natija Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a tu zas bylyscie rozgadane;)witam i zmykam:) Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jabolkowa przyszlam do CIA powiedziec dziendoberek ;-)na zaś hihihih jezdem pierwsza dzisiaj hihihihihihhiihihihihi Quote
jonQuilla Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :multi::multi: cześć :) :loveu: wstawaj wstawaj nie leniu**** ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 justysiek napisał(a):u mnie zdjecia:eviltong:Wpadne obaczyć;) sota36 napisał(a):Wpadlam jak po sol iiiiii....juz mnie nie ma! Ale BYLAM!!!Soli brak:diabloti: Gdzie byłas......nie widziałam cię fcale...cosik mnie tu udajesz :eviltong: natija napisał(a):a tu zas bylyscie rozgadane;)witam i zmykam:)To one.....mnie tu nie było......przychodze z rańca a tu tyle nagadane:crazyeye: :diabloti::diabloti::diabloti: zuzolandia napisał(a):Jabolkowa przyszlam do CIA powiedziec dziendoberek ;-)na zaś hihihih jezdem pierwsza dzisiaj hihihihihihhiihihihihiTU NIE C.I.A. !!!!!:shake:- musiałam głośno i wyraźnie jakby kto podsłuchiwał :roll::evil_lol: No nie dziwota żes pierwsza...........1.21 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Śpij babo a nie łaź po nocach :eviltong: jonQuilla napisał(a)::multi::multi: cześć :) :loveu: wstawaj wstawaj nie leniu**** ;) :evil_lol::evil_lol: Fcale nie leniuszkuje:eviltong: Od 5.45 na nogach:cool1:.........................Witaj!:loveu: Sisko czemu tak brzydko pisasz....az cię wygwiazdkowało :roll::diabloti::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cze Pikna! Witam się czule i zapraszam na kaffffffffffffffffffę! Quote
apple Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cze Pikna! Witam się czule i zapraszam na kaffffffffffffffffffę! Czeeee pikniejsza.....witam cię gorąco i całuje mocno . Szykuj tę kaff bo ide do Cia:loveu: Quote
BeaC Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ...............................jabłuszkowa:multi::multi::multi: cześć Quote
apple Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 BeaC napisał(a):...............................jabłuszkowa:multi::multi::multi: cześć Czeee Beatko byłam u ciebie i wysiorbałam kawe :eviltong: Quote
Alicja Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 jestem ..................dla Ciebie przyniosłam Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 hielo po raz drugi ;-) po co mam spac w nocy? w dzien sie wyspie hihihihihihi Quote
bonita Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ja też wpadłam:cool3: , a czemu nie:diabloti: Heloł, takie qurde wiosenne:loveu::evil_lol: Quote
natija Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 i ja tez bylam,a Ciebie ni ma:(ale wpadne tu znowu;) Quote
Helga&Ares Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 witaj koffana:multi::multi: u Ciebe taki wosenny nastrooj:roll: a mnie dziś zasypało....pfff! przemarzlam do suchej kosci:shake: buskam Ciem:loveu: brr zimno,mash na stanie jakiegoś kaffulca? Quote
apple Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-108.gif[/IMG]jestem ..................[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-135.gif[/IMG]dla Ciebie przyniosłam [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-456.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=green][B]Moja koffana:loveu:....ciacho mi przyniosłaś tylko któs mnie wisienke zjadł:razz::loveu:[/B][/COLOR] [quote name='agbar']czesc moja mila:grins:[/quote][COLOR=green][B]Witaj Aguchna :loveu:[/B][/COLOR] [quote name='zuzolandia']hielo po raz drugi ;-) po co mam spac w nocy? w dzien sie wyspie hihihihihihi[/quote][COLOR=green][B]No taaak.....jak możesz to spoko...ja bym wszystko oddała....calego zwrota ze skarbófki nawet za cała przespana nockę :placz:[/B][/COLOR] [quote name='sota36']i jo tyz przyszlam![/quote][COLOR=green][B]Widzę nie oslepłam jeszcze ;):loveu:[/B][/COLOR] [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Ja też wpadłam:cool3: , a czemu nie[/COLOR][/I][/B]:diabloti: [B][I][COLOR=blue]Heloł, takie qurde wiosenne:loveu::evil_lol:[/COLOR][/I][/B][/quote] [COLOR=green][B]Łoooooooooo kogo moje gałki oczne namierzyły......Bonitka czyzby:crazyeye:[/B][/COLOR] [COLOR=green][B]Witaj! Achhh Witaj!:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='natija']i ja tez bylam,a Ciebie ni ma:(ale wpadne tu znowu;)[/quote][COLOR=green][B]jestem jestem...nie płakaj...cmokam Cię:loveu:[/B][/COLOR] [quote name='Helga&Ares']witaj koffana:multi::multi: u Ciebe taki wosenny nastrooj:roll: a mnie dziś zasypało....pfff! przemarzlam do suchej kosci:shake: buskam Ciem:loveu: brr zimno,mash na stanie jakiegoś kaffulca?[/quote][COLOR=green][B]Gdzie ten wiosenny nastrój...co ty u mnie pogoda fatalna....zima..no co jakis czas słonko przyswieci ale tak po prawdzie to syf jest za oknem. Ale ja witam ciebie cieplutko kochaniutka:loveu:[/B][/COLOR] [B][/B] [B][/B] [B][COLOR=#008000]Cosik mnie sie spierniczyło...nie moge w pracy ustawic mojej czcioneczki................ehhhhhh......czyzby wirusik?:mad:[/COLOR][/B] Quote
sota36 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B]:placz:[/B][/COLOR] [U][COLOR=green][B]Widzę nie oslepłam jeszcze ;):loveu:[/B][/COLOR] [/U] [/quote] [COLOR=green][B]jak Ty u mnie krzokowodtrowska nie odroznisz, to jo nie jest pewno....[/B][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 :diabloti:[quote name='sota36'][COLOR=green][B]jak Ty u mnie krzokowodtrowska nie odroznisz, to jo nie jest pewno....[/B][/COLOR][/quote] no i tu siem zgadzam o dziwo z mojom sis :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='sota36'][COLOR=green][B]jak Ty u mnie krzokowodtrowska nie odroznisz, to jo nie jest pewno....[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]To tys chyba krzakóff nie widziała...przyjedx do mnie na dzialke to ci pokarze i pogadamy :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia']:diabloti: no i tu siem zgadzam o dziwo z mojom sis :diabloti::diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Co to za rodzinne wspieranie sie u mnie.......mnie tu prosze wspierać w koncu to mój blog nie?:diabloti::evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 aaaaa niom faktycznie my som przeca u Dzapuszkowyj ........tera siem kapnelam hihihih Quote
sota36 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']aaaaa niom faktycznie my som przeca u Dzapuszkowyj ........tera siem kapnelam hihihih[/quote] no i co z tego? Czy my som Caritas Polska? Albo jakos inkszo harytatywno fundacja? Quote
Rybka_39 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Czesc Kroskowa! Zyjesz nie przezarlas sie? Zajac Cie nie porwal?:evil_lol: Co u Ciebie?;) Quote
apple Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']aaaaa niom faktycznie my som przeca u Dzapuszkowyj ........tera siem kapnelam hihihih[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to siem prosze u mnie zachowywować :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='sota36']no i co z tego? Czy my som Caritas Polska? Albo jakos inkszo harytatywno fundacja?[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] No co......od czasu do czasdu możesz byc nawet Fundacja Polsat;)[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Rybka_39']Czesc Kroskowa! Zyjesz nie przezarlas sie? Zajac Cie nie porwal?:evil_lol: Co u Ciebie?;)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]czeee pływajaca:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie zyje.......jestem poswiatecznym zwłokiem:evil_lol: zajecowi się nie dałam nawt smigus mi nie straszny :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
zuzolandia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 to niemoralne oddawac sie zajcowi ;-) mosz szczynscie zes od tego bezecenstwa odstapiła ;-) Quote
apple Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='zuzolandia']to niemoralne oddawac sie zajcowi ;-) mosz szczynscie zes od tego bezecenstwa odstapiła ;-)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Buhahahahahahahahaha......................Zuzolku mój ty kosmaty :loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts