jonQuilla Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 wszystkiego dobrego dla malutkiej niech rośnie zdrowo :multi::multi::multi::loveu: buźka dla Aluni :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wsystkiego najlepsego :multi: :multi: :multi: Quote
Helga&Ares Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wsyscy torty, to ja cosik inniejszego podaruję ;) Quote
Izabela124. Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Alunia W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz. Quote
e.v.a Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 :new-bday: 100 lat 100 lat niech zyje zyje nammm hejjj :laola::laola: :drinka::cunao::drinka: Quote
Fuga*** Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 pięknego życia, maleńka dziewczynko :-) :-) :-) Quote
sota36 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Słoneczko - rosnij do nieba, badz zawsze szczesliwa,madra i sliczna! I kochaj! I badz kochana! Quote
BeaC Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 .......wszystkiego naj naj naj Aluś od cioci:loveu::loveu::loveu: a wy tak dziecku nie dawajcie tyyyle tortów bo się utuczy i wpadnie w kompleksy:angryy::angryy::angryy::razz: witaj poimprezowa Dzapko, żyjesz???:cool3::cool3: Quote
Selket Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Dzień dobry :loveu: Dżapuszko, koniec imprezy, wracaj już tutaj :multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Oć, oć Jabcokowa! Czekamy na zdjęcia!!!! Quote
apple Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:dopsz....poczekam do poniedziałku ;)Poniedziałek:multi: Witaj Aluniu ma [quote name='Iza i Avanti']Alutko śliczna! Parę minutek przed północą dogomaniacka ciocia składa Ci życzenia z okazji 1 urodzin: mnóstwa miłości radości uśmiechów na tej ślicznej buzi prezencików i czego tylko zapragniesz. MuuuuuuuuuuuuuuuaOj cioteczko Izuniu jesteś nieoceniona to dlatego nie mogłas spać:razz: Muuuuuaaa od Alusi w sam środek dziubaska:loveu: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :loveu::loveu::loveu::multi:Czeeeeeeee:loveu: [quote name='BeaC'].............a co to ONA za imprę jutro ma???:razz::razz::razz: nie wiem bo chyba niedoczytałam:cool1: Roczek cioteczko, cały roczek jej stuknął:lol: [quote name='teqquila']Siemanko ma Rybko :evil_lol: wpadłam do Ciebie :) jaka imprezka widze ze dobrze wiem kiedy wpasc :evil_lol: No wiedziałam, nie ma cię i nie ma a tu tylko powiedz coś o imprezce to Justysia zaraz się zjawi:evil_lol: ;) Quote
apple Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Roczek Alutki :loveu: Pewno biega po sklepach, żeby wszystko wyszło jak ta lala ;) Buziam Cię Jabkowa- muuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu:nawet mi nie mów w sobote to mi już nogi do doopy wchodziły:roll: [quote name='Medorowa'] [quote name='Helga&Ares']Najlepszego dla Aluni:loveu: [quote name='jonQuilla']wszystkiego dobrego dla malutkiej niech rośnie zdrowo :multi::loveu: buźka dla Aluni [quote name='Selket']Wsystkiego najlepsego :multi: [quote name='Helga&Ares']Wsyscy torty, to ja cosik inniejszego podaruję ;) [quote name='Izabela124.']Alunia W dniu Twojego Święta, dużo zdrówka i miłości, moc uśmiechu i słodkości. Mało smutku oraz łez, pełni szczęścia - jeśli chcesz. [quote name='Medorowa']No imprezowicze, oćta, oćta do nas;) [quote name='evaxon']:new-bday: 100 lat 100 lat niech zyje zyje nammm hejjj :laola::laola: :drinka::cunao::drinka: [quote name='Fuga***']pięknego życia, maleńka dziewczynko [quote name='sota36']Słoneczko - rosnij do nieba, badz zawsze szczesliwa,madra i sliczna! I kochaj! I badz kochana! [quote name='BeaC'].......wszystkiego naj naj naj Aluś od cioci:loveu::loveu: a wy tak dziecku nie dawajcie tyyyle tortów bo się utuczy i wpadnie w kompleksy:angryy: witaj poimprezowa Dzapko, żyjesz???:cool3:Oj bardzo dziękujemy wszystkim cioteczką za torciki i prezenty i oczywiście za zyczonka- koffane jestescie:loveu:. W nagrode dam pre foteczków;) [quote name='Selket']Dzień dobry :loveu: Dżapuszko, koniec imprezy, wracaj już tutaj No jestem:multi: [quote name='Iza i Avanti']Oć, oć Jabcokowa! Czekamy na zdjęcia!!!!Zaraz bedą;) Quote
apple Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Kilka foteczek;) Uroczyscie ubrana;) Dostałam lalę:loveu: Quote
apple Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 przed mszą:lol: Tyle wrażeń i trzeba się przewietrzyć- idziemy z Krosiem na spacerek:loveu: Na spacerku:lol: :loveu::loveu::loveu: Kuniec Quote
jonQuilla Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 oooOO nasza kochana solenizantka :multi: jak ona się ślicznie uśmiecha do zdjeć :) :loveu: buziaki dla Was :loveu::loveu::loveu::loveu: witam :multi::multi: Quote
Iza i Avanti Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witam! Fundacja Boksery w Potrzebie zwraca się do Was z prośbą, potrzeba 5 minut aby nam pomóc proszę. Na stronie sklepu krakvet raz w miesiącu odbywa się głosowanie internautów na schronisko lub fundację. Schronisko - Fundacja, które otrzyma największą ilość głosów otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktów zoologicznych (np karm) o wartości: • sumy rabatów, z których Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku • kwoty, którą przeznaczy sklep Krakvet jako zapomogę dla schroniska To suma nawet kilku tysięcy złotych. Wystarczy wejść na poniższy link http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?t=7597 zarejestrować się i oddać głos na Fundację Boksery w Potrzebie To tylko kilka minut, a można uszczęśliwić wiele bokserów!!! Quote
Alicja Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Iza już lece;) aaaaa to już poniedziałek :multi::multi::multi: widziałam uhahaną Alunię :loveu::loveu::loveu: http://img137.imageshack.us/img137/3097/tnobraz222tj2.jpg BUZIORKI :calus: Quote
Izabela124. Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Hejka Widac imprezka sie udala, caluski sle Quote
Selket Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No, no taka malutka a juz ją rodzinka rozpija... Szampanik na stoliku się szwenda :evil_lol: Quote
BeaC Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 ..............witaj-cie :razz::razz::razz: świetnie usmiechnieta buziaczka Ali:loveu::loveu::loveu: tylko czemu Cie na ostatniej fotce pozbawili głowy???:placz::placz::placz: witaj poweekendowo i przedweekendowo jeszcze tylko jutro i :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts