apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 jonQuilla napisał(a):przecież prawie Cię nie poznałam jak byłaś taka naga i w ogóle :crazyeye::crazyeye: dobrze że już wróciłaś do zielonych :multi::multi:Jestem już zielona:multi:Na razie:cool1: Kto wie, moze po południu znów wam zrobię stripa:razz::diabloti::evil_lol: BeaC napisał(a):skrob skrob marcheweczkę............Dzonkillka:diabloti::diabloti::diabloti: Buhahahahahahaha- cześć Beatka:loveu: Izabela124. napisał(a):Co dwa szkrabki porabiają?:razz:O tej porze jeden się kąpie a drugi spaceruje a teraz jeden śpi a drugi dokazuje:evil_lol: credita napisał(a):rany jakie tu rzeczy się wyrabiają :evil_lol:No soooooo:oops: zuzolandia napisał(a):wlaze i co widze???????? nagosc Japuszkowej hihihi........spadammmmmmmmmUuuu Zuzol się speszył i zwiał:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :razz::razz:ja tu z przyczajki ....bo siem stydam ....poczytałam , że w stroju niedbałym pomykasz :roll:znaczy się bez odzienia :oops: cze :calus: Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a)::razz::razz:ja tu z przyczajki ....bo siem stydam ....poczytałam , że w stroju niedbałym pomykasz :roll:znaczy się bez odzienia :oops: cze :calus:Witaj Alu:calus: No so ty, ty też z tych wstydajacych jestes:crazyeye: Troche nagości jeszcze nikomu nie zaszkodziło:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Witaj Alu:calus: No so ty, ty też z tych wstydajacych jestes:crazyeye: Troche nagości jeszcze nikomu nie zaszkodziło:evil_lol: Pod warunkiem, że nie straszy się owłosieniem ;) Quote
clockwork Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 same stydliwe....:crazyeye::crazyeye: dawa jabuszko .... zrzucaj tą zieleń, i nadmiar czcionki i ciach ciach emoty...i se bądź tu po nagu- w końcu jesteś u siebie :loveu::loveu: Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Pod warunkiem, że nie straszy się owłosieniem ;) Ciiiiii ty nie lepsza jesteś:evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 clockwork napisał(a):same stydliwe....:crazyeye::crazyeye: dawa jabuszko .... zrzucaj tą zieleń, i nadmiar czcionki i ciach ciach emoty...i se bądź tu po nagu- w końcu jesteś u siebie :loveu::loveu:No właśnie, dobrze mówi:evil_lol: Madzia specjalnie dla ciebie:loveu: OTO JA!:diabloti: agbar napisał(a):czesc golasku:grins:Cze Ago chwalipięto:eviltong::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Ciiiiii ty nie lepsza jesteś:evil_lol: Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :oops: Quote
Iza i Avanti Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Dobra bede znikać bo dzisiaj mi wszystko stoi na głowie. Ala wstała o 4.45 i zaraz bedzie chciała spać a ja bez zakupów, no więc muszę śmigać teraz- na razie papa:hand: Agbarowa foty były na wsteczu widziałaś?:razz::evil_lol: Papa Kochana! Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Dobra bede znikać bo dzisiaj mi wszystko stoi na głowie. Ala wstała o 4.45 i zaraz bedzie chciała spać a ja bez zakupów, no więc muszę śmigać teraz- na razie papa:hand: Agbarowa foty były na wsteczu widziałaś?:razz::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a):Witaj Alu:calus: No so ty, ty też z tych wstydajacych jestes:crazyeye: Troche nagości jeszcze nikomu nie zaszkodziło:evil_lol: no wiem wiem :razz::razz:....przeca tak ofen nie napisze .....seblykej sie i dawaj tu akta ;) clockwork napisał(a):same stydliwe....:crazyeye::crazyeye: dawa jabuszko .... zrzucaj tą zieleń, i nadmiar czcionki i ciach ciach emoty...i se bądź tu po nagu- w końcu jesteś u siebie :loveu::loveu: ale zimno jest i jej staną włosy dęba :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Agbarowa melduje ze widziala:loveu::loveu::loveu: Quote
BeaC Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ..cze jabłkowita pogoda sie zmienia a mnie dopadła .............chandra:cool1::cool1::cool1: nic mi sie nie chce:cool1::cool1::cool1: znaczy się nic przyjemnego :cool1::cool1::cool1:więc .............wziełam się w pracy za robotę:eviltong: Quote
jonQuilla Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 cześć Sisko :multi::multi::loveu: idąc do Ciebie wstąpiłam do kawiarni i zamówiłam gorącą czekoladkę dla nas :) Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Alicja napisał(a):no wiem wiem :razz::razz:....przeca tak ofen nie napisze .....seblykej sie i dawaj tu akta ;) To po 22.00 :evil_lol::diabloti: ale zimno jest i jej staną włosy dęba :evil_lol:No sooo ty ja swiezo :eviltong:ogolono agbar napisał(a):Agbarowa melduje ze widziala:loveu:Meldunek przyjety:evil_lol: BeaC napisał(a):..cze jabłkowita pogoda sie zmienia a mnie dopadła .............chandra:cool1: nic mi sie nie chce:cool1: znaczy się nic przyjemnego :cool1:więc .............wziełam się w pracy za robotę:eviltong:o matko to na prawde masz chandre:evil_lol:Ale ja tez mam - za oknem mam bleeeeeeee:shake: jonQuilla napisał(a):cześć Sisko :multi::multi::loveu: idąc do Ciebie wstąpiłam do kawiarni i zamówiłam gorącą czekoladkę dla nas :) Oj to dobrze bo zmarzam jak jasny gwint:roll::shake: wiecie co szlag mnie zaraz trafi. Jak nie urok to sraczka:angryy: Przyszam do pracy z przekonaniem ze pewnie nie wejde ne Dogo a tu SUPRISE:crazyeye: weszam bez problemow. Ale ja tak cos czulam ze to zbyt piekne by moglo byc prawdziwe - cos mi sie pochrzanilo i literki mi siepoprzestawialy tam gdzie powinno byc z jest y nie mam polskich znakow i w ogole cos sie chrzani:angryy: a boje sie zresecic bo moze juz nie wejde na Dogo:placz: Quote
Helga&Ares Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 apple napisał(a): wiecie co szlag mnie zaraz trafi. Jak nie urok to sraczka:angryy: Przyszam do pracy z przekonaniem ze pewnie nie wejde ne Dogo a tu SUPRISE:crazyeye: weszam bez problemow. Ale ja tak cos czulam ze to zbyt piekne by moglo byc prawdziwe - cos mi sie pochrzanilo i literki mi siepoprzestawialy tam gdzie powinno byc z jest y nie mam polskich znakow i w ogole cos sie chrzani:angryy: a boje sie zresecic bo moze juz nie wejde na Dogo:placz: kliknij jednocześnie ctrl ten po prawej i shift po prawej i włala dzisiaj smutno..:-( cześć Jabłuszko Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Helga&Ares napisał(a):kliknij jednocześnie ctrl ten po prawej i shift po prawej i włala dzisiaj smutno..:-( cześć Jabłuszko No i co? Ooooooo działa!!!! jesteś wielka:multi::multi::multi: Koffom cię normalnie, nareszcie moge normalnie pisać:multi::multi: czemu ci smutno:roll:???? Quote
sota36 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 W pracy sie PRACUJE< Dzapuszko Tymemła! A nie buszuje po DOGO! Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 sota36 napisał(a):W pracy sie PRACUJE< Dzapuszko Tymemła! A nie buszuje po DOGO! Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, no musiałaś wszystkim wygadać, no? ales ty pepla :evil_lol: Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 sota36 napisał(a):NO! Teraz dopiero o tym wiesz, zem pepla?no podejrzewałam ale teraz dopiero się utwierdziłam w moim przekonaniu:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 też kiedyś miałam podobny problem jak Ty ;) ale w końcu trafiłam na bystrzaka który mną pokierował :evil_lol::evil_lol: i już też wiem jak robić żeby działało :) Quote
apple Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 jonQuilla napisał(a):też kiedyś miałam podobny problem jak Ty ale w końcu trafiłam na bystrzaka który mną pokierował i już też wiem jak robić żeby działało To zapytaj tego bystrzaka jak zrobić co by Dogo działalo bez proxy i co bym sie mogła odziać w mą zieloność........ Quote
Recommended Posts