Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc glazie:loveu:eee tam ja takich foteczek to mam :hmmmm:...duzo...a najbardziej jestem fotogeniczna jak gnam po dojczowskich autostradach..normalnie wszedzie ci paparazzi:roll:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']czesc glazie:loveu:eee tam ja takich foteczek to mam :hmmmm:...duzo...a najbardziej jestem fotogeniczna jak gnam po dojczowskich autostradach..normalnie wszedzie ci paparazzi:roll:A moja to pierwsza tak droga i podobno pierwsza tylko tak gniecie na watrobie:roll: z kazdą kolejną jest lepiej:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

HA! Nie powiedziałam wam jeszcze co mi się wczoraj przydarzyło................... no powiem krótko................zrobiłam sobie wczoraj zdjęcie mojej pieknej twarzyczki za pare seteczek:angryy:

poproś o xero ponoć są śliczne wyraźne :grins:

BERECZEK

Posted

[quote name='apple']A moja to pierwsza tak droga i podobno pierwsza tylko tak gniecie na watrobie:roll: z kazdą kolejną jest lepiej:evil_lol:

potem to sie nabywa odruchu poprawiania wlosow :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']poproś o xero ponoć są śliczne wyraźne :grins:

BERECZEK

[quote name='agbar']potem to sie nabywa odruchu poprawiania wlosow :evil_lol:
Kocham was moje wy wariatki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']

HA! Nie powiedziałam wam jeszcze co mi się wczoraj przydarzyło................... no powiem krótko................zrobiłam sobie wczoraj zdjęcie mojej pieknej twarzyczki za pare seteczek:angryy:

no to moje gratulacje z okazji pierwszej .............pięknej fotki:diabloti::diabloti:

a co do wakacji z Krosem, niektórzy na plażach i nie tylko urzywają klatek, ale jak pies jest przyzwyczajony............. gorzej ze znajomymi musicie sie częściej spotykać coby córka zaakceptowała psa

ja właśnie od 3 lat(odkąd jest Luśka ) nigdzie nie jeżdżę:angryy:................prócz Vizowić ale na 5 dni to moja mama przyjedzie a jeszcze trochę to dziecko będzie pełnoletnie i nie będę musiała nikogo prosić:eviltong::eviltong::eviltong:

nareszcie

a kiedy wyjeżdżasz???

Posted

noo japko.... toś sie szarpła... takie drogie fotki se robić :shake:
zawsze możesz iść do pana policjanta i powiedzieć mu że jest jakiś tam paragraf.. że
... zdjęcia, nagrania, i inne tego typu nie mogą być wykorzystane jako dowód prz-ko tobie jeżeli uprzednio nie wyraziłaś zgody na tego typu rzeczy... wiem bo jak mnie zwalniano z pracy i miałam rozmowe z szefem na dyktafonie, to w sądzie mi powiedziano że nie może być użyte jako dowód bo nie poinformowałam szefa że nagrywam rozmowe... dowiedzieć ci sie paragraf?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']no to moje gratulacje z okazji pierwszej .............pięknej fotki:diabloti::diabloti:

JeNdza:diabloti:

a co do wakacji z Krosem, niektórzy na plażach i nie tylko urzywają klatek, ale jak pies jest przyzwyczajony............. gorzej ze znajomymi musicie sie częściej spotykać coby córka zaakceptowała psa
No co ty Krosiu w klatce..........nie:shake: A mała od znajomych to się chyba nie przyzwyczai bo nawet nie ma kiedy sie spotykac:angryy:

ja właśnie od 3 lat(odkąd jest Luśka ) nigdzie nie jeżdżę:angryy:................prócz Vizowić ale na 5 dni to moja mama przyjedzie a jeszcze trochę to dziecko będzie pełnoletnie i nie będę musiała nikogo prosić:eviltong::eviltong::eviltong:

ta ale wtedy to ty bedziesz miała inne zmartwienia:eviltong:

nareszcie

a kiedy wyjeżdżasz???

Kochana jade od 28.06.-05.07 cały tydzień laby:multi:

[quote name='clockwork']noo japko.... toś sie szarpła... takie drogie fotki se robić :shake:

HA HA HA!:evil_lol:

zawsze możesz iść do pana policjanta i powiedzieć mu że jest jakiś tam paragraf.. że
... zdjęcia, nagrania, i inne tego typu nie mogą być wykorzystane jako dowód prz-ko tobie jeżeli uprzednio nie wyraziłaś zgody na tego typu rzeczy... wiem bo jak mnie zwalniano z pracy i miałam rozmowe z szefem na dyktafonie, to w sądzie mi powiedziano że nie może być użyte jako dowód bo nie poinformowałam szefa że nagrywam rozmowe... dowiedzieć ci sie paragraf?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buhahahahahaha dobre...ale chyba w tym wypadku nie chwyci:evil_lol:

Posted

cze Japuszkowa ;-)
eeeee nie zrywaj oguna ;-) hihih ja tez fotogeniczna jezdem ....potem mnie ta sesja sciagana jest z podatku ktory mam do zwrotu ....hihihih...juz tak ktorys roczek z rzedu hihihihi.......

buzioleeeeeeee

Posted

[quote name='zuzolandia']cze Japuszkowa ;-)
eeeee nie zrywaj oguna ;-) hihih ja tez fotogeniczna jezdem ....potem mnie ta sesja sciagana jest z podatku ktory mam do zwrotu ....hihihih...juz tak ktorys roczek z rzedu hihihihi.......

buzioleeeeeeeeja wole zwrocik do kiesonki a nie do polcyjnej kapsy:shake:

Posted

[quote name='apple']ja wole zwrocik do kiesonki a nie do polcyjnej kapsy:shake:

no wiadomo ze tez woleeee :multi:
ale placic z gory kilka stowek w ciagu roku??? :shake::shake:na waciki potrzebne :eviltong:
niech se wezma hurtem na koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odsetki sa minimalne hihihi

Posted

[quote name='zuzolandia']no wiadomo ze tez woleeee :multi:
ale placic z gory kilka stowek w ciagu roku??? :shake::shake:na waciki potrzebne :eviltong:
niech se wezma hurtem na koniec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: odsetki sa minimalne hihihi
Wiem bo mój małżonek praktykuje to od lat:angryy:...............ale ja zawsze byłam ta lepsza:roll: a tera co:placz:

Posted

[quote name='apple']Wiem bo mój małżonek praktykuje to od lat:angryy:...............ale ja zawsze byłam ta lepsza:roll: a tera co:placz:

a tera to sie ta lepszosc wyrówna :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Trzymam kciuki za wakacje... udane wakacje dla wszystkich;):pdziekujemy ale nie wiem czy nie mam omamów :crazyeye: To ty Madzialenko:crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Nie wlyzie......za duży:cool1:

hmmmmmmm to trza ognisko zrobic :multi::multi: do tego ustrojstwa napewno wlizie :diabloti::diabloti:.........nojwyzy bydzie trochu krwisto :eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']hmmmmmmm to trza ognisko zrobic :multi::multi: do tego ustrojstwa napewno wlizie :diabloti::diabloti:.........nojwyzy bydzie trochu krwisto :eviltong:
Buhahahahahaha.....no ale krwisto je najlepszo:diabloti:

Posted

[quote name='apple']dziekujemy ale nie wiem czy nie mam omamów :crazyeye: To ty Madzialenko:crazyeye::evil_lol:

przetrzyj oki.....to był ino wicher :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']przetrzyj oki.....to był ino wicher :diabloti::diabloti:Trąba bym rzekła:diabloti:

[quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::multi::loveu:

przychodzę padnięta po szkole dlatego tylko na chwileczkę :roll:

buzia :loveu:Padnij! Powstań!:evil_lol: Sisko nie padaj:loveu:

Posted

Jak tam dzisiaj ....też robili fotaski :razz::razz:.....mojemu TZ towi z 400zł na 200zł zeszli jak powiedział ze ma na utrzymaniu syna , psa i żone nauczycielke :diabloti: