Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla']Selket Ty tutaj nie siej popłochu kochana :eviltong::eviltong::eviltong:

No właśne:eviltong:

mam nadzieję że kawusia się podobała :loveu::loveu::multi::multi:

No Ba! Jak nie jak tak:evil_lol:

Posted

no ok apple tobie złość nie przeszkodzi i tak będziesz piękna:loveu::loveu:,ale na zdrowiu to nerwy się odbijają a twoje kochane boksiątko to i tak ma w nosie uwagi ,mój też czasem ma dni na mękolenie a na dworze to siedzi z nosem w bramie,co zrobić tacy są panowie "natura":cool1:

Posted

[quote name='credita']no ok apple tobie złość nie przeszkodzi i tak będziesz piękna:loveu::loveu:,ale na zdrowiu to nerwy się odbijają a twoje kochane boksiątko to i tak ma w nosie uwagi ,mój też czasem ma dni na mękolenie a na dworze to siedzi z nosem w bramie,co zrobić tacy są panowie "natura":cool1:No natura niestety:shake:....co ja zrobie, chyba go......uściskam:loveu:

Posted

[quote name='credita']no tak albo może go zadowoli nowa zabawka,bo mojego Huzara zabawki kręcą jak małego dzieciaka:evil_lol:
eeeeee cos ty Krosiu zabawki olewa, patyki sa lepsze, jak jest co skubac, odgryzać, łamac i smiecic:evil_lol:

Posted

[quote name='credita']ach ci mężczyżni tacy różni :evil_lol:
ale patyki mój też lubi,jak się naje kory to sobie póżniej hepie :diabloti::diabloti:
Buhahahahahahahahahahaha, żeby tylko hepie:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Ja nie sieję paniki tylko podtrzymuję rozmowę :P :POj ty nasza siłaczko ty pożytkuj te siły na co innego a nie na podtrzymywanie rozmowy:evil_lol:

Selketko ty moja ti ti ti:loveu:

Posted

[quote name='apple']Oj ty nasza siłaczko ty pożytkuj te siły na co innego a nie na podtrzymywanie rozmowy:evil_lol:

Selketko ty moja ti ti ti:loveu:
Dząpuszko moje kofffaaaannneeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja dziś jednoskretna jestem, bo coś mi sie naciągło to i kiepsko podtrzymuję :placz: ,:diabloti:

Posted

[quote name='credita']wiesz chciałam kulturalnie więc napisałam hepie:p

Ahhhhhhaaaaaa:evil_lol:
dobre to ti ti ti :lol::lol::lol::lol::lol: Oć ciebie tez słownie popieszczę:evil_lol:

Creditko moja ti ti ti ti:loveu:

Posted

[quote name='Selket']Dząpuszko moje kofffaaaannneeee:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ja dziś jednoskretna jestem, bo coś mi sie naciągło to i kiepsko podtrzymuję :placz: ,:diabloti:
A prawo czy lewo -skrętna jestes:diabloti::razz:

Posted

Alutka dostała dzisiaj przesyłkę urodzinową- anonimową tzn. nie do końca bo wykonawca się ujawnił natomiast zleceniodawca nadal nie:evil_lol: Wykonawca nie chce mi zdradzić kto mu zlecił te robotę:roll:

Może się w koncu przyzna i ujawni co by mozna było dobroczyńcę uściskac i ucałować w podzięce:loveu:

Moze ktoś z was maczał w tym paluchy co?:razz:

Posted

[quote name='apple']To się zdecyduj nie mozna byc trochę tak troche tak:roll:
Ale właśnie sprawdziłam i się troszke kręcę w lewo i troszkę w prawo:shake: ooo...tak jak ten niebieski:shake:
Jak IC się paczuszka nie podba too daj mi :D Ja mam dziś imieninki:diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Ale właśnie sprawdziłam i się troszke kręcę w lewo i troszkę w prawo:shake: ooo...tak jak ten niebieski:shake:
Jak IC się paczuszka nie podba too daj mi :D Ja mam dziś imieninki:diabloti:
Ojjjj to wszystkiego naj naj naj:Rose:

A prezencik bardzo mi się podobał i pomysł tez dlatego bardzo bym chciała podziekować osobie która to wszystko uknuła:lol:

Posted

[quote name='apple']Bossszzzz zaraz wyjde z siebie i stanę obok, odwiozą mnie do Rybnika, Hebzia czy innego wariatkowa normalnie. Kronos mnie wykończy od wczoraj chodzi i bez przerwy wącha wszystko i skuczy, non-stop. Nie wiem co jest czy jakaś sucz w okolicy mam babskie dni czy co ale jak bum cyk cyk jak tak dalej pójdzie to mnie wywiozą:placz:
to moje małe też:evil_lol:

Posted

[quote name='Helga&Ares']to moje małe też:evil_lol:Ochhh to dobrze że nie tylko ja się meczę:diabloti:

[quote name='zuzolandia']oznajmiam zem juz wrocona !!!!!!!!!!!!!!!!!
potem nadrobie na spokojnier bo cosik mi sie Alusiowe urodzinki tu obiły po locach hihiNoooooo nareszcie:multi::multi::multi:

No ja myślę że nadrobisz, taka bibka była że hej;)

[quote name='jonQuilla']dobranoc Jabłuszko ;) :loveu::loveu::loveu:

przyjdę jutro Ci tutaj marudzić troszkę ;)
a w sumie dzisiaj ale troche później :eviltong::eviltong:
Czekam i co? I nie ma cie:razz::eviltong:

[quote name='BeaC']widzę że już nie śpiochasz

witka weekendowa

a ja w pracy:angryy::angryy::angryy:
No coś ty, taka piekna pogoda, u mne juz 22 stopnie za oknem a ty w robocie:crazyeye:
Ojjjjj bidulko, oć dam ci kaffci na ukojenie nerwów:kaffee_2::loveu: