clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial]pozazdrościłaś nam randki z fryzjerem?? :razz::razz: aaaa ti ti :loveu::loveu:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Georgia]niedzielne witanko :loveu::loveu::multi: co tam u Was? :p[/FONT] Quote
agbar Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 dzien dobry piekna :loveu:i pewnie piekniejsza nawet jak po fryzjerze....aczkolwiek roznie to bywa:roll: Quote
Helga&Ares Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 cześć wymodelowana:loveu: kaj jesteś? pewno spacerujesz w tak piękną pogodę:roll: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko Ale tu nagadne a malo fotek Przyszlam z prezencikiem: Quote
sota36 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Ale tu nagadne a malo fotek Przyszlam z prezencikiem: i ja to mam czytac???? Cze jabluszko - juzem nawrocona z wiejskiego zycia:( Quote
Selket Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Helga&Ares napisał(a):ona nas dzisiaj olala:stop: Chyba masz rację:mad: Quote
zuzolandia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://img525.imageshack.us/img525/6263/tnobraz166up5.jpg wowowowowo ale złowrogie spojrzenie hihih ciekawe po kim tak ma hihih przyszlam do cia bo bym nie zasnela ;-) buziol! Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Georgia]hmm gdzie się podziewasz Sisko co? :eviltong::eviltong::eviltong: cześć :loveu::multi: [/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Selket']Witanko :multi: :multi: Krosiu śliczniaisty :loveu: A fryzurkę pokazuj, bo ja nie wiem jaka to jest ta zwykle, więc chciałam zobaczyć co nowego na główce się pałęta :D[FONT=Century Gothic]Nie pokaże......nic specjalnego ot taka sobie zwykła półkrótka fryzurka z dwukolorowym baleyagem....tak jak ostatnio......pogrzebcie kila naście lub set stron w stecz i bedziecie widzieć gdzies dawałam foty....chyba przed samymi świętami Bożego Narodzenia jakość;)[/FONT] [quote name='evaxon']ojoojjjj jak pieknie se zrobilas:loveu::evil_lol: hej hejjj[FONT=Century Gothic]Noooo.....prafda....tez mi się podobuje :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ale to nie dla Krosia ;) Dobereczek Całuśne Dżapuszko :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]No nie to dla Alutki:eviltong: Witaj równie całuśna Alu :loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]pozazdrościłaś nam randki z fryzjerem?? :razz::razz: aaaa ti ti :loveu::loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]No nie mogłam odżałować że mnie ze sobą nie wzięłyście i poszłam odreagować do fryzjera:evil_lol: Aaaaaaaa ti ti ti ti ti [/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]niedzielne witanko :loveu::loveu::multi: co tam u Was? :p[/FONT][FONT=Century Gothic]U nas wczoraj odwiedziny lekarza, i wizyta u teściów w sumie cały dzień nas nie było w domu......wieczorem padałam na pychol :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']dzien dobry piekna :loveu:i pewnie piekniejsza nawet jak po fryzjerze....aczkolwiek roznie to bywa:roll:[FONT=Century Gothic]No różnie różnie......kiedyś jak wyszłam od fryzjera to płakałam rzewnymi łzami i rozciagałam włosy jak gumę do rzucia....ale to była trauma........:placz: A teraz jestem super zadowolona z efektu......nie ma jak dobry fryzjer :multi: Witaj Aguś:loveu:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']cześć wymodelowana:loveu: kaj jesteś? pewno spacerujesz w tak piękną pogodę:roll:[FONT=Century Gothic]No spaceruje u teściów po domu ;)[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko Ale tu nagadne a malo fotek Przyszlam z prezencikiem: [FONT=Century Gothic]Ooooooo Badzo dziękujemy :multi: Wstawimy sobie na pewno :loveu: Bardzo ładny :loveu:[/FONT] [quote name='sota36']i ja to mam czytac???? Cze jabluszko - juzem nawrocona z wiejskiego zycia:([FONT=Century Gothic]To nie czytaj....ogladaj fotki spacerkowe;).........Ooooo widze że trauma po powrocie do domu.....też tak mam jak wracam ze wsi :roll:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']ona nas dzisiaj olala:stop:[FONT=Century Gothic]Nie olała tylko nie miała kiedy wpaść i się mnie tu proszę nie fochać :loveu:[/FONT] [quote name='Selket']Chyba masz rację:mad:[FONT=Century Gothic]Te te te a ty mi jej nie podburzaj ;):loveu:[/FONT] [quote name='zuzolandia']http://img525.imageshack.us/img525/6263/tnobraz166up5.jpg wowowowowo ale złowrogie spojrzenie hihih ciekawe po kim tak ma hihih [FONT=Century Gothic]Po mamuni......jędzowata jak mamunia :diabloti:[/FONT] przyszlam do cia bo bym nie zasnela ;-) buziol![FONT=Century Gothic]No nie utulkałam cię ale mam nadzieję że spałaś dobrze....a utulkam teraz [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Georgia]Jabco :multi::multi::multi::loveu: a już tęskniłam :) :eviltong::eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Jabcokowa! Jak po łikendzie? :-)[FONT=Century Gothic]Normalnie........zajechali mnie:evil_lol:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Jabco :multi::multi::multi::loveu: a już tęskniłam :) :eviltong::eviltong: [/FONT][FONT=Century Gothic]Już możesz przestac tęsknić....już jestem ;):multi:[/FONT] Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]bereczek poniedzielnie [/FONT][FONT=Century Gothic]Bereczek Alunia....cmok cmok :loveu: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Już możesz przestac tęsknić....już jestem ;):multi:[/FONT] [FONT=Georgia] widzę widzę i z radości aż sobie ... .... poskaczę[/FONT] :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] widzę widzę i z radości aż sobie ... .... poskaczę[/FONT] :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[FONT=Century Gothic]Ja też :evil_lol:[/FONT] :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
e.v.a Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja też :evil_lol:[/FONT] :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: a ja nie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Helga&Ares Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Nie olała tylko nie miała kiedy wpaść i się mnie tu proszę nie fochać :loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] wiedziałam:p to nie w Twoim stylu:eviltong::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 czessssssssssssssssss kochana jedzo ;-) juzem wstanieta i wyspana ;-) Quote
apple Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']czesc skaczaca:diabloti:[FONT=Century Gothic]CZeee oglądaczko nowego tv:loveu:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkowa ma hihi[FONT=Century Gothic]Hihihih Czeee Izunia :loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']a ja nie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[FONT=Century Gothic]Boś ty polamaniec to jak możesz skakać:eviltong:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']wiedziałam:p to nie w Twoim stylu:eviltong::loveu:[FONT=Century Gothic]Noooo a ty mnie tu takie rzeczy zarzucasz;)[/FONT] [quote name='zuzolandia']czessssssssssssssssss kochana jedzo ;-) juzem wstanieta i wyspana ;-)[FONT=Century Gothic]Cześć wstanieta skoro świt:evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts