apple Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='jonQuilla']oooOO nasza kochana solenizantka :multi: jak ona się ślicznie uśmiecha do zdjeć :) :loveu: buziaki dla Was :loveu: witam :multi: Bo to moja mała modelka jest;) Witaj Żonkilko:loveu: [quote name='Iza i Avanti']Piękna, roczna Alutka! Oj dziękujemy cioteczko a co u ciebie, są jakies fotaski:razz: [quote name='Iza i Avanti']Witam! Fundacja Boksery w Potrzebie zwraca się do Was z prośbą, potrzeba 5 minut aby nam pomóc proszę. Na stronie sklepu krakvet raz w miesiącu odbywa się głosowanie internautów na schronisko lub fundację. Schronisko - Fundacja, które otrzyma największą ilość głosów otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktów zoologicznych (np karm) o wartości: • sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku • kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako zapomogę dla schroniska To suma nawet kilku tysięcy złotych. Wystarczy wejść na poniższy link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597 zarejestrować się i oddać głos na Fundację Boksery w Potrzebie To tylko kilka minut, a można uszczęśliwić wiele bokserów!!!Usszzzz:lol: [quote name='Alicja']Iza już lece;) aaaaa to już poniedziałek :multi: widziałam uhahaną Alunię :loveu: http://img137.imageshack.us/img137/3097/tnobraz222tj2.jpg BUZIORKI :calus:Buziolki zapracowana Alu:loveu: [quote name='evaxon']łoojejaaa jaka ona juz duuza:loveu:/quote]No a cos ty ciociu myślała:razz:: A ja rosnę i rosnę, latem zimą, na wiosnę i niedługo przerosnę tatę, mamę i sosnę- hihihi:evil_lol::eviltong: [quote name='Izabela124.']Hejka Widac imprezka sie udala, caluski sleUdała się udała, my też slemy buziaki:loveu: [quote name='Selket']No, no taka malutka a juz ją rodzinka rozpija... Szampanik na stoliku się szwenda :evil_lol:No a tej tylko jedno w głowie z tylu przedmiotów na zdjęci dokukała się szampana:diabloti: [quote name='BeaC']..............witaj-cie :razz: świetnie usmiechnieta buziaczka Ali:loveu: tylko czemu Cie na ostatniej fotce pozbawili głowy???:placz: witaj poweekendowo i przedweekendowo jeszcze tylko jutro i :multi: Pozbawili mnie głowy bo uznali że popsuje fote:evil_lol: hejka Beatko:loveu: Quote
apple Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 [quote name='Helga&Ares']http://img518.imageshack.us/img518/9229/tnobraz226nm2.jpg to ta ode mnie?:eviltong::eviltong: Noooooo:evil_lol: Ale Ci się udało to dziecię:loveu:Ahhhh dziękuję- zafstydziłam się:oops::evil_lol::eviltong: Quote
Helga&Ares Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 http://img518.imageshack.us/img518/9229/tnobraz226nm2.jpg to ta ode mnie?:eviltong::eviltong: Ale Ci się udało to dziecię:loveu: Quote
Selket Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 No, so? :oops: Jak ten szampan tak na pierwszym planie jest :oops: Alę też zauważyłam :evil_lol: Jest większa niż szampan :evil_lol: Quote
agbar Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Spoznilam sie :oops: Aluniu Jabkowa zycze ci wszystkiego najlepsiejszego...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czesc matko Aluni:loveu::multi: Quote
jonQuilla Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 cześć mamusiu modeleczki :multi::multi::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :roll:Dżapuszkowa ......w zaniku jesteś :razz::razz: Quote
Helga&Ares Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Alicja']:roll:Dżapuszkowa ......w zaniku jesteś :razz::razz: Ona teraz zarabia na ciuszki dla modeleczki:roll::loveu: Quote
Selket Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Dżapuszka nie ma i nie ma..Zabrali nam Dżapuszkową :cry: Quote
apple Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']No, so? :oops: Jak ten szampan tak na pierwszym planie jest :oops: Alę też zauważyłam :evil_lol: Jest większa niż szampan :evil_lol: [quote name='agbar']AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!Spoznilam sie :oops: Aluniu Jabkowa zycze ci wszystkiego najlepsiejszego...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Czesc matko Aluni:loveu::multi: [quote name='jonQuilla']cześć mamusiu modeleczki :multi::multi::loveu::loveu: [quote name='Alicja']:roll:Dżapuszkowa ......w zaniku jesteś :razz::razz: [quote name='Izabela124.']Zcesc mamusia [quote name='Selket']Dżapuszka nie ma i nie ma..Zabrali nam Dżapuszkową :cry:Cześć wszystkim razem i każdemu z osobna nie mam ostatnio czasu na nic, normalnie zapieprz:shake: W pracy kompek mi się zepsuł i nie mialam netu i w ogóle nic przez 4 dni:angryy: więc mam troche zaległości ale juz dzisiaj końcówka więc wpadne tu d was na dłużej po poludniu:lol: Aha zgłaszam że wyjeżdżam na caaaaały długi weekend i bede dopiero w poniedziałek;) Quote
BeaC Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='apple'] Aha zgłaszam że wyjeżdżam na caaaaały długi weekend i bede dopiero w poniedziałek;) uffffffffffffffffffffffff to dobrze:diabloti::diabloti::diabloti: witaj:loveu: Quote
apple Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='BeaC']uffffffffffffffffffffffff to dobrze:diabloti::diabloti::diabloti: witaj:loveu: Ty wredna JeNdzo:diabloti::loveu: Witaj:loveu: A tera pare fotek krosia jak męczy misia:evil_lol: :razz: :eviltong: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cześć :loveu: :loveu: Jesteś i zaraz znikasz :cry: Quote
jonQuilla Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 dzień dobry Sisko :) :multi::multi::loveu: kurde nie dobrze że taka zapracowana jesteś Sisko :) :eviltong::eviltong: szybko uporaj się z wszystkim i wracaj do Nas :) dobrze że chociaż Krosiu ma czas na lenistwo :) miziaki i buziaki :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 o boshhh:placz:Krosiu morduje misia:placz:wypruwa mu flaki i robi trepanacje czaszki:placz:a TY podla nic..uratujmy misia:placz: :diabloti: Quote
e.v.a Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ułaaaaa bidny misio:roll::shake: hej hej:loveu: Quote
apple Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: :loveu: Jesteś i zaraz znikasz :cry:No jestem jestem nie rycz:multi: [quote name='jonQuilla']dzień dobry Sisko :) :multi::multi::loveu: kurde nie dobrze że taka zapracowana jesteś Sisko :) :eviltong::eviltong: szybko uporaj się z wszystkim i wracaj do Nas :) tez mi się to nie podobało, więc wzięłam się dor oboty i uszzzz jestem:multi: dobrze że chociaż Krosiu ma czas na lenistwo :) miziaki i buziaki :loveu::loveu::loveu:No chociaż on:roll: [quote name='agbar']o boshhh:placz:Krosiu morduje misia:placz:wypruwa mu flaki i robi trepanacje czaszki:placz:a TY podla nic..uratujmy misia:placz: :diabloti:nie histeryzuj, to z milości:evil_lol: [quote name='evaxon']ułaaaaa bidny misio:roll::shake: hej hej:loveu:Hej Skarbenku:loveu: Quote
apple Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']ooo... Jesteś :calus:nooooooooo:razz: Quote
Selket Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cieszkam :evil_lol: Tęskniłam ;) I Fotki Krosia :loveu: Tylko czemu ona tak baaaardzo kofa tego misiaczka? Quote
sota36 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Aluchna sulenizantka!:loveu::loveu::loveu::loveu: http://img80.imageshack.us/img80/5182/tnobraz236ni4.jpg Quote
apple Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Selket']Cieszkam :evil_lol: Tęskniłam ;) I Fotki Krosia :loveu: Tylko czemu ona tak baaaardzo kofa tego misiaczka?No bo on jest taki miłosny piesio:loveu: Tyz teskniłam jak diobli:evil_lol: [quote name='sota36']Aluchna sulenizantka!:loveu::loveu::loveu::loveu: http://img80.imageshack.us/img80/5182/tnobraz236ni4.jpg ooooooooooooooo Jolanda :multi: Quote
sota36 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No co?:mad: No co? :mad: Week mam! To i czasu wiecej! Quote
apple Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='sota36']No co?:mad: No co? :mad: Week mam! To i czasu wiecej! Nooooo nic nie machaj mnie tym kijem kiedy ja skacze z radości:roll: Quote
Recommended Posts