Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 tadammmmmmmmm no i przytuptałam tu .....dawam buziaka i czekam .....no gdzie to miejsce docelowe :razz::razz: Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja']tadammmmmmmmm no i przytuptałam tu .....dawam buziaka i czekam .....no gdzie to miejsce docelowe :razz::razz:Buziol Jedziemy sobie do Międzywodzia:multi: koło Miedzyzdrojów:multi: Bedzie fajnie bo wszedzie blisko....na plaże ok 200 m podobo ładna szeroka i piaszczysta...........mamy domeczek co prawda może z zewnątrz nie jakas rewelacja ale w środku w tym roku wyremontowany w lasku sosnowym połozony....ummmmmmmmmmmmm:loveu: się rozmarzyłam:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Buziol Jedziemy sobie do Międzywodzia:multi: koło Miedzyzdrojów:multi: Bedzie fajnie bo wszedzie blisko....na plaże ok 200 m podobo ładna szeroka i piaszczysta...........mamy domeczek co prawda może z zewnątrz nie jakas rewelacja ale w środku w tym roku wyremontowany w lasku sosnowym połozony....ummmmmmmmmmmmm:loveu: się rozmarzyłam:evil_lol: no supcio :multi::multi::multi:.....i jedziecie całą 4 ?? Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 cześć Sisko :multi::loveu::loveu: no prosze....ale super że znalazłaś ten wypoczynek :loveu: teraz tylko poczekać na dzień i godzinę w której zacznie się błogie leniuchowanie :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Alicja'] no supcio :multi::multi::multi:.....i jedziecie całą 4 ?? Nie Krosiu zostaje:shake: z moimi rodzicami i jedzie z nimi na wieś......coś ty Alu nie moge go zabrać bo on jest za bardzo szalony...goni jak wariat:evil_lol: wiesz ja wiem jaki on jest że nikomu krzywdy nie zrobi ale ludzie są złośliwi nie chcę na wczasach się jeszcze denerwować a na wsi mu bedzie dobrze całe 80 arów podwórka tylko dla niego i Sarci...on lubi tam być:lol: A nad morzem to większość czasu na smyczy by siedział bo wiesz jacy sa ludzie:roll: [quote name='jonQuilla']cześć Sisko :multi::loveu::loveu: no prosze....ale super że znalazłaś ten wypoczynek :loveu: teraz tylko poczekać na dzień i godzinę w której zacznie się błogie leniuchowanie :eviltong::eviltong: taaaaaak juz odliczam:lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 w zasadzie jakby Krosiu pojechał to i tak nie miałby zabawy bo na plaże by nie mógł wejść a co to za wakacje nad morzem bez wchodzenia na plaże :evil_lol::evil_lol: a tak sobie pobiega na wsi za krowami ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla']w zasadzie jakby Krosiu pojechał to i tak nie miałby zabawy bo na plaże by nie mógł wejść a co to za wakacje nad morzem bez wchodzenia na plaże :evil_lol::evil_lol: a tak sobie pobiega na wsi za krowami ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie mamy gospodarstwa tylko domek letniskowy :lol:ale on i sara na wsi mają misję...obszczekac wszystkie konie i krowy które nie daj boże przechodza za naszym płotem......taaaa to jest misja:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Nie mamy gospodarstwa tylko domek letniskowy :lol:ale on i sara na wsi mają misję...obszczekac wszystkie konie i krowy które nie daj boże przechodza za naszym płotem......taaaa to jest misja:evil_lol: o to właśnie mi chodziło :) :eviltong: na każdej porządnej wsi się znajdzie krowa i konik :evil_lol: moja znajoma ma domek letniskowy i tuż za bramą jej terenu się pasą byki...jak byłam tam z Salsą to musiała śmigać na smyczy przy bykach bo mogłoby się to źle dla niej skończyć Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='jonQuilla']o to właśnie mi chodziło :) :eviltong: na każdej porządnej wsi się znajdzie krowa i konik :evil_lol: moja znajoma ma domek letniskowy i tuż za bramą jej terenu się pasą byki...jak byłam tam z Salsą to musiała śmigać na smyczy przy bykach bo mogłoby się to źle dla niej skończyć Nooooo lepiej nie ryzykować ale za bramka to on jest boss....nikt mu nie podskoczy:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']Nooooo lepiej nie ryzykować ale za bramka to on jest boss....nikt mu nie podskoczy:evil_lol: i niech tak trzyma :diabloti::diabloti: szkoda że moja sucz i bez bramek zgrywa bossa :roll: Quote
Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Witanko :multi: Plany urlopowe już som jak widzę :multi: Krosi a swoje indywidualne wakacje :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Cześć Piękna! Widzę, że palny urlopowe masz już dopięte na ostatni guziczek! Ależ Ci zazdraszczam! :-) Buziol: muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Selket']Witanko :multi: Plany urlopowe już som jak widzę :multi: Krosi a swoje indywidualne wakacje :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Piękna! Widzę, że palny urlopowe masz już dopięte na ostatni guziczek! Ależ Ci zazdraszczam! :-) Buziol: muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua Ano! Bardzo się cieszę:multi::multi::multi: Moje pierwsze wakacje od 8 lat:roll: Quote
Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Od 8 lat????? Ojejku..czemu tak dawno nie miałaś wakacji? :calus: No to teraz musisz sobie odbić za te wszystkie lata ;) Quote
Helga&Ares Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 cześć Jabłuszkowa:calus: to kiedy wyjeżdżasz na wakacje? Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Selket']Od 8 lat????? Ojejku..czemu tak dawno nie miałaś wakacji? :calus: No to teraz musisz sobie odbić za te wszystkie lata ;)Nooooooooooooo zamierzam:lol: [quote name='Helga&Ares']cześć Jabłuszkowa:calus: to kiedy wyjeżdżasz na wakacje?No teoretycznie 28 czerwca ale mi się własnie troche spieprzyło i teraz sama nie wiem..........ehhhhhhhhhh:shake: Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Selket']Ojej..dobrze będzie :calus:No nie wiem..........:cool1: mam nadzieję..........na razie to mi się chce ryczeć:placz: Quote
Helga&Ares Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']No nie wiem..........:cool1: mam nadzieję..........na razie to mi się chce ryczeć:placz: co się stało, nie płacz Kochana:buzi::glaszcze: Quote
Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='apple']No nie wiem..........:cool1: mam nadzieję..........na razie to mi się chce ryczeć:placz: kofffaana :calus: Nie płakusiaj :calus: Zobaczysz wszystko się poukłada :calus: oć przytulem :calus: Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Helga&Ares']co się stało, nie płacz Kochana:buzi::glaszcze:No się zd.....iło. Mama mi własnie powiedziała że nie dostanie urlopu w tym terminie kiedy mam jechać na wakacje i nie mam co zrobić z psem:placz::placz::placz: Nie może go wziąc do siebie bo nie ma jej w domu całymi dniami a ma juz jednego dużego psa i jakby one dwa zostały razem w domu to by go chyba rozniosły bez nadzoru.....................:placz::placz: [quote name='Selket']kofffaana :calus: Nie płakusiaj :calus: Zobaczysz wszystko się poukłada :calus: oć przytulem :calus:Oj kochana jesteś:roll: Quote
Selket Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dżapuszko, może się uda jej wziąśc urlopik? Nie mzartwiaj się już teraz, może jeszcze się coś zmieni :calus: Nosek do góry :calus: Quote
Helga&Ares Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 na pewno coś wymyślisz do wyjazdu, inaczej to wyjdzie, zobaczysz:calus: nie smutaj, nie psuj humorku, będzie dobrze :buzi: Quote
apple Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='Selket']Dżapuszko, może się uda jej wziąśc urlopik? Nie mzartwiaj się już teraz, może jeszcze się coś zmieni :calus: Nosek do góry :calus:Nie ma mowy. szef jej powiedział ze w tym terminie może sobie wybić z głowy urlop:angryy: Nic sie nie zmieni...............jestem załamana.......nie chce mi się nic:shake: [quote name='Helga&Ares']na pewno coś wymyślisz do wyjazdu, inaczej to wyjdzie, zobaczysz:calus: nie smutaj, nie psuj humorku, będzie dobrze :buzi:ta ciekawe co? :cool1: Tu nie ma co wymyslać:shake: Quote
Helga&Ares Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 a Teściowa nie mogłaby się zająć?:cool1: Quote
Recommended Posts