Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 apple napisał(a):No cóż chyba cię ozłocę:loveu: Ale wiesz że taki optymizm uzależnia więc musisz mi dawkować:evil_lol: Codziennie:evil_lol: Nie ma problemu - płacisz kartą czy gotówką:grins::grins: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):Nie ma problemu - płacisz kartą czy gotówką:grins::grins: No wiesz!:shocked!:A gdzie twój duch społecznika! Może by tam z dobrego serca co? Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 A jeszcze takie znalazłam .... tylko nie patrzyć na mnie Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='apple']No wiesz!:shocked!:A gdzie twój duch społecznika! Może by tam z dobrego serca co? Żyjemy w XXI wieku, a Ty dalej w takie rzeczy wierzysz:shake::shake::shake: Toż to miłość:loveu: http://img340.imageshack.us/img340/5530/tnobraz006mm3.jpg Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):Żyjemy w XXI wieku, a Ty dalej w takie rzeczy wierzysz:shake::shake::shake: No w coś trzeba a może ja z innej epoki jestem? Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 apple napisał(a):No w coś trzeba a może ja z innej epoki jestem? Na to pytanie nie jestem Ci wstanie odpowiedzieć:roll::roll: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):Na to pytanie nie jestem Ci wstanie odpowiedzieć:roll::roll: No coś ty -ty taka wspaniała i wszechwiedząca istota?:loveu: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 apple napisał(a):No coś ty -ty taka wspaniała i wszechwiedząca istota?:loveu: :B-fly::B-fly::B-fly: A jednak:roll: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 szybko nadrobilam:)corunia jak marzenie:loveu::loveu: a Kronosik jak zwykle...kofany diabelek:diabloti: to bylam ja...nieposluszna zona:grins: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):szybko nadrobilam:)corunia jak marzenie:loveu::loveu: a Kronosik jak zwykle...kofany diabelek:diabloti: to bylam ja...nieposluszna zona:grins: A kuku:diabloti::diabloti::diabloti: I tu się widzimy:B-fly: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):A kuku:diabloti::diabloti::diabloti: I tu się widzimy:B-fly: :mdleje:....... Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a)::mdleje:....... wstań, nie trza przede mną padać, mimo tego, że... tadammmm jestem piękna, mądra, niosę radość, ale do tego jestem też wspaniałomyślna - więc wstań kobieto:B-fly: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):wstań, nie trza przede mną padać, mimo tego, że... tadammmm jestem piękna, mądra, niosę radość, ale do tego jestem też wspaniałomyślna - więc wstań kobieto:B-fly: wstalam:grins: nie rob bydla przynajmniej tu:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):wstalam:grins: nie rob bydla przynajmniej tu:diabloti: To teraz zrób mi kawusie:grins::grins: Przemyślę Twoją propozycję:roll: Co nie oznacza, że sobie ją wezme do serca:B-fly: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):To teraz zrób mi kawusie:grins::grins: Przemyślę Twoją propozycję:roll: Co nie oznacza, że sobie ją wezme do serca:B-fly: ooo kawusia to dobry pomysl.....jakos mnie dzis spanie meczy....:cool1: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):ooo kawusia to dobry pomysl.....jakos mnie dzis spanie meczy....:cool1: Dobrze, że tylko spanie:roll::roll::cool1: To serwuj:B-fly: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):Dobrze, że tylko spanie:roll::roll::cool1: To serwuj:B-fly: kawa raaaaaaazzzzzzzzzzzz:p Quote
teqquila Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Witanko zdjecioszki widzialam i piesecka boksiczka sliczny :loveu: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):szybko nadrobilam:)corunia jak marzenie:loveu::loveu: a Kronosik jak zwykle...kofany diabelek:diabloti:dzięki przekaże Aluni że jest śliczna. Krosiowi też powtórzę:diabloti: agbar napisał(a): to bylam ja...nieposluszna zona:grins: no coś ty nie zgadła bym:evil_lol: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='teqquila']Witanko zdjecioszki widzialam i piesecka boksiczka sliczny :loveu:dziekujemy i jutro zapraszamy na wiecej.... Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Oj Medorkowa ty sie lansujesz nawet w moim wątku:lol: a dealerkowa daje się na to nabrać:loveu: jesteście słodkie obie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
agbar Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 apple napisał(a):Oj Medorkowa ty sie lansujesz nawet w moim wątku:lol: a dealerkowa daje się na to nabrać:loveu: jesteście słodkie obie:loveu::loveu::loveu::evil_lol: ja jestem slodsza:grins: bo milsza, madrzejsza, cudowniejsza i wspanialsza:loveu: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 agbar napisał(a):ja jestem slodsza:grins: bo milsza, madrzejsza, cudowniejsza i wspanialsza:loveu: Dobra niech ci będzie ale nie mów Medorowej że tak powiedziałam... dobra?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts