jonQuilla Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 cześć Sisko :loveu::loveu::multi: już jestem wrócona ;) przyszłam się przywitać i Was uściskac :calus::calus: Quote
basia2202 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 witaj dżapaneczko :loveu: z buziolami przybyłam :p Quote
jonQuilla Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 cześć Sisko :loveu::multi: szybko tutaj zaglądaj :) Quote
Selket Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Cześć :Loveu: Kiedy do nas wrócisz?????? :calus: Quote
BeaC Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 cze ty śpisz jeszcze??? o już nie:razz::razz::razz: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 sota36 napisał(a):Jestem Jabluszko me! Jestem! Dzis nadrobie... kurde pochlonely mnie matury....Ooooo matury poważna sprawa:p Chyba musze ci darować długą nieobecność bez żadnych konsekwencji, bosszzz jakie to niepedagogiczne:cool1::evil_lol: clockwork napisał(a):osz cholera.. nie wiedziałam że ty to notujesz...normalnie bumele mam :roll::oops: poprawie sie obiecuje:loveu: i proszę o usprawiedliwienie mojej nieobecności.... nieobyczajności :hmmmm: Notuję notuję, wsio notuję.....i żeby mnie to było po raz ostatni- NO!:evil_lol: eee skąd u Was wszystkich to ciepło u mnie zaś zimnica :placz: kup mi coś :razz: Bo my som grzeczne i nam grzeje słoneczko:diabloti: hmmmm niech pomyslę czy mam coś w swojej torbie zakupowej dla ciebie, hmmm chyba nic ale jak chcesz to odstapie ci spodenki które kupiłam dla Ali na nia sa troche duże to na ciebie bedą w sam raz:diabloti: normalnie pełny odjazd, żółte z serduszkami:razz::evil_lol: Helga&Ares napisał(a):jesoo ale tu nagadane:eviltong: Buziak :loveu:Ppppppfffffff ta co nie gada tylko foty wstawia:diabloti: Medorowa napisał(a):Aż tak czuć, że wdepnęłam:oops:Na odległość:eviltong: Witaj zakochana:loveu: evaxon napisał(a):poka co kupiłasss:razz: czeeee:multi:Czeeee zakupoholiczko:loveu: a ta tylko poka poka, pokazywałam jak byłam mała a teraz się fstydzę:eviltong: jonQuilla napisał(a):cześć Sisko :loveu: już jestem wrócona ;) przyszłam się przywitać i Was uściskac :calus::calus:A gdzie ty była:roll::hmmmm: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Helga&Ares napisał(a):a u mnie pochmurno, buuuuuu:roll:To za kare:diabloti: credita napisał(a):witanko u nas dziś piękna pogoda była :loveu: Selket napisał(a):Cześć :multi: :multi: Psysłam do Cię :oops: sota36 napisał(a):Bylam! Ale Cie nie ma! jonQuilla napisał(a):cześć Sisko :loveu::multi: szybko tutaj zaglądaj :) Medorowa napisał(a):Cze:grins::grins: evaxon napisał(a):siemanko:multi: Selket napisał(a):Cześć :Loveu: Kiedy do nas wrócisz?????? :calus: Fuga*** napisał(a):cześć, Słoneczka :-)Wielkie zbiorcze Hellołłł:loveu: dla wszystkich odwiedzajacych i pamiętajacych o nas. Bedzie nagroda!:razz: BeaC napisał(a):cze ty śpisz jeszcze??? o już nie:razz::razz::razz: Nie śpię, nie śpię, sprzątałam sobie:lol: Witaj Beatko:loveu: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 No to obiecana niespodzianka:lol: Troszkę balkonowych na poczatek:razz: Moja modelka:loveu: Poka czy się nie przegrzałaś:razz: JAkiś chudzielec nam się na fote wtarabanił:evil_lol: :loveu: uuuuuuuuuuu zaraz klapnę:eviltong: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Dalej..... Sama, mamo zrób mi fote:loveu: Pozycja "na Krosia":evil_lol: :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Kochana Jabcokowa :calus:czeeee Izusia:loveu::loveu::loveu: Nareszcie jezdeśmy razem na Dogo:multi: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jej! Jaka śliczna Alutka!!!!Po mamuni:grins: Quote
apple Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 clockwork napisał(a):i było KLAP?? :razz: Nie no co ty ciotka, to byla tylko lekka utrata równowagi ale bez klap:lol: jestem- proszę o zanotowanie :roll: zanotowałam:diabloti: dawa te spodenki- zółte w serduszka to moje ulubione :multi::multi::loveu: Bombowo bedziesz wyglądała:evil_lol: jaka Alutka kochana :loveu: bak bede już kciała szkodniczka to zgłosze sie do Twojego TZta- on takie ładne produkuje :razz::diabloti: Za odpowiednią opłatą udostępnię:diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 i było KLAP?? :razz: jestem- proszę o zanotowanie :roll: dawa te spodenki- zółte w serduszka to moje ulubione :multi::multi::loveu: jaka Alutka kochana :loveu: jak bede już kciała szkodniczka to zgłosze sie do Twojego TZta- on takie ładne produkuje :razz::diabloti: Quote
Alicja Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Tadammmmmmmmmmmm:multi::loveu::multi: widziałam Moją Imienniczkę :loveu::loveu::loveu:i robiacego cienia Krosia :multi::loveu: Buziorek :calus: Quote
Recommended Posts