jonQuilla Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]aleś sie odizolowała od japkowej :diabloti:[/FONT] [FONT=Georgia]nie doszukuj się ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]:razz::razz:tera nie mogę ;)[/FONT][FONT=Century Gothic]A dlaczemu?:roll:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:multi::multi: spójrz ino już jest Kroś :) :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Jest jest jest! Superancki....ćliczny:loveu:......Kffitusku zasłuzyłaś na ściska :calus::Rose:[/FONT] [quote name='Medorowa']Cze moja Szarloteczko - przyszłom specjalnie do Cia:loveu::loveu:[FONT=Century Gothic]Medorkowa jakże mi miło z kuli tego wyroznienia :loveu:[/FONT] [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]aleś sie odizolowała od japkowej :diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]Hmmmmm............nie zauważyłam...miło mi że zwróciłaś mi na to uwage :cool1:;)[/FONT] [quote name='evaxon']czesc Dżepetto:multi::grin::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Czeee Effencja[/FONT] :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]nie doszukuj się ;) :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]No w sumie racja...wazne że Krosiu jest na swoim miejscu:lol: Eeee baby nie uwierzycie normalnie:razz:.................................................mam foty :cool3: [/FONT] Quote
apple Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 [FONT=Century Gothic]JESZCZE GORĄCE :lol: DZISIEJSZE SPACERKOWANIE :eviltong: Jaka gracja:eviltong: Duże są najlepsze :diabloti: Dopadło mnie romantyczne rozmarzenie:loveu: Mój Ci on :loveu: (ten kijasek:evil_lol:) Zostaw mojego kijaska :mad: [/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Georgia]cieszę sie że Ci odpowiada bannerek i że nie przeszkadza Ci ta przerwa o której wspomniała Madzia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images31.fotosik.pl/198/0c52b63b5b1fba40.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Krosiu spacerowy znalazł sobie króciutkiego kijka [/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :crazyeye:[FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye:no nie wierzę .......fotaski u Dżapuszka ....:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://images31.fotosik.pl/198/0c52b63b5b1fba40.jpg hihihi jaki dumny z siebie:loveu::evil_lol: A dlaszego w kolcach:roll: Quote
Cheritka Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Spacerowo patyczkowe. super :multi:. A o nas zapomnieliście :-( Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Georgia]cześć Siska :multi::multi::loveu:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Jabłuszka jeszcze śpiochają po słonecznym spacerku?![/FONT][/CENTER] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]cze Dzapuszko ......wiosna [/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cieszę sie że Ci odpowiada bannerek i że nie przeszkadza Ci ta przerwa o której wspomniała Madzia [FONT=Century Gothic]No coś ty sisko....wiesz że ja zawsze zartuje;) Ja siem o nic nie gniewam:lol: Banerek cudeńko:loveu: [/FONT] http://images31.fotosik.pl/198/0c52b63b5b1fba40.jpg Krosiu spacerowy znalazł sobie króciutkiego kijka [/FONT][FONT=Century Gothic]Taaaa........żaden rowerzysta nie ma szans na tej ścieżce:evil_lol:...............poniekąd rowerowej :roll:[/FONT] [quote name='sota36']No nie! Takiego slodziaka tez na kolczatce?[FONT=Century Gothic]No niestety..........nie ma wyjścia:shake: Bestyja jest czasem dożarta jak nie wiem ......tzn jak zobaczy inna bestyję i wtedy jest nie do utrzymania więc niestety kolece:cool1:...........ale pociesze was......odwracam mu na lewo :eviltong: i jak widze zbliżające się kłopoty to przewracam :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicja']:crazyeye:[FONT=Arial]no nie wierzę .......fotaski u Dżapuszka ....:multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No bez przesady Alu ostatnio nawet wstawiam zdjęcia :diabloti:[/FONT] [quote name='Helga&Ares']http://images31.fotosik.pl/198/0c52b63b5b1fba40.jpg hihihi jaki dumny z siebie:evil_lol: A dlaszego w kolcach:roll:[FONT=Century Gothic]No cóż Helgunia chłopak jest z siebie dumny bo nikt mu nie zabrał patysia :evil_lol:[/FONT] [quote name='Izabela124.']Witanko gadulce Caluski dla Krosia[FONT=Century Gothic]Czeee Izauro ciebie też cmok cmok:loveu:[/FONT] [quote name='Cheritka']Spacerowo patyczkowe. super . A o nas zapomnieliście :-([FONT=Century Gothic]Nie zapomnieliśmy....no co wy :loveu: Uszz do was idziemy :lol:[/FONT] [quote name='natija']super focisze,chcemy wiecej:cool3:[FONT=Century Gothic]Paczaj jaka zachłanna:loveu:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]cześć Siska :loveu:[/FONT][FONT=Century Gothic]Czee siska :loveu:[/FONT] [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]Jabłuszka jeszcze śpiochają po słonecznym spacerku?![/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie załamuj mnie....jaka śpiochająca :angryy: Witaj bGirlko:loveu:[/FONT] [quote name='Alicja'][FONT=Arial]cze Dzapuszko ......wiosna [/FONT][FONT=Century Gothic] Ano wiosna Aluniu tylko czemu ja taka niewyspana :cool1: I dlaczemu ty mnie żadnej emotki całuśnej nie wstawilaś?:crazyeye: czuję się niedopieszczona z rana :placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Arial]Przyjszłam Cię dopieścić a jak idzie nauka oprawiania fotasków w rameczki :razz::razz: [/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Przyjszłam Cię dopieścić [FONT=Century Gothic]Nooooooooooo i żeby mnie to było ostatni raz:grins:[/FONT] a jak idzie nauka oprawiania fotasków w rameczki :razz::razz: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Już umiem tylko nie mam czasu z tym się bawić dlatego wstawiam nieobramowane:roll:......wiesz przy Ali to trzeba wszystko szybko....szybko:cool1:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Cze Gadułko! Niedopieszczona :loveu: Buzi, buzi :buzi: Oć potaniać! :cunao: Quote
WinterGirl Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]tio Ty też już na nóżkach....:diabloti:[/FONT][/CENTER] Quote
agbar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 czesc pieszczotko:loveu:po przedluzeniu cie smyrnac?:razz::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Georgia][FONT=Century Gothic]No coś ty sisko....wiesz że ja zawsze zartuje;-) Ja siem o nic nie gniewam:lol: Banerek cudeńko:loveu:[/FONT][/FONT] [FONT=Georgia] nie podlizuj się i tak wiem ze coś chcesz :grin::grin::grin: ;) wiem wiem że zartujesz :) :loveu: [/FONT] Quote
apple Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cze Gadułko! Niedopieszczona :loveu: Buzi, buzi :buzi: Oć potaniać! :cunao:[FONT=Century Gothic]Ty mnie się tu nie podlizuj....foty masz zrobić i dać!:mad::loveu: No to juz załatwione a teraz śmigaj do mnie na poptzrednią stronę i ogladaj moje nowe spacerkowe i siem ucz jak się spacerkowe foty robi :diabloti: No i buzi oczywiście dawaj [/FONT] [quote name='bGirl'][FONT=Comic Sans MS]tio Ty też już na nóżkach....:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]taaa od 2.22 :angryy:[/FONT] [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia] nie podlizuj się i tak wiem ze coś chcesz :grin::grin::grin: ;) wiem wiem że zartujesz :) :loveu: [/FONT] :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Widziałam pikne spacerkowe foty... Obiecuję poprawę... Quote
jonQuilla Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'] :obrazic::obrazic::obrazic: [FONT=Georgia] sobie coś ostatnio grabię u wszystkich :roll::roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]No niestety..........nie ma wyjścia:shake: Bestyja jest czasem dożarta jak nie wiem ......tzn jak zobaczy inna bestyję i wtedy jest nie do utrzymania więc niestety kolece:cool1:...........ale pociesze was......odwracam mu na lewo :eviltong: i jak widze zbliżające się kłopoty to przewracam :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]:shake::shake: nic mnie to nie pocieszyło... nic a nic :placz::placz: biednA PSINA na kolczatce :placz::placz: wyrzuć z podpisiku Rudziaszka :cool3::cool3:[/FONT] Quote
Helga&Ares Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Owockowa a co ty o 2.22 robiłaś:shake: w sumie to sama w czwarteczek siedziałam z ekonomią do drugiej:roll::eviltong: czeeeeć popoludniowo:multi: Quote
Recommended Posts