Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:tera nie mogę ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]A dlaczemu?:roll:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:multi::multi: spójrz ino już jest Kroś :) :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Jest jest jest! Superancki....ćliczny:loveu:......Kffitusku zasłuzyłaś na ściska :calus::Rose:[/FONT]

[quote name='Medorowa']Cze moja Szarloteczko - przyszłom specjalnie do Cia:loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Medorkowa jakże mi miło z kuli tego wyroznienia :loveu:[/FONT]

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial]aleś sie odizolowała od japkowej :diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]Hmmmmm............nie zauważyłam...miło mi że zwróciłaś mi na to uwage :cool1:;)[/FONT]

[quote name='evaxon']czesc Dżepetto:multi::grin::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Czeee Effencja[/FONT] :loveu:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie doszukuj się ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]No w sumie racja...wazne że Krosiu jest na swoim miejscu:lol:

Eeee baby nie uwierzycie normalnie:razz:.................................................mam foty :cool3:
[/FONT]

Posted

[FONT=Century Gothic]JESZCZE GORĄCE :lol:

DZISIEJSZE SPACERKOWANIE :eviltong:

Jaka gracja:eviltong:

Duże są najlepsze :diabloti:

Dopadło mnie romantyczne rozmarzenie:loveu:

Mój Ci on :loveu: (ten kijasek:evil_lol:)

Zostaw mojego kijaska :mad:

[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cieszę sie że Ci odpowiada bannerek i że nie przeszkadza Ci ta przerwa o której wspomniała Madzia

[FONT=Century Gothic]No coś ty sisko....wiesz że ja zawsze zartuje;) Ja siem o nic nie gniewam:lol: Banerek cudeńko:loveu:
[/FONT]
http://images31.fotosik.pl/198/0c52b63b5b1fba40.jpg
Krosiu spacerowy znalazł sobie króciutkiego kijka
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Taaaa........żaden rowerzysta nie ma szans na tej ścieżce:evil_lol:...............poniekąd rowerowej :roll:[/FONT]

[quote name='sota36']No nie! Takiego slodziaka tez na kolczatce?[FONT=Century Gothic]No niestety..........nie ma wyjścia:shake: Bestyja jest czasem dożarta jak nie wiem ......tzn jak zobaczy inna bestyję i wtedy jest nie do utrzymania więc niestety kolece:cool1:...........ale pociesze was......odwracam mu na lewo :eviltong: i jak widze zbliżające się kłopoty to przewracam :diabloti:[/FONT]

[quote name='Alicja']

:crazyeye:[FONT=Arial]no nie wierzę .......fotaski u Dżapuszka ....:multi:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No bez przesady Alu ostatnio nawet wstawiam zdjęcia :diabloti:[/FONT]

[quote name='Helga&Ares']http://images31.fotosik.pl/198/0c52b63b5b1fba40.jpg
hihihi jaki dumny z siebie:evil_lol:

A dlaszego w kolcach:roll:[FONT=Century Gothic]No cóż Helgunia chłopak jest z siebie dumny bo nikt mu nie zabrał patysia :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Izabela124.']Witanko gadulce
Caluski dla Krosia[FONT=Century Gothic]Czeee Izauro ciebie też cmok cmok:loveu:[/FONT]

[quote name='Cheritka']Spacerowo
patyczkowe.
super .
A o nas zapomnieliście :-([FONT=Century Gothic]Nie zapomnieliśmy....no co wy :loveu: Uszz do was idziemy :lol:[/FONT]

[quote name='natija']super focisze,chcemy wiecej:cool3:[FONT=Century Gothic]Paczaj jaka zachłanna:loveu:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Siska :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Czee siska :loveu:[/FONT]

[quote name='bGirl']
[FONT=Comic Sans MS]Jabłuszka jeszcze śpiochają po słonecznym spacerku?![/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nie załamuj mnie....jaka śpiochająca :angryy: Witaj bGirlko:loveu:[/FONT]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze Dzapuszko ......wiosna [/FONT][FONT=Century Gothic] Ano wiosna Aluniu tylko czemu ja taka niewyspana :cool1: I dlaczemu ty mnie żadnej emotki całuśnej nie wstawilaś?:crazyeye: czuję się niedopieszczona z rana :placz:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Przyjszłam Cię dopieścić

[FONT=Century Gothic]Nooooooooooo i żeby mnie to było ostatni raz:grins:[/FONT]

a jak idzie nauka oprawiania fotasków w rameczki :razz::razz:
[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Już umiem tylko nie mam czasu z tym się bawić dlatego wstawiam nieobramowane:roll:......wiesz przy Ali to trzeba wszystko szybko....szybko:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]No coś ty sisko....wiesz że ja zawsze zartuje;-) Ja siem o nic nie gniewam:lol: Banerek cudeńko:loveu:[/FONT][/FONT]

[FONT=Georgia]
nie podlizuj się i tak wiem ze coś chcesz :grin::grin::grin: ;)

wiem wiem że zartujesz :) :loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cze Gadułko! Niedopieszczona :loveu:

Buzi, buzi :buzi:

Oć potaniać! :cunao:[FONT=Century Gothic]Ty mnie się tu nie podlizuj....foty masz zrobić i dać!:mad::loveu: No to juz załatwione a teraz śmigaj do mnie na poptzrednią stronę i ogladaj moje nowe spacerkowe i siem ucz jak się spacerkowe foty robi :diabloti:

No i buzi oczywiście dawaj
[/FONT]

[quote name='bGirl']

[FONT=Comic Sans MS]tio Ty też już na nóżkach....:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]taaa od 2.22 :angryy:[/FONT]

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]
nie podlizuj się i tak wiem ze coś chcesz :grin::grin::grin: ;)

wiem wiem że zartujesz :) :loveu:
[/FONT] :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]No niestety..........nie ma wyjścia:shake: Bestyja jest czasem dożarta jak nie wiem ......tzn jak zobaczy inna bestyję i wtedy jest nie do utrzymania więc niestety kolece:cool1:...........ale pociesze was......odwracam mu na lewo :eviltong: i jak widze zbliżające się kłopoty to przewracam :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:shake::shake: nic mnie to nie pocieszyło... nic a nic :placz::placz: biednA PSINA na kolczatce :placz::placz:

wyrzuć z podpisiku Rudziaszka :cool3::cool3:
[/FONT]