jonQuilla Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 cześć Sisko :multi::loveu: już z rana życzę miłego dnia i przede wszystkim żeby słoneczny był :eviltong: Quote
clockwork Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 czymej kciuki... dostały my znaka sygnała..... oby to był on i oby był tam gdzie takowy sie błąka:nerwy::nerwy: właśnie jedziem :cool1: Quote
apple Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='evaxon']czesc apelko:multi: a nie masz kogos kto mogl by sie zaopiekowac psiakiem na czas waszych wakacji:roll:??Witaj Ewuniu:multi:No właśnie molestuję mame a tak poza tym to nie mam nikogo takiego bo wszyscy mają albo psy samce albo koty:cool1: [quote name='Alicja']Jak tam dzisiaj ....też robili fotaski :razz::razz:.....mojemu TZ towi z 400zł na 200zł zeszli jak powiedział ze ma na utrzymaniu syna , psa i żone nauczycielke :diabloti:Hahahahahahaha ale jaja co się to dzieje jakąś akcje mają?:evil_lol: A swoją drogą to dobra wymówka z tymi utrzymankami.....tylko co ja powiem:roll: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::loveu: już z rana życzę miłego dnia i przede wszystkim żeby słoneczny był :eviltong:No witaj powstanięta:loveu:.....pewno śmigasz do szkoły co? To powodzenia i oby szybko zleciało:eviltong: A u mnie pochmurane:placz: [quote name='clockwork']czymej kciuki... dostały my znaka sygnała..... oby to był on i oby był tam gdzie takowy sie błąka:nerwy::nerwy: właśnie jedziem :cool1:Trzymie, trzymie mocno.....i czekam na wiadomości.....OBY TO BYŁ QUDŁACZEK:thumbs: Quote
Iza i Avanti Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Cześć Jabłuszko ma kochana! :-) Nie miałam wczoraj caaaaaaaaaaały dzień netu :-( Quote
apple Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabłuszko ma kochana! :-) Nie miałam wczoraj caaaaaaaaaaały dzień netu :-( No dało się zauwazyć:mad: Ale dobrze że już jesteś wrócona do żywych:loveu::multi: Quote
BeaC Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Hej piękna:razz::razz::razz: wiesz wzięłabym Krosa na tymczas na te Twoje morze......ale ................ :razz::razz::razz:może już być i wiesz..........mogłabym mieć kłopot:cool1: Quote
sota36 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 U mnei godosz, zech o Tobie zapomniala! Ale gyupoty!!!!!! Mysla i mysla o Tobie, abluszko - ino tyn czas tak pierunsko ucieko a jo zalotano ostatnio okropicznie!!!! Quote
apple Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='BeaC']Hej piękna:razz::razz::razz: hej piekniejsza:loveu: wiesz wzięłabym Krosa na tymczas na te Twoje morze......ale ................ :razz::razz::razz:może już być i wiesz..........mogłabym mieć kłopot:cool1:Noooo rozumiem, babskie sprawy, dziekuje ze w ogóle to rozwazałaś.......Kochom Cię:loveu::loveu::loveu: [quote name='agbar']dzien dobry :hand:A dobry dobry Aguniu;) [quote name='Fuga***']witaj, Słońce :-)Witaj Fuguniu:loveu: [quote name='sota36']U mnei godosz, zech o Tobie zapomniala! Ale gyupoty!!!!!! Mysla i mysla o Tobie, abluszko - ino tyn czas tak pierunsko ucieko a jo zalotano ostatnio okropicznie!!!!No bo nic się nie odzywasz i już zech pomyślała żeś mnie całkiem zapomnioła, ale jak to tylko zaganianie i robota to jakos ci jestem skłonna wybaczyć;) Buziol!:loveu: Quote
credita Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 witam :loveu: może jakieś fotecki co proszę :lol: Quote
apple Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='Alicja']buziol...na więcej nie mam siły .....Wiem;)............ [quote name='credita']witam :loveu: może jakieś fotecki co proszę :lol:jestem w pracy teraz nie mam przy sobie....ale jutro wstawię:lol: Quote
apple Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='credita']to super! ja tu jutro zaglądnę :evil_lol:Zapraszamy:loveu: Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Alicja']buziol...na więcej nie mam siły ..... ooooooo:razz:a mialo byc cos wiecej:razz::razz::diabloti: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='agbar']ooooooo:razz:a mialo byc cos wiecej:razz::razz::diabloti: :razz::razz::razz::razz:.............................................tańce ........:eviltong::eviltong:.... Quote
apple Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='agbar']ooooooo:razz:a mialo byc cos wiecej:razz::razz::diabloti:Że co masz na mysli:razz: [quote name='Alicja']:razz::razz::razz::razz:.............................................tańce ........:eviltong::eviltong:....No fłasnie tańce tupańce na cześć Qudłaczka:multi: Quote
e.v.a Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']Witaj Ewuniu:multi:No właśnie molestuję mame a tak poza tym to nie mam nikogo takiego bo wszyscy mają albo psy samce albo koty:cool1: no to molestuj:razz: jak dla mnie psy na plazy sie mecza:roll: noo chyba ze jest wiosna i 20 stopni C ...a nie 35 witanko:multi: Quote
agbar Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz::razz::razz:.............................................tańce ........:eviltong::eviltong:.... mhm:cool1: [quote name='apple']Że co masz na mysli:razz: No fłasnie tańce tupańce na cześć Qudłaczka:multi: No tancuj tupancuj...popaszcze:grins: Quote
Alicja Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 zapraszamy na BAZARKI dla QDŁACZKA http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109769 http://www.dogomania.pl/forum/showth...94#post9956094 http://www.dogomania.pl/forum/showth...56#post9956256 __________________ Quote
zuzolandia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 jo niy chca nic godac ale zarozki jest JUTRO a fotek niet ;-) hihihihihhhihihiihi Quote
Helga&Ares Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 cześć "babolku":eviltong: poka mi jak tańczysz:diabloti: jeśli równie dobrze jak śpiewasz to:cooldevi: dostaniesz buśkacza:loveu: mmmm... Quote
Medorowa Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='apple']dziekujemy ale nie wiem czy nie mam omamów :crazyeye: To ty Madzialenko:crazyeye::evil_lol: No oczywiście, ze ja:cool1::cool1::cool1: I jestem znowu:B-fly: Bo Ciem kochom;);) Quote
Recommended Posts