apple Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='BeaC']............................ wydawalo mi się że tu dzisiaj byłam ale chyba się myliłam witaj no popatrz nie było cię:evil_lol: Witaj kochana:loveu: [quote name='Helga&Ares']cześć Jabcowa:bigok: na drugi raz nie pisz nam że robisz fryza jak nie robisz fryza, bo widzisz jakie sensacje od razu:diabloti: trzymaj Dopssszzz poprawię się :evil_lol: dziekuję za lodzika- chociaż nie powinnam go jesć- bossszzzzzz ale bede gruba:roll::evil_lol: [quote name='clockwork']jabuszkowa... przyszłam se i TU :loveu::loveu: bom sie stęskniła :loveu::loveu:No a ja wczoraj sobie myślałam, że coś tak mało niebieskiego tu oststnio:-( Cieszkam że jesteś i cmokam cię mocno:loveu: [quote name='jonQuilla']lody lody dla ochłody ... cześć Sisko o smaku Jabłuszka :loveu::loveu::multi: Czeeee Żonkilko żarłoczna;):loveu: [quote name='jonQuilla']ahhh dziękuje :) :loveu: zostawie tego gwiezdnego ;)Gwiezdny deser dla prawdziwej gwiazdy :B-fly: Bosszzz alem se posłodziła:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 nie przejmuj się małym lodzikiem, wybiegasz :evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='Helga&Ares']nie przejmuj się małym lodzikiem, wybiegasz :evil_lol: Buhahahahahahahha a toś mnie rozbawiła, buhahahahahahahahahahahaha:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple'] Gwiezdny deser dla prawdziwej gwiazdy :B-fly: Bosszzz alem se posłodziła:evil_lol: być gwiazdą, gwiazdą ludzi fantazją ... :roflt::roflt: Quote
apple Posted May 31, 2008 Author Posted May 31, 2008 [quote name='evaxon']przyszłąm se na lodzika:grins:Proszzzz:loveu: [quote name='jonQuilla']być gwiazdą, gwiazdą ludzi fantazją ... :roflt::roflt: Ja ci się pośmieję:mad: Quote
jonQuilla Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple'] Ja ci się pośmieję:mad: przecież nie z Ciebie się śmieje ;) :diabloti::diabloti: do Ciebie ;) :evil_lol: Quote
Selket Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cześć Jabcowe Jabłuszko :loveu: :loveu: Jak miło, że ktoś i dla mnie lodziki przyniósł :loveu: Quote
e.v.a Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Proszzzz:loveu: mm mmm mmmm zaje2bisty lodzik:loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahha a toś mnie rozbawiła, buhahahahahahahahahahahaha:evil_lol: :siara: że ja? Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Ma jabłuszkowa daj no jakies fotaski swych dzieci Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Izabela124. napisał(a):Ma jabłuszkowa daj no jakies fotaski swych dzieci a ile ona ich ma :-o :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Helga&Ares napisał(a):a ile ona ich ma :-o :evil_lol::evil_lol:Dwoje:eviltong: Krosia i Alusie:eviltong::loveu: Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Izabela124. napisał(a):Dwoje:eviltong: Krosia i Alusie:eviltong::loveu: ach takie buciory:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Helga&Ares napisał(a):ach takie buciory:evil_lol:A ty co już myślała?:razz::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Izabela124. napisał(a):A ty co już myślała?:razz::evil_lol: no już myślałam, że jam niedoinformowana:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Helga&Ares napisał(a):no już myślałam, że jam niedoinformowana:evil_lol:Hehe ja przynajmniej wiem o 2 dzieciach, a czy przypadkiem nie zrobiło sie wiej to nie mam pojęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jabkowa chyba by nam powiedziała:cool3::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Wszystkiego naj z okazji dnia dzieciaka dla Ciebie i Alutki!Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
jonQuilla Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dzisiaj wszystkim rozdaję lizaczki :loveu::loveu: Quote
apple Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 [quote name='jonQuilla']przecież nie z Ciebie się śmieje ;) do Ciebie :evil_lol: :cool3: no myśle [quote name='Selket']Cześć Jabcowe Jabłuszko Jak miło, że ktoś i dla mnie lodziki przyniósł :loveu:Ależ zawsze do usług..........no w granicach rozsądku oczywiście:diabloti: [quote name='evaxon']mm mmm mmmm zaje2bisty lodzik:loveu:Wiedziałam że ci spasuje;) [quote name='Iza i Avanti']Cześć weekendowe Jabłuszko! Czeee łkendowa Izuniu:loveu: [quote name='Helga&Ares']:siara: że ja?No przeca nie ja:evil_lol: [quote name='Izabela124.']Ma jabłuszkowa daj no jakies fotaski swych dzieciAaaaaaaaaaa dam:razz::diabloti: [quote name='Helga&Ares']a ile ona ich ma :evil_lol: [quote name='Izabela124.']Dwoje Krosia i Alusie:eviltong::loveu: [quote name='Helga&Ares']ach takie buciory Potwierdzam ino dwa dziecka mam:eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Pszłam Cię nawiedzić nocną porą.....Jak zjawa jaka...........mam się bać?:evil_lol: [quote name='Alicja']Cze Dżapko dziś dzień dziecka Noooooooooooooo to co dostanę:razz::multi::evil_lol: [quote name='Selket']Cześć :loveu: Przyniosłam Ci prezenta :oops: Juhuuuuuuuuuuu:multi: A co jest w środku?:razz: [quote name='Iza i Avanti']Wszystkiego naj z okazji dnia dzieciaka dla Ciebie i Alutki!MuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaI wzajemnie Izuniu, moc uściskuów dla Zuzi:loveu: [quote name='jonQuilla']Dzisiaj wszystkim rozdaję lizaczki :loveu: No proszę cała gama...................i wsio moje:diabloti: Quote
Recommended Posts