apple Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]osz qrde.. jesteś :errrr::errrr:[/FONT][FONT=Century Gothic]Jestem!:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:2 miśki :loveu::loveu:śpiące do góry doopalonkiem http://img530.imageshack.us/img530/1280/tnobraz197rn4.jpg cze Dżapuszko :loveu::multi::loveu:[/FONT] Quote
apple Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:2 miśki :loveu::loveu:śpiące do góry doopalonkiem [/FONT] [FONT=Arial]http://img530.imageshack.us/img530/1280/tnobraz197rn4.jpg[/FONT] [FONT=Arial]cze Dżapuszko :loveu::multi::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Hey Aliszja:loveu::multi:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Georgia]cześć Sisko :loveu::loveu::multi: ciszę się że focha już nie ma bo mój świat by się załamał :eviltong: http://img530.imageshack.us/img530/1280/tnobraz197rn4.jpg jaka pozycja do spania :loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
natija Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 bylam focisze widziala:)spanie dupka do gory super:) Quote
e.v.a Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dżem dobry...moze kolacje po turecku?:razz::evil_lol: Quote
Selket Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witanko :multi: Dobranoc :loveu: Reszta jutro ;) Quote
agbar Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Widzialam spiochufff:diabloti:i mowie ci dobry na wieczor:loveu: Quote
zuzolandia Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://img371.imageshack.us/img371/512/tnobraz198xr0.jpg hmmmmmmmm..........ciekawe co z NIEJ wyrosnie :diabloti::diabloti: ma intrygujace spojrzenie hihi:diabloti::diabloti: buziole nockowe :loveu: Quote
apple Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Sisko :multi: ciszę się że focha już nie ma bo mój świat by się załamał :eviltong: http://img530.imageshack.us/img530/1280/tnobraz197rn4.jpg jaka pozycja do spania :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nie załamuj świata:evil_lol:[/FONT] [quote name='natija']bylam focisze widziala:)spanie dupka do gory super:)[FONT=Century Gothic]Nooo ulubiona pozycja :roll:[/FONT] [quote name='evaxon']dżem dobry...moze kolacje po turecku?:razz::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Jaką? po jakiemu? że niby mam jeść siedząc po turecku?:crazyeye: No dobra serwuj...tylko teraz to juz chyba śniadanie:roll:[/FONT] [quote name='Fuga***']jakie śpiące królewiątka! love vas![FONT=Century Gothic]Łi lofe ju tuuuuu:eviltong:[/FONT] [quote name='Selket']Witanko :multi: Dobranoc :loveu: Reszta jutro ;)[FONT=Century Gothic]No i gdzie ta reszta......juz jutro:razz:[/FONT] [quote name='agbar']Widzialam spiochufff:diabloti:i mowie ci dobry na wieczor:loveu:[FONT=Century Gothic]No chyba dobranoc o tej porze...co ty spać nie mozesz:roll:[/FONT] [quote name='zuzolandia']http://img371.imageshack.us/img371/512/tnobraz198xr0.jpg hmmmmmmmm..........ciekawe co z NIEJ wyrosnie :diabloti::diabloti: ma intrygujace spojrzenie hihi:diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]No jak to co......................ŁOBUZ:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] buziole nockowe :loveu:[FONT=Century Gothic]Następna cierpiaca na bezsenność:lol: Cześć nocna Zuzolindo:loveu:[/FONT] Quote
BeaC Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 .................hejka widziałam widziałam super usypianie :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]Hellołłłłłłłłłłłłłłł.... poranny buzior na dobry dzień [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Georgia]Sisko cześć :loveu::loveu::multi: ja na sekundkę, biegnę dalej ale przybiegnę jak wrócę ze szkoły :) buzia :loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [FONT=Arial]bereczek.... :roll::loveu: jak sie obudze to klikne może więcej :evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Cześć Jabcokowa!:multi: Co u Ciebie tak cicho??? Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jabolkowww kaj TY???? to nienormalne zes tu jeszcze nie wlazla........... Quote
apple Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='BeaC'].................hejka widziałam widziałam super usypianie :loveu::loveu::loveu:No wiem....moje słoneczka:loveu: [quote name='Alicja']Hellołłłłłłłłłłłłłłł.... poranny buzior na dobry dzień Witaj Aluniu:loveu:Ja juz po kaffce:evil_lol: [quote name='jonQuilla']Sisko cześć :loveu::loveu::multi: ja na sekundkę, biegnę dalej ale przybiegnę jak wrócę ze szkoły :) buzia :loveu: Biegaj sisko, biegaj :evil_lol: [quote name='clockwork']bereczek.... :roll::loveu: jak sie obudze to klikne może więcej :evil_lol::evil_lol: berek madzialenko i co nie obudziłas sie jeszcze:eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa!:multi: Co u Ciebie tak cicho???No bo tak cicho mówisz:evil_lol: [quote name='zuzolandia']Jabolkowww kaj TY???? to nienormalne zes tu jeszcze nie wlazla...........No jestem jestem ale z doskoku bo szukam na necie domków nad morzem na wczasy i tyle tego że łeb peka....a jak jest cos fajnego to akurat zajęte :wallbash: Musze sie spieszyc bo mi te sepy wszystko rozgrzebią:evil_lol: A ja już tu byłam przed ósmą rano, ładnie odpisałam wszystkim jak jeszczespaliście;) Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 hihihi przed osma to jozem juz w robocie była a nie spałam ;-) hihih kurde my tez planujemy taki tydzien nad morzem i kurde ciezkooooo....... białogora nam sie marzy ;-) Quote
apple Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='zuzolandia']hihihi przed osma to jozem juz w robocie była a nie spałam ;-) hihih kurde my tez planujemy taki tydzien nad morzem i kurde ciezkooooo....... białogora nam sie marzy ;-)No to się zbieraj bo nie ma terminów:diabloti: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 no i jestem po szkole :loveu::multi::multi::multi: Quote
apple Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='jonQuilla']no i jestem po szkole :loveu::multi::multi::multi:Cała i zdrowa:razz: Quote
jonQuilla Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='apple']Cała i zdrowa:razz: z pewnością :) :eviltong: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 [quote name='apple']No to się zbieraj bo nie ma terminów:diabloti: no dyc sie zbierom wlasnie i dzwonia hihiihi ustalilam se wille retro w bialogorze tylko wieczorem babeczka poda mi wolny termin;-) ,,,i co wazne mozemy zabrac kudlate!!!!!!!!!!! Quote
Iza i Avanti Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jabłuszko koffffffffffffffane! Jesteś!!! :B-fly::B-fly::B-fly: Terez ja Ci naśmiecę :evil_lol: Quote
Recommended Posts