Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Noooo rozumiem, babskie sprawy, dziekuje ze w ogóle to rozwazałaś.......Kochom Cię:loveu::loveu::loveu:

.jakie babsie sprawy........... młody może już być i będą musiała oswajać grubą z nim:eviltong::eviltong::eviltong:

a poza tym teraz doczyatłam że Krosowy..............nie lubi kotów:mad::mad::mad:

jak możną nie lubić kotów............................................jeść:diabloti::diabloti::diabloti:

trzym się ciepło bo zima chyba wraca:cool1:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Medorowa']No oczywiście, ze ja:cool1:

Nie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

I jestem znowu:B-fly:

taaaak teraz widzę:eviltong:

Bo Ciem kochom;)Jo ciebie tyż:loveu:

[quote name='BeaC'].jakie babsie sprawy........... młody może już być i będą musiała oswajać grubą z nim:eviltong:

Ahhhhhhhhhhhh no na śmierć zapomniałam:oops:

a poza tym teraz doczyatłam że Krosowy..............nie lubi kotów:mad::mad:

Nooooo tzn nawet nie tyle nie lubi co nie wiem jak by się w obec nich zachowywał......powiem tak.....on nie zna kotów:cool1:

jak możną nie lubić kotów............................................jeść:diabloti::diabloti::diabloti:

trzym się ciepło bo zima chyba wraca:cool1:
No wraca...............u mnie brrrrrr za oknem:shake: dlatego gorący całusek:loveu:

[quote name='Iza i Avanti']:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

Pszłam Ci powiedzieć: Dzień Dobry!

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:No Witaj Witaj tobie tez kochana moja Dzień Dobry:loveu: Ale oć już i pozbieraj to zielsko:diabloti:;)

Posted

A teraz troszkę mojego Cukrzyka:evil_lol:

Jak zwykle śpi i nie chce się focić:cool1:

No więc jak nie to nie................ta jaest ostatnia:diabloti:
:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='apple']

No Witaj Witaj tobie tez kochana moja Dzień Dobry:loveu: Ale oć już i pozbieraj to zielsko:diabloti:;)

No soooooooooo Ty! Jeszcze trochę Ci tu naśmiecę:

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:

I choinkę też masz! Zasadź se!

:tree1:

Posted

[quote name='jonQuilla']cześć Sisko :loveu::multi:

widziałam znów śpiącego królewicza :loveu:
i jego zlizany nosek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Czeee Sisko...........nie zlizany tylko przypalony:evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']do TOZ'u JĄ !!!!
przypala psu nosek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Co do TOZ-U:crazyeye::mad:Sam se przypalił:lol:.........a Pancia mówiła nie chodź tam bo sie opażysz a on wiedział lepiej i ma .........wyblakły nochal:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Co do TOZ-U:crazyeye::mad:Sam se przypalił:lol:.........a Pancia mówiła nie chodź tam bo sie opażysz a on wiedział lepiej i ma .........wyblakły nochal:evil_lol:

Se przypalił, bo nie dopilnowałaś! :mad: Przecież wiesz, że boksie zawsze wiedzą lepiej! Trzeba było pilnować! :mad:

Do TOZ-u z Tobą!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Se przypalił, bo nie dopilnowałaś! :mad: Przecież wiesz, że boksie zawsze wiedzą lepiej! Trzeba było pilnować! :mad:

Do TOZ-u z Tobą!
No masz ci los to już człowiek wyjść do kibla nie może ............. a DO DOOPY Z WAMI:evil_lol:;)

Posted

[quote name='apple']No masz ci los to już człowiek wyjść do kibla nie może ............. a DO DOOPY Z WAMI:evil_lol:;)

Jak se boksiu nosek przypala, to trzeba go zabierać z sobą! Nawet do kibla! :p

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
I co? Jęczeć i smucić się będziesz? Nie jest Ci goopio? Na takie strrrrrrrrrrrrrrrraszne rzeczy Krosia wystawiać! Na taki szok! Ach... :roll:
.................:scared: