natija Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 widze,ze duzo masz ksyw:)kazdy inaczej Cie nazywa:):) hmmm tylko czemu tych jabolkow sie tak uczepil;);) Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyszłam powiedzieć że Bytom jest 18 maja.....mój TZ w razie jakby Klockowa jeszcze nie naprawiła Naszej :cool1:Rządowej to nam da Polankę ino se musimy zatankować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]przyszłam powiedzieć że Bytom jest 18 maja.....mój TZ w razie jakby Klockowa jeszcze nie naprawiła Naszej :cool1:Rządowej to nam da Polankę ino se musimy zatankować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]możesz naprawić NASZĄ rządową.... :cool1: jo ni mam piądzófff:placz::placz:[/FONT] Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]możesz naprawić NASZĄ rządową.... :cool1: jo ni mam piądzófff:placz::placz:[/FONT] [FONT=Arial]:calus: nie płakaj zalatwiłam auteczko ;)...a piniądze wygramy :roll:[/FONT] Quote
clockwork Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:calus: nie płakaj zalatwiłam auteczko ;)...a piniądze wygramy :roll:[/FONT] :roll::roll::roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 clockwork napisał(a)::roll::roll::roll::roll::roll: [FONT=Arial]no so .....obiecałam ze jak wygram Lotto to dołożę :razz::razz:..ino muszę dojść ........do kolektury :diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 hejooooooooo przyszlam na szybko ciem postarszyc huhu huhu huhuhu ;-) Quote
apple Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]<naiwniak> no to super :laugh2_2: la la la la la la [/FONT]:loveu::loveu::loveu: evaxon napisał(a):czesc moj kochany Korusiu i jego galeryjko:loveu: [FONT=Century Gothic]czeeee Efff z Galerii Tigry:loveu:[/FONT] Izabela124. napisał(a):Witanko ma kochana jablsuizkowa[FONT=Century Gothic]Witaj Izauro:loveu:[/FONT] natija napisał(a):widze,ze duzo masz ksyw kazdy inaczej Cie nazywa hmmm tylko czemu tych jabolkow sie tak uczepil[FONT=Century Gothic]No właśnie pojęcia nie mam :niewiem:. Witaj Agentko:loveu:[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]przyszłam powiedzieć że Bytom jest 18 maja.....mój TZ w razie jakby Klockowa jeszcze nie naprawiła Naszej Rządowej to nam da Polankę ino se musimy zatankować :evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Taaaa no to suuuuper! Może coś skombinuję i pojadę się wreszcie z wami spotkać:multi:..................tylko nurtuje mnie jedno zasadnicze pytanie....co to jest ta Polanka:hmmmm:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]możesz naprawić NASZĄ rządową.... :cool1: jo ni mam piądzófff:placz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Nie płakaj......się znajda jakieś......nie bój nic:lol:[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:calus: nie płakaj zalatwiłam auteczko ;)...a piniądze wygramy :roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]Oooootóż to:loveu:[/FONT] clockwork napisał(a)::roll:[FONT=Century Gothic]Coś niedowierzasz widze?:diabloti: Jo ci powiem że jak wygram 6 w lotto to ja ci kupie nową rządową......tzn nowa używaną ale z drzwiami i innymi takimi niezbędnymi bajerami:evil_lol:[/FONT] Alicja napisał(a):[FONT=Arial]no so .....obiecałam ze jak wygram Lotto to dołożę :razz::razz:..ino muszę dojść ........do kolektury :diabloti:[/FONT][FONT=Century Gothic]Paczaj jaka leniwa......piniadze leżą w kolekturze tylko po nie sięgnąć :razz:[/FONT] zuzolandia napisał(a):hejooooooooo przyszlam na szybko ciem postarszyc huhu huhu huhuhu ;-)[FONT=Century Gothic] Oooooooooooooooooooooo :eek::nerwy:[/FONT][FONT=Century Gothic] Aleś mnie wystraszyła [/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Nie płakaj......się znajda jakieś......nie bój nic:lol:[/FONT] [FONT=Arial]na razie nie znalazły sie...ale też nic nie słyszałam coby sie zgubiły :roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Coś niedowierzasz widze?:diabloti: Jo ci powiem że jak wygram 6 w lotto to ja ci kupie nową rządową......tzn nowa używaną ale z drzwiami i innymi takimi niezbędnymi bajerami:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]a grasz?? :razz::razz: cze Japkowa,przyszłam na kaff [/FONT] Quote
sota36 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]możesz naprawić NASZĄ rządową.... :cool1: jo ni mam piądzófff:placz::placz:[/FONT] LUUUDUZIE ROBUIMY SCIEPA NA NAPRAWA AUTKA!!!!! Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 sota36 napisał(a):LUUUDUZIE ROBUIMY SCIEPA NA NAPRAWA AUTKA!!!!! [FONT=Arial]bazarek :evil_lol::evil_lol: może i na mieszkanie jakie zostanie :evil_lol::evil_lol:.... fajnie miećwłasne "M" :roll::roll:[/FONT] Quote
sota36 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]bazarek :evil_lol::evil_lol: może i na mieszkanie jakie zostanie :evil_lol::evil_lol:.... fajnie miećwłasne "M" :roll::roll:[/FONT] łoki! Wystawiam na bazarek - sztrykowane fuzekle!!!! Funkiel nowki w kolorze brazu i orange! Quote
WinterGirl Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Cześć Jabłuszkowa i hellO dla tutajszych "gaduł"[/FONT][/CENTER] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [FONT=Arial]cze Dżapuszkowa :loveu::multi::loveu:wpadłam z fantami na bazarek :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :multi::multi::multi: [FONT=Georgia]Sisko spójrz za okno i zobacz jaką ładną pogodę zamówiłam żebyś się już nie gniewała o bannerka :eviltong::eviltong: buźka :loveu::loveu: [/FONT] Quote
apple Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 clockwork napisał(a):[FONT=Arial]a grasz?? :razz::razz: [FONT=Century Gothic] Noooo ba! pewno!:razz: .................że płace podatek od głoopoty :roll:[/FONT] cze Japkowa,przyszłam na kaff [/FONT][FONT=Century Gothic]Oć na kaff :kaffee_2::loveu:[/FONT] sota36 napisał(a):LUUUDUZIE ROBUIMY SCIEPA NA NAPRAWA AUTKA!!!!![FONT=Century Gothic]Taaaa ja jestem za........robimy ściepke :multi:[/FONT] clockwork napisał(a):[FONT=Arial]bazarek :evil_lol::evil_lol: może i na mieszkanie jakie zostanie :evil_lol::evil_lol:.... fajnie miećwłasne "M" :roll::roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]No juz nie przesadzaj......:cool1::evil_lol:[/FONT] bGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Cześć Jabłuszkowa i hellO dla tutajszych "gaduł"[/FONT] [FONT=Century Gothic]Hello zaginiona i znaleziona:multi:[/FONT] jonQuilla napisał(a)::multi::multi::multi: [FONT=Georgia]Sisko spójrz za okno i zobacz jaką ładną pogodę zamówiłam żebyś się już nie gniewała o bannerka :eviltong::eviltong: buźka :loveu::loveu: [/FONT][FONT=Century Gothic]Ty mnie tu pogodą nie czaruj.......dawa tą moją 1/3:mad:[/FONT] Quote
apple Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]cze Dżapuszkowa :loveu::multi::loveu:wpadłam z fantami na bazarek :evil_lol::evil_lol:[/FONT][FONT=Century Gothic]Dobra poka co tam mosz:razz:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Ty mnie tu pogodą nie czaruj.......dawa tą moją 1/3:mad:[/FONT] [FONT=Georgia]:scared: to sobie narobiłam :eviltong: [/FONT] Quote
apple Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]:scared: to sobie narobiłam :eviltong: [/FONT] [FONT=Century Gothic]Nooooooooooooooooo:razz: Mam nadzieje że wymknęłas się do pracy ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Dobra poka co tam mosz:razz:[/FONT] [FONT=Arial]:razz::razz:tera nie mogę ;)[/FONT] Quote
jonQuilla Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooooooooooooooooo:razz: Mam nadzieje że wymknęłas się do pracy ;) [/FONT] [FONT=Georgia]:multi::multi: spójrz ino już jest Kroś :) :loveu:[/FONT] Quote
Medorowa Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Cze moja Szarloteczko - przyszłom specjalnie do Cia:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:multi::multi: spójrz ino już jest Kroś :) :loveu:[/FONT] [FONT=Arial]aleś sie odizolowała od japkowej :diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts