BeaC Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ............jestem pod agrestem przyszłam z rewizytą:eviltong::eviltong::eviltong: uciekam se dzisiaj o 12 tralala bum cyk cyk fiu fiu fiu :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']Jak nie znęcasz jak mu nosek przypalasz??? Toż tu najlepsza sieć kabli jest, więc nic się nie ukruyje i ja wszystko wiem :evil_lol: No jak znecam, jak znęcam to wy się znęcacie nade mną......ten osiołek sam się przypiekał masohista jeden a teraz mnie tu TOZ-em szczują:shake: To ja juz wam nie powiem co on jeszcze wykombinował:diabloti: [quote name='Helga&Ares']przyszłam powiedzieć, że już się nie focham:diabloti: Łowiecko:evil_lol:A focchałaś się:eviltong: Witaj Corna Baranico:loveu: [quote name='agbar']se przyszlam.....:grins: gdyz wiem iz tesknilas przeokrutnie:loveu:Prze prze prze prze okrutnie bym nawet powiedziała:roll::loveu: [quote name='Fuga***']Krosku-nosku całuję.... i Pańcię też :-)Też w nosek:razz: Witaj włąścicielko najpiękniejszej boksiowej suni na ziemi:loveu: [quote name='jonQuilla']ajć jeszcze Cię nie zabrali Ci z TOZu? :evil_lol: dobry wieczór Sisko :loveu::multi: No jak widać jeszcze mnie nie zamknęli a ty co tak pytasz ? Chcesz przejąć mojego blogasa:razz::diabloti: [quote name='zuzolandia']Psisłam dac Ci buziaka nocnego Zrobie dla Cia foty tyj piwskiej knajpoli z jej ludzkim inwentarzem.... Tak tak poproszę :multi: a jutro a wlasciwie dzisiaj piatek i co bede miałą?????? Chyba się domyślam:roll: ODDZIAL GERIATRYCZNYCH OGIEROW Z JANOWA ;-) ihihihihih Łossszzzzzzzzzzz to masakra..................weź no te łogiery trzymaj w ryzach :evil_lol: Bedem się za ciebie modlić;) [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:Bereczek Dżapuszko :calus:....to sem jaaa.....Alicja Ozzulińska :grins:Witaj Ach witaj mła koffana Alicjo z Ozzulińskich:loveu: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple'] No jak widać jeszcze mnie nie zamknęli a ty co tak pytasz ? Chcesz przejąć mojego blogasa:razz::diabloti: jakbym chciała to już dawno bym to zrobiła :diabloti: :evil_lol::evil_lol: witaj nie zamknięta Jabłuszkowa :multi::loveu: Quote
apple Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='BeaC']............jestem pod agrestem przyszłam z rewizytą:eviltong::eviltong::eviltong: uciekam se dzisiaj o 12 tralala bum cyk cyk fiu fiu fiu :diabloti::diabloti::diabloti: Witaj:loveu::multi: no co ty idziesz na wagary....ty matka dzieciom.....taki przykład dajesz:crazyeye::eviltong: [quote name='jonQuilla']jakbym chciała to już dawno bym to zrobiła :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Sratatata:eviltong: witaj nie zamknięta Jabłuszkowa :multi::loveu:Achh witaj sisko:loveu: Quote
apple Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='agbar']Dzien dobry Jabkowa:loveu:A nawet niezły Agniesiu- witaj:loveu: Quote
agbar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']A nawet niezły Agniesiu- witaj:loveu: ano niezly....slonce wylazlo i jakos mi razniej na duszy:multi: Quote
apple Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='agbar']ano niezly....slonce wylazlo i jakos mi razniej na duszy:multi: Mnie dzisiaj tez jakoś tak dobrze:loveu: Quote
apple Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='jonQuilla']i weź tu kurna badź poważnym człowiekiem :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buhuhhuhuhuhuhu:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Sratatata:eviltong: i weź tu kurna badź poważnym człowiekiem :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple'] Witaj Corna Baranico:loveu: no, to mi się bardziej podoba:diabloti: Quote
apple Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Helga&Ares']no, to mi się bardziej podoba:diabloti:Coż się nie robi aby ci doodzić:eviltong: Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Czuję się niezauważona :placz::placz::placz::placz: :obrazic: :obrazic: Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='apple']Coż się nie robi aby ci doodzić:eviltong: czuję się zaszczycona :cool3::eviltong: przychodzę z wyżerką:razz: częstować się, hehehe:lol: Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Selket napisał(a):Wow, jakie smakowitości :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Można kawałeczek ciasta???:oops: częstować się! bierz ile chcesz! może kreweteczkę :razz: Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Helga&Ares']czuję się zaszczycona :cool3::eviltong: przychodzę z wyżerką:razz: częstować się, hehehe:lol: Wow, jakie smakowitości :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Można kawałeczek ciasta???:oops: Quote
Izabela124. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Witanko Przylazlam i do was, i nawet fotki widzilam hihi Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Helga&Ares napisał(a):częstować się! bierz ile chcesz! może kreweteczkę :razz: O zjem wsystko:multi::multi::multi: Kreweteczkę nie..nie lubiam:oops::oops::oops: Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']O zjem wsystko:multi::multi::multi: Kreweteczkę nie..nie lubiam:oops::oops::oops: ja tesz nie ble... zostawimy Jabłuszkowej:multi: że niby my takie dobre:evil_lol::evil_lol: Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Helga&Ares']ja tesz nie ble... zostawimy Jabłuszkowej:multi: że niby my takie dobre:evil_lol::evil_lol: Oki:evil_lol::evil_lol: Specjalnie dla Ciebie Dżapuszko zostawiłysmy krewetki. One są najlepsiejsze,a to już w ogóle są naj, naj, naj ale mimo to ich nie zjadłyśmy, tylko specjalnie dla Ciebie zostawiłysmy! Widzisz jakie my Kofane jesteśmy i jak o Ciebie dbamy!:loveu::loveu::loveu: Może być????:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Selket']Oki:evil_lol::evil_lol: Specjalnie dla Ciebie Dżapuszko zostawiłysmy krewetki. One są najlepsiejsze,a to już w ogóle są naj, naj, naj ale mimo to ich nie zjadłyśmy, tylko specjalnie dla Ciebie zostawiłysmy! Widzisz jakie my Kofane jesteśmy i jak o Ciebie dbamy!:loveu::loveu::loveu: Może być????:evil_lol: idealnie!:loveu: chyba się nie domyśli? co sądzisz?:roll: Quote
Selket Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Helga&Ares']idealnie!:loveu: chyba się nie domyśli? co sądzisz?:roll: No skądże..na pewno się nie domyśli:diabloti: Pewnie się ucieszy, że tak o niej pomysłałyśmy:diabloti: Wręcz będzie zachwycona:loveu::loveu: Quote
sota36 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Cze Jablucho! Co bys nie gadala, z enie bylam u Cie! Ale macie wyzerke - ...fuj...ja na diecie =-muszem pol kilo zrzucic!:) Quote
Recommended Posts