jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Selket Ty tutaj nie siej popłochu kochana :eviltong::eviltong::eviltong: mam nadzieję że kawusia się podobała :loveu::loveu::multi::multi: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='jonQuilla']Selket Ty tutaj nie siej popłochu kochana :eviltong::eviltong::eviltong: No właśne:eviltong: mam nadzieję że kawusia się podobała :loveu::loveu::multi::multi: No Ba! Jak nie jak tak:evil_lol: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no ok apple tobie złość nie przeszkodzi i tak będziesz piękna:loveu::loveu:,ale na zdrowiu to nerwy się odbijają a twoje kochane boksiątko to i tak ma w nosie uwagi ,mój też czasem ma dni na mękolenie a na dworze to siedzi z nosem w bramie,co zrobić tacy są panowie "natura":cool1: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='credita']no ok apple tobie złość nie przeszkodzi i tak będziesz piękna:loveu::loveu:,ale na zdrowiu to nerwy się odbijają a twoje kochane boksiątko to i tak ma w nosie uwagi ,mój też czasem ma dni na mękolenie a na dworze to siedzi z nosem w bramie,co zrobić tacy są panowie "natura":cool1:No natura niestety:shake:....co ja zrobie, chyba go......uściskam:loveu: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 no tak albo może go zadowoli nowa zabawka,bo mojego Huzara zabawki kręcą jak małego dzieciaka:evil_lol: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='credita']no tak albo może go zadowoli nowa zabawka,bo mojego Huzara zabawki kręcą jak małego dzieciaka:evil_lol: eeeeee cos ty Krosiu zabawki olewa, patyki sa lepsze, jak jest co skubac, odgryzać, łamac i smiecic:evil_lol: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ach ci mężczyżni tacy różni :evil_lol: ale patyki mój też lubi,jak się naje kory to sobie póżniej hepie :diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Ja nie sieję paniki tylko podtrzymuję rozmowę :evil_lol: :evil_lol: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='credita']ach ci mężczyżni tacy różni :evil_lol: ale patyki mój też lubi,jak się naje kory to sobie póżniej hepie :diabloti::diabloti: Buhahahahahahahahahahaha, żeby tylko hepie:diabloti: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Ja nie sieję paniki tylko podtrzymuję rozmowę :P :POj ty nasza siłaczko ty pożytkuj te siły na co innego a nie na podtrzymywanie rozmowy:evil_lol: Selketko ty moja ti ti ti:loveu: Quote
credita Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 wiesz chciałam kulturalnie więc napisałam hepie:p dobre to ti ti ti :lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Oj ty nasza siłaczko ty pożytkuj te siły na co innego a nie na podtrzymywanie rozmowy:evil_lol: Selketko ty moja ti ti ti:loveu: Dząpuszko moje kofffaaaannneeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja dziś jednoskretna jestem, bo coś mi sie naciągło to i kiepsko podtrzymuję :placz: ,:diabloti: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='credita']wiesz chciałam kulturalnie więc napisałam hepie:p Ahhhhhhaaaaaa:evil_lol: dobre to ti ti ti :lol::lol::lol::lol::lol: Oć ciebie tez słownie popieszczę:evil_lol: Creditko moja ti ti ti ti:loveu: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Dząpuszko moje kofffaaaannneeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ja dziś jednoskretna jestem, bo coś mi sie naciągło to i kiepsko podtrzymuję :placz: ,:diabloti: A prawo czy lewo -skrętna jestes:diabloti::razz: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']A prawo czy lewo -skrętna jestes:diabloti::razz: To połowy wte i wewte:diabloti: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']To połowy wte i wewte:diabloti:To się zdecyduj nie mozna byc trochę tak troche tak:roll: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Alutka dostała dzisiaj przesyłkę urodzinową- anonimową tzn. nie do końca bo wykonawca się ujawnił natomiast zleceniodawca nadal nie:evil_lol: Wykonawca nie chce mi zdradzić kto mu zlecił te robotę:roll: Może się w koncu przyzna i ujawni co by mozna było dobroczyńcę uściskac i ucałować w podzięce:loveu: Moze ktoś z was maczał w tym paluchy co?:razz: Quote
Selket Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']To się zdecyduj nie mozna byc trochę tak troche tak:roll: Ale właśnie sprawdziłam i się troszke kręcę w lewo i troszkę w prawo:shake: ooo...tak jak ten niebieski:shake: Jak IC się paczuszka nie podba too daj mi :D Ja mam dziś imieninki:diabloti: Quote
apple Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='Selket']Ale właśnie sprawdziłam i się troszke kręcę w lewo i troszkę w prawo:shake: ooo...tak jak ten niebieski:shake: Jak IC się paczuszka nie podba too daj mi :D Ja mam dziś imieninki:diabloti: Ojjjj to wszystkiego naj naj naj:Rose: A prezencik bardzo mi się podobał i pomysł tez dlatego bardzo bym chciała podziekować osobie która to wszystko uknuła:lol: Quote
Helga&Ares Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='apple']Bossszzzz zaraz wyjde z siebie i stanę obok, odwiozą mnie do Rybnika, Hebzia czy innego wariatkowa normalnie. Kronos mnie wykończy od wczoraj chodzi i bez przerwy wącha wszystko i skuczy, non-stop. Nie wiem co jest czy jakaś sucz w okolicy mam babskie dni czy co ale jak bum cyk cyk jak tak dalej pójdzie to mnie wywiozą:placz: to moje małe też:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 oznajmiam zem juz wrocona !!!!!!!!!!!!!!!!! potem nadrobie na spokojnier bo cosik mi sie Alusiowe urodzinki tu obiły po locach hihi Quote
jonQuilla Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 dobranoc Jabłuszko ;) :loveu::loveu::loveu: przyjdę jutro Ci tutaj marudzić troszkę ;) a w sumie dzisiaj ale troche później :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BeaC Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 widzę że już nie śpiochasz witka weekendowa a ja w pracy:angryy::angryy::angryy: Quote
apple Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 [quote name='Helga&Ares']to moje małe też:evil_lol:Ochhh to dobrze że nie tylko ja się meczę:diabloti: [quote name='zuzolandia']oznajmiam zem juz wrocona !!!!!!!!!!!!!!!!! potem nadrobie na spokojnier bo cosik mi sie Alusiowe urodzinki tu obiły po locach hihiNoooooo nareszcie:multi::multi::multi: No ja myślę że nadrobisz, taka bibka była że hej;) [quote name='jonQuilla']dobranoc Jabłuszko ;) :loveu::loveu::loveu: przyjdę jutro Ci tutaj marudzić troszkę ;) a w sumie dzisiaj ale troche później :eviltong::eviltong: Czekam i co? I nie ma cie:razz::eviltong: [quote name='BeaC']widzę że już nie śpiochasz witka weekendowa a ja w pracy:angryy::angryy::angryy: No coś ty, taka piekna pogoda, u mne juz 22 stopnie za oknem a ty w robocie:crazyeye: Ojjjjj bidulko, oć dam ci kaffci na ukojenie nerwów:kaffee_2::loveu: Quote
Recommended Posts