Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No nie mów, że się mnie boisz? Mnie? Mua? Przecież ja jak aniołek jestem! :diabloti:Tylko tak wygladasz:diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']ni ma spry;-) nalejem duzioooo wpadaj !!!!!!!!! pomozesz utrzymac w ryzach te towarzystwo ihihhiihihihhhNo ba jak ja tam wpadne to normalnie beda wszyscy w rzadeczku siedzieli i dużoooo zamawiali:evil_lol:

To gdzie ten bar?

Posted

[quote name='zuzolandia']HALEMBA CITY ;-) BAR MALIBU ;-)

powiesz ze chcesz do ANTKA na browarka kazdy Cie pokieruje hihihihihihihi
hahahahahahahaha wpadne jak bede w okolicy:evil_lol: hmmmm czuje się zaproszona:eviltong:

Posted

[quote name='apple']Wyłaź z tego doła trza zalac robaka:drink1:tam miejsce do zalania robalajest przednie!!! Mowisz - masz! Kiedy sie wybierasz? I ja chetnie Ci potowarzysze w zalewaniu robala! ROBALOM SMIERC!!!!

Posted

[quote name='sota36']tam miejsce do zalania robalajest przednie!!! Mowisz - masz! Kiedy sie wybierasz? I ja chetnie Ci potowarzysze w zalewaniu robala! ROBALOM SMIERC!!!!
Oć zrobimy tutaj preludium a na rozwiniecie sie umówimy:evil_lol:

:drink1:

Posted

WItanko :multi:
Przedarałam się do Was :multi: :multi: Krosiu rozkoszny, tylko ciemu się nad nim znęcasz, so??????? Nie ładnie :obrazic:
Wow, ale Ty sobie drogo za swoje foteczki liczysz, no, no, no ;) :)

Posted

[quote name='evaxon']ło boze nie wlepiaj takich fot bo usne zaraz:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:Noooo coooooo? Cukrzyk jest i tyle:evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']WItanko :multi:
Przedarałam się do Was :multi: :multi: Krosiu rozkoszny, tylko ciemu się nad nim znęcasz, so??????? Nie ładnie :obrazic:
Wow, ale Ty sobie drogo za swoje foteczki liczysz, no, no, no ;) :)Sie nie znecam:obrazic:

jak to drogo?:crazyeye:

Posted

Psisłam dac Ci buziaka nocnego;-)
Zrobie dla Cia foty tyj piwskiej knajpoli z jej ludzkim inwentarzem....
a jutro a wlasciwie dzisiaj piatek i co bede miałą??????

ODDZIAL GERIATRYCZNYCH OGIEROW Z JANOWA ;-) ihihihihih