Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Widziałam pikne spacerkowe foty...

Obiecuję poprawę...[FONT=Century Gothic]No jo mysle:diabloti:[/FONT]

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]sobie coś ostatnio grabię u wszystkich :roll::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]nooo ja nie wiem co ty tak grabisz i grabisz:diabloti:[/FONT]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]:shake::shake: nic mnie to nie pocieszyło... nic a nic :placz::placz: biednA PSINA na kolczatce :placz::placz:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]wyrzuć z podpisiku Rudziaszka :cool3::cool3:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]No nie becz babo.......przeca ja to nie złośliwie tylko dla jego i mojego bezpieczeństwa:roll: [/FONT]

Usz usuwam:roll:

[quote name='Helga&Ares']Owockowa a co ty o 2.22 robiłaś:shake:
w sumie to sama w czwarteczek siedziałam z ekonomią do drugiej:roll::eviltong:

czeeeeć popoludniowo:multi:[FONT=Century Gothic]No jak to co......usilnie starałm się uspić mojej dziecię ktore usilnie dawalo mi do zrozumienia że ono nie chce spac:angryy: I tak się siłowałyśmy do rana:angryy:[/FONT]

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Helga&Ares']lo matko ale powiem Ci jedno, jak kcesz by Aluśka spała całą noc to ty musisz ją dobrze wybiegać:roll:

:evil_lol::evil_lol:Buhahahahahahahhahahahahahahahahaha..........................:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Helga&Ares']lo matko ale powiem Ci jedno, jak kcesz by Aluśka spała całą noc to ty musisz ją dobrze wybiegać:roll:

:evil_lol::evil_lol:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aresowa ma rację .....mam dziś kilka kilosków w nogach bede spać :diabloti:

Dżapuszko pracujesz :razz::razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aresowa ma rację .....mam dziś kilka kilosków w nogach bede spać :diabloti:

Dżapuszko pracujesz :razz::razz:
[/FONT]
oczywiście że mam rację[FONT=Arial]:razz:

co jak co ale na wychowaniu dzieci to ja sie znam:evilbat:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aresowa ma rację .....mam dziś kilka kilosków w nogach bede spać :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]Dżapuszko pracujesz :razz::razz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Pracuje pracuje ale serce mi peka własnie dzwonił do mnie D że mała płacze strasznie od 30 min bez przerwy i nie może jej uspokoić............nie moge sie na niczym skupić.....nie moge wyjść z pracy....:placz: Bossszzzz słyszałam jak strasznie płacze :placz::placz::placz:[/FONT]

[quote name='Helga&Ares']oczywiście że mam rację[FONT=Arial]:razz:[/FONT]

[FONT=Arial]co jak co ale na wychowaniu dzieci to ja sie znam:evilbat:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]taaaaaa takas doświadczona........no to super przyjde do ciebie na korki.....albo wiem lepiej podrzuce Ci Alunie na tymczas jak pójde na wesele :diabloti:;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]taaaaaa takas doświadczona........no to super przyjde do ciebie na korki.....albo wiem lepiej podrzuce Ci Alunie na tymczas jak pójde na wesele :diabloti:;)[/FONT]
:lol::lol: śmiało :lol::lol:

Posted

[FONT=Arial]ooojjj Alunia.... czemu płacze..........

nie płakaj...oć na imprezke :loveu::loveu:

200 stronka
[/FONT][FONT=Arial]..................................iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............:razz::razz::razz:[/FONT]

Miasto: Jaworzno

[FONT=Arial]TYSIĘCZNY POST MAMUŃKI [/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]cześć siska :loveu::loveu::multi:

słońce ładnie u Nas już wychodzi więc nie będę świnia i podzielę się z Wami :)

i pyszna kawa z rana żeby postawiła Cię na nóżki :loveu::loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='Helga&Ares']nie zebym sie wykrecic chciala

[FONT=Century Gothic]Nie? A juz myślałam...........no coż :roll:[/FONT]

Tesz ciem kofffffom jabuszkowa :grins::grins::grins:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ooojjj Alunia.... czemu płacze..........

nie płakaj...oć na imprezke :loveu:

[FONT=Century Gothic]Strasznie płakała wczoraj....nie mogła qupki zrobić i darła się jakby ją ze skóry obdzierali........strasznie........byłam taka bezsilna.....masaże..kąpiele..rumianek...mięta....koperek....NIC nie pomogło :angryy:....Mała płakała całą noc....tzn płakała i zasypiała na 10-15 min i znowu płakała tak strasznie przejmująco....widac było że coś ją boli strasznie.....była wykończona.....leciała przez ręce i była do tego cała gorąca:roll:..... potem nawet zbierało ją na wymioty ale jakoś obyło się bez tego......ehhhh dziouszki szkoda gadać........najwazniejsze że dzisiaj rano zrobila od razu 3 qupki :multi: i zaraz zaczęła się uśmiechać:loveu:.....pewno zaraz pójdzie odsypiać nockę:cool1:.......a ja kiedy?:mdleje:[/FONT]

200 stronka
[/FONT][FONT=Arial]..................................iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............:razz:

[FONT=Century Gothic]Eeeee co ty u mnie 400....no to w sume też można oblewać :evil_lol:
[/FONT]
[/FONT]

Miasto: Jaworzno

[FONT=Arial]TYSIĘCZNY POST MAMUŃKI [/FONT]

[FONT=Century Gothic]Noooo to jest okazja faktycznie ja sobie pozwole piwko[/FONT]

[quote name='zuzolandia']oooooooooooooooooooooooooooo za 1000 TRZA SIE NAPIC !!!!!!!!!!!!!!!!

HELLO JABOLKOWA [FONT=Century Gothic]Helloł........jak mus to mus.....ZDRÓWKO [/FONT][FONT=Century Gothic][/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]grabiarka jestem [/FONT][FONT=Century Gothic]Jakoś tak cmentarnie zabrzmialo :roll:[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko jabluszkozauro Witaj Izuńka:loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć siska :loveu:

słońce ładnie u Nas już wychodzi więc nie będę świnia i podzielę się z Wami

[FONT=Century Gothic]Dzięki mam swojego mnóstwo ale to miło z twojej strony że chcesz się podzielić :loveu: Wczoraj miałam 18 stopni na termomentrze :multi:[/FONT]

i pyszna kawa z rana żeby postawiła Cię na nóżki :loveu:

[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Oj kochana ty chyba pasz u mnie jakiś podgląd.......po nieprzespanej nocy kaffcia jak znalazł.........i jest z mlekiem tak jak lubie w przeciwieństwie do tej którą teraz piję.....bez mleka bleee brakło a nie ma komu iść do sklepa:diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Oj bidulka Alunia .....no i Ty też ....grunt że już jest oki ........w extremalnych sytuacjach pomagają czopki glicerynowe ;)

[SIZE=2]Witaneczko na 200
[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]dawa dzioba[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Oj bidulka Alunia .....no i Ty też ....grunt że już jest oki ........w extremalnych sytuacjach pomagają czopki glicerynowe ;)

[SIZE=2]Witaneczko na 200
[/FONT]

[FONT=Arial]dawa dzioba[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Cześć Alunia..........jaja 200 ja mam 400:multi:

Wiem o czopkach ale nie była pewna czy to koopka bo wczoraj rano robiła....myslałam że może coś zjadła.....ehhhhhh ale już oki jest to najwazniejsze a mama to pal licho najwyżej padnie na ryłko :evil_lol:
[/FONT]

[quote name='agbar']czesc niewyspana z tysiecznikiem:loveu:[FONT=Century Gothic]Czeee z 508:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Georgia]
[FONT=Century Gothic]Dzięki mam swojego mnóstwo ale to miło z twojej strony że chcesz się podzielić :loveu: Wczoraj miałam 18 stopni na termomentrze :multi:

[FONT=Georgia]lubię się dzielić :) :loveu:[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Oj kochana ty chyba pasz u mnie jakiś podgląd.......po nieprzespanej nocy kaffcia jak znalazł.........i jest z mlekiem tak jak lubie w przeciwieństwie do tej którą teraz piję.....bez mleka bleee brakło a nie ma komu iść do sklepa:diabloti:[/FONT]
[FONT=Georgia]
ups :oops::oops: wydało się że mam podgląd :evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[FONT=Georgia]u mnie 100 strona :multi::multi::multi:

:) bajera :loveu:

Berek! :) :loveu:
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
[/FONT]