apple Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='teqquila']Witaneczko :) hej hej witamy kochani! [quote name='natija']no i gdzie sie podziewacie:cool3: Jak to gdzie. O tej porze to my się na drugi bok przekręcamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Medorowa']cześć kochani:multi::multi: Madza cześć a ty co na bezsenność cierpisz? Poczekaj ja wpadne do ciebie o nieboskiej porze:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 apple napisał(a): Madza cześć a ty co na bezsenność cierpisz? Poczekaj ja wpadne do ciebie o nieboskiej porze:diabloti: Ja cierpie na nadsenność:evil_lol: Przychodź, chlebem i solą ugoszcze:grins: Quote
apple Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Medorowa napisał(a):Ja cierpie na nadsenność:evil_lol: Przychodź, chlebem i solą ugoszcze:grins: Bądź czujna! Będe wtedy kiedy nie będziesz się mnie spodziewać:razz: a co tak tylko chlebem i solą postaraj no sie trochę Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 apple napisał(a):Bądź czujna! Będe wtedy kiedy nie będziesz się mnie spodziewać:razz: a co tak tylko chlebem i solą postaraj no sie trochę No dobra, gratis dodam wode:roll::roll: Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cześć!:loveu: Daj nowe fotki!:multi::diabloti:pomecze troche:diabloti: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja też jestem :cool3: i fotki bym obglądła :loveu: z psy-jemnością Quote
apple Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='bonita']Ja też jestem :cool3: i fotki bym obglądła :loveu: z psy-jemnością No dobra skoro nalegasz:razz::evil_lol::diabloti:............... to przyjdź zara Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='apple']No dobra skoro nalegasz:razz::evil_lol::diabloti:............... to przyjdź zara żebyś wiedziała że psy-jdę:diabloti: Quote
apple Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Mówisz - masz!:evil_lol: A co ja zgodna jezdem:lol: I jeszcze takie jak chcesz - nazwałam je "predator" Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :grin::grin::grin: się uśmiecha wdzięcznie, moje to zaraz wstają jak im chcę w takiej pozycji cyknąć:evil_lol: http://img252.imageshack.us/img252/2442/tnobraz002rx6.jpg Tylko dwie :cool3: jeszczę chcę :D Quote
apple Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Bonitko bardzo chętnie wstawię nowe ale nie teraz bo coś mi wolno chodzi Image Shack i zaraz mnie ..... szczeli. Póxniej wstawię jak mniej ludzi bedzie na nim siedzieć. Ale jak wstawie to zaraz cię zawiadomię- nieomieszkam:diabloti::evil_lol: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='apple']Bonitko bardzo chętnie wstawię nowe ale nie teraz bo coś mi wolno chodzi Image Shack i zaraz mnie ..... szczeli. Póxniej wstawię jak mniej ludzi bedzie na nim siedzieć. Ale jak wstawie to zaraz cię zawiadomię- nieomieszkam:diabloti::evil_lol: OK, będę czekała:cool3:mam dziś duuuuuuużo czasu:evil_lol: Quote
apple Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='bonita']OK, będę czekała:cool3:mam dziś duuuuuuużo czasu:evil_lol: Wow a cos ty taka czasowa co? gdzie rodzinkę wygnałaś????:cool3: Quote
bonita Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='apple']Wow a cos ty taka czasowa co? gdzie rodzinkę wygnałaś????:cool3: są, są ale jakoś dzisiaj się "przejedli" komputerem:grin: Quote
Rybka_39 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Boski fiflak!:multi::loveu: Wow ciebie o foty długo prosic nie trzeba:loveu: Quote
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Rybka_39']Boski fiflak!:multi::loveu: Wow ciebie o foty długo prosic nie trzeba:loveu: To zupełnie tak jak mnie:B-fly::diabloti: Buzi kizie mizie:loveu: http://img252.imageshack.us/img252/2442/tnobraz002rx6.jpg MNIE też prosze poinformować;) Quote
natija Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 http://img252.imageshack.us/img252/2...braz002rx6.jpg urocze.... Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Rybka_39']Boski fiflak!:multi::loveu: Wow ciebie o foty długo prosic nie trzeba:loveu: Wstyd się przynać ... ale tylko czasem. Bo jak czasem zniknę to....dobra nie kończe bo wstyd:oops::oops::oops: [quote name='Medorowa']To zupełnie tak jak mnie:B-fly::diabloti: Buzi kizie mizie:loveu: http://img252.imageshack.us/img252/2442/tnobraz002rx6.jpg MNIE też prosze poinformować;) Hahahahaha. Ok jak wstawię to cię zawołom! Ależ ty jesteś piękna na tych emotikonkach. Boska po prostu:loveu: [quote name='natija']http://img252.imageshack.us/img252/2...braz002rx6.jpg urocze.... dzięki ledwo go złapałam w takiej pozie:diabloti: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 apple napisał(a): Hahahahaha. Ok jak wstawię to cię zawołom! Ależ ty jesteś piękna na tych emotikonkach. Boska po prostu:loveu: Nie tylko na emotkach, w życiu również:B-fly::B-fly: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='bonita']są, są ale jakoś dzisiaj się "przejedli" komputerem:grin: Bonita to ty ich może po prostu karm :eating: normalnie. Będziesz częściej z nami:razz: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):Nie tylko na emotkach, w życiu również:B-fly::B-fly: No nie ma jak skromność! W konkursie na najskromnieją masz I miejsce......... egzekwo ze mną:evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 apple napisał(a):No nie ma jak skromność! W konkursie na najskromnieją masz I miejsce......... egzekwo ze mną:evil_lol: I nic co ludzkie nie jest mi obce......oprócz skromności:B-fly::B-fly: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a):I nic co ludzkie nie jest mi obce......oprócz skromności:B-fly::B-fly: medorowa przestań bo już mnie brzuch ze śmiechu boli..... cały:Help_2: Quote
Medorowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 apple napisał(a):medorowa przestań bo już mnie brzuch ze śmiechu boli..... cały:Help_2: A nie mówiłam, że niosę radość:loveu::loveu::loveu: A do tego piękno, mądrość i wspaniałomyślność:B-fly: Quote
apple Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Medorowa napisał(a): A nie mówiłam, że niosę radość :loveu::loveu: A do tego piękno, mądrość i wspaniałomyślność:B-fly: No cóż chyba cię ozłocę:loveu: Ale wiesz że taki optymizm uzależnia więc musisz mi dawkować:evil_lol: Codziennie:evil_lol: Quote
Recommended Posts