apple Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Widziałam pikne spacerkowe foty... Obiecuję poprawę...[FONT=Century Gothic]No jo mysle:diabloti:[/FONT] [quote name='jonQuilla'] [FONT=Georgia]sobie coś ostatnio grabię u wszystkich :roll::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]nooo ja nie wiem co ty tak grabisz i grabisz:diabloti:[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]:shake::shake: nic mnie to nie pocieszyło... nic a nic :placz::placz: biednA PSINA na kolczatce :placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]wyrzuć z podpisiku Rudziaszka :cool3::cool3:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No nie becz babo.......przeca ja to nie złośliwie tylko dla jego i mojego bezpieczeństwa:roll: [/FONT] Usz usuwam:roll: [quote name='Helga&Ares']Owockowa a co ty o 2.22 robiłaś:shake: w sumie to sama w czwarteczek siedziałam z ekonomią do drugiej:roll::eviltong: czeeeeć popoludniowo:multi:[FONT=Century Gothic]No jak to co......usilnie starałm się uspić mojej dziecię ktore usilnie dawalo mi do zrozumienia że ono nie chce spac:angryy: I tak się siłowałyśmy do rana:angryy:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 lo matko ale powiem Ci jedno, jak kcesz by Aluśka spała całą noc to ty musisz ją dobrze wybiegać:roll: :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Helga&Ares']lo matko ale powiem Ci jedno, jak kcesz by Aluśka spała całą noc to ty musisz ją dobrze wybiegać:roll: :evil_lol::evil_lol:Buhahahahahahahhahahahahahahahahaha..........................:roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Helga&Ares']lo matko ale powiem Ci jedno, jak kcesz by Aluśka spała całą noc to ty musisz ją dobrze wybiegać:roll: :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aresowa ma rację .....mam dziś kilka kilosków w nogach bede spać :diabloti: Dżapuszko pracujesz :razz::razz:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aresowa ma rację .....mam dziś kilka kilosków w nogach bede spać :diabloti: Dżapuszko pracujesz :razz::razz:[/FONT] oczywiście że mam rację[FONT=Arial]:razz: co jak co ale na wychowaniu dzieci to ja sie znam:evilbat:[/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aresowa ma rację .....mam dziś kilka kilosków w nogach bede spać :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]Dżapuszko pracujesz :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Pracuje pracuje ale serce mi peka własnie dzwonił do mnie D że mała płacze strasznie od 30 min bez przerwy i nie może jej uspokoić............nie moge sie na niczym skupić.....nie moge wyjść z pracy....:placz: Bossszzzz słyszałam jak strasznie płacze :placz::placz::placz:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']oczywiście że mam rację[FONT=Arial]:razz:[/FONT] [FONT=Arial]co jak co ale na wychowaniu dzieci to ja sie znam:evilbat:[/FONT][FONT=Century Gothic]taaaaaa takas doświadczona........no to super przyjde do ciebie na korki.....albo wiem lepiej podrzuce Ci Alunie na tymczas jak pójde na wesele :diabloti:;)[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]taaaaaa takas doświadczona........no to super przyjde do ciebie na korki.....albo wiem lepiej podrzuce Ci Alunie na tymczas jak pójde na wesele :diabloti:;)[/FONT] :lol::lol: śmiało :lol::lol: Quote
apple Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Helga&Ares']:lol::lol: śmiało :lol::lol::razz::razz::razz: no no no..........:diabloti: Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple']:razz::razz::razz: no no no..........:diabloti: nie zebym sie wykrecic chciala:roll: :loveu: Tesz ciem kofffffom jabuszkowa Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]ooojjj Alunia.... czemu płacze.......... nie płakaj...oć na imprezke :loveu::loveu: 200 stronka [/FONT][FONT=Arial]..................................iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............:razz::razz::razz:[/FONT] Zarejestrowany: May 2006 Miasto: Jaworzno Postów: 1000 [FONT=Arial]TYSIĘCZNY POST MAMUŃKI [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 oooooooooooooooooooooooooooo za 1000 TRZA SIE NAPIC !!!!!!!!!!!!!!!! HELLO JABOLKOWA ;-) Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]nooo ja nie wiem co ty tak grabisz i grabisz:diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]grabiarka jestem ;) :evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Georgia]cześć siska :loveu::loveu::multi: słońce ładnie u Nas już wychodzi więc nie będę świnia i podzielę się z Wami :) i pyszna kawa z rana żeby postawiła Cię na nóżki :loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Cześć Jabcokowa! Ucałuj Alutkę od cioci Izy i powiedz, że ma nie pakać jak mamuni nie ma! :-) Quote
apple Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Helga&Ares']nie zebym sie wykrecic chciala [FONT=Century Gothic]Nie? A juz myślałam...........no coż :roll:[/FONT] Tesz ciem kofffffom jabuszkowa :grins::grins::grins: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooojjj Alunia.... czemu płacze.......... nie płakaj...oć na imprezke :loveu: [FONT=Century Gothic]Strasznie płakała wczoraj....nie mogła qupki zrobić i darła się jakby ją ze skóry obdzierali........strasznie........byłam taka bezsilna.....masaże..kąpiele..rumianek...mięta....koperek....NIC nie pomogło :angryy:....Mała płakała całą noc....tzn płakała i zasypiała na 10-15 min i znowu płakała tak strasznie przejmująco....widac było że coś ją boli strasznie.....była wykończona.....leciała przez ręce i była do tego cała gorąca:roll:..... potem nawet zbierało ją na wymioty ale jakoś obyło się bez tego......ehhhh dziouszki szkoda gadać........najwazniejsze że dzisiaj rano zrobila od razu 3 qupki :multi: i zaraz zaczęła się uśmiechać:loveu:.....pewno zaraz pójdzie odsypiać nockę:cool1:.......a ja kiedy?:mdleje:[/FONT] 200 stronka [/FONT][FONT=Arial]..................................iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............:razz: [FONT=Century Gothic]Eeeee co ty u mnie 400....no to w sume też można oblewać :evil_lol: [/FONT][/FONT] Zarejestrowany: May 2006 Miasto: Jaworzno Postów: 1000 [FONT=Arial]TYSIĘCZNY POST MAMUŃKI [/FONT] [FONT=Century Gothic]Noooo to jest okazja faktycznie ja sobie pozwole piwko[/FONT] [quote name='zuzolandia']oooooooooooooooooooooooooooo za 1000 TRZA SIE NAPIC !!!!!!!!!!!!!!!! HELLO JABOLKOWA [FONT=Century Gothic]Helloł........jak mus to mus.....ZDRÓWKO [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]grabiarka jestem [/FONT][FONT=Century Gothic]Jakoś tak cmentarnie zabrzmialo :roll:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkozauro Witaj Izuńka:loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć siska :loveu: słońce ładnie u Nas już wychodzi więc nie będę świnia i podzielę się z Wami [FONT=Century Gothic]Dzięki mam swojego mnóstwo ale to miło z twojej strony że chcesz się podzielić :loveu: Wczoraj miałam 18 stopni na termomentrze :multi:[/FONT] i pyszna kawa z rana żeby postawiła Cię na nóżki :loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Oj kochana ty chyba pasz u mnie jakiś podgląd.......po nieprzespanej nocy kaffcia jak znalazł.........i jest z mlekiem tak jak lubie w przeciwieństwie do tej którą teraz piję.....bez mleka bleee brakło a nie ma komu iść do sklepa:diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [FONT=Arial]Oj bidulka Alunia .....no i Ty też ....grunt że już jest oki ........w extremalnych sytuacjach pomagają czopki glicerynowe ;) [SIZE=2]Witaneczko na 200 [/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]dawa dzioba[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
apple Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Oj bidulka Alunia .....no i Ty też ....grunt że już jest oki ........w extremalnych sytuacjach pomagają czopki glicerynowe ;) [SIZE=2]Witaneczko na 200 [/FONT] [FONT=Arial]dawa dzioba[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć Alunia..........jaja 200 ja mam 400:multi: Wiem o czopkach ale nie była pewna czy to koopka bo wczoraj rano robiła....myslałam że może coś zjadła.....ehhhhhh ale już oki jest to najwazniejsze a mama to pal licho najwyżej padnie na ryłko :evil_lol:[/FONT] [quote name='agbar']czesc niewyspana z tysiecznikiem:loveu:[FONT=Century Gothic]Czeee z 508:eviltong:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 cześć :-( Ponownie... Znów mnie nie dostrzegasz :-( Idem.... Quote
e.v.a Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hej hejjjj:multi: przyszłam sie napic za 400 stronke:multi: :knajpa::knajpa::knajpa::knajpa: Quote
jonQuilla Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='apple'][FONT=Georgia] [FONT=Century Gothic]Dzięki mam swojego mnóstwo ale to miło z twojej strony że chcesz się podzielić :loveu: Wczoraj miałam 18 stopni na termomentrze :multi: [FONT=Georgia]lubię się dzielić :) :loveu:[/FONT] [/FONT][/FONT] [FONT=Century Gothic]Oj kochana ty chyba pasz u mnie jakiś podgląd.......po nieprzespanej nocy kaffcia jak znalazł.........i jest z mlekiem tak jak lubie w przeciwieństwie do tej którą teraz piję.....bez mleka bleee brakło a nie ma komu iść do sklepa:diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia] ups :oops::oops: wydało się że mam podgląd :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Georgia]u mnie 100 strona :multi::multi::multi: :) bajera :loveu: Berek! :) :loveu: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [/FONT] Quote
Recommended Posts