób przetrwala moje dzieciństwo i dorastanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nazwałm ją Alicja bo Wszystkie Ale to porządne dziewczyny. Do tego przebojowe, żywiołowe, sympatyczne, radosne i w ogóle fajne jakieś takie sa......................! :loveu::loveu::loveu:
z tym się zgadzam w calej rozciąglości tego zagadnienie :loveu:...:grins:

powiem krótko ....wlazlam w kazda przyslowiowa dziurę na każde drzewo na kazdy dach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']............no nareszcie dotarłam i tu
mam przerwy w dostawie prądu
byłam słuzbowo na poczcie

rany boskie jakie tłumy................chyba wszyscy wyleźli z chałup na pocztę:mad:

a i widziałam twoja ślicznądzidzie:loveu::loveu:
No nareszcie:cool1:. ja juz u cię byłam z samego ranka..................................................... .

trza było Luśke na pocztę wziąć i poszczuć.............. by się luźniej zrobiło:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Prawda że ładna dzidzia - codziennie sie zachwycam :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']powiem krótko ....wlazlam w kazda przyslowiowa dziurę na każde drzewo na kazdy dach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To se możecie rękę podać!:cool1::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']a nie mówilam :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mówiłaś, mówiłaś............................................ tylko to ja ją ścigam:cool1::loveu::evil_lol:

Posted

Fakt! Byłaś! Nie zostałaś zignorowana jeno przeoczona- ja juz niedowidzę siostro.
A na przeprosiny częstuję cię kaffą i prasą

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']No oki, wybaczam:B-fly:;):evil_lol:
Mmmm, ale zamiast prasy poprosiem jakieś dobre ciacho:grins: Nie ma ciacha. Trza zdrowo się odżywiać .
Ktos musi o cię dbać....................... niech to bede ja...................ostatecznie:evil_lol:

Posted

O rany, ale masz piękne dwa skarbeczki.. to zdjęcie z rączką w paszczęce jest cudne, to z uszkiem zresztą też :-) proszę o więcej... a gostkowi bez kańca trzeba było wskazać najbliższy sklep, niech sobie kupi....

Posted

Fuga*** napisał(a):
O rany, ale masz piękne dwa skarbeczki.. to zdjęcie z rączką w paszczęce jest cudne, to z uszkiem zresztą też :-) proszę o więcej... a gostkowi bez kańca trzeba było wskazać najbliższy sklep, niech sobie kupi....

Następnym razem dam mu w prezencie!

dziękuje za słowa uznania dla moich uroczych podopiecznych - przekażę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: