apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Alicja napisał(a):tą taką do siadania:roll:Ke???? Cosik nie kumam:roll: Iza i Avanti napisał(a):Cze Jabuszkowa! Gdzie Ty z Alutką po urzędach będziesz latała! Odpuść se!No właśnie se odpuściłam zadzwoniłam po babcie..ide sama:eviltong: Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 jonQuilla napisał(a):cześć Siska :multi::multi::loveu: tak się właśnie zastanawiam i stwierdzam że szalona z nas rodzinka....ja do tej pory nie widziałam spokrewnionego jabłuszka z żonkilem ;) :evil_lol::evil_lol: wychodzi na to że jesteśmy the best ;) :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: buzia w ten śliczny słoneczny dzień :) :loveu::loveu: No takich jak my dwie to nie ma ani jednego:loveu: Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 apple napisał(a):Ke???? Cosik nie kumam:roll: :oops:bo ta pani mieszka teraz sama i ma dużo kolegów :roll::angryy: Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Alicja napisał(a): :oops:bo ta pani mieszka teraz sama i ma dużo kolegów :roll::angryy:AAAAaaaaaaaaaaaaa że taka co siada.............no masz ale ciemna jestem :splat: Quote
jonQuilla Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 apple napisał(a):No takich jak my dwie to nie ma ani jednego:loveu: powiem więcej...... Takich trzech jak nas dwie nie ma ani jednej :) :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 cześć strażniczko :loveu: kiedy ostatnio czyściłaś podłogi? bo tu jakieś robactwo łazi :evil_lol: Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 jonQuilla napisał(a): powiem więcej...... Takich trzech jak nas dwie nie ma ani jednej :) :evil_lol: :loveu::loveu::loveu:Ooooo to to to to....zapomniałam jak to szło :loveu: Helga&Ares napisał(a):cześć strażniczko :loveu: kiedy ostatnio czyściłaś podłogi? bo tu jakieś robactwo łazi :evil_lol::cool1: Robactwo powiadasz? ............. :diabloti: Medorowa napisał(a):Cze Dżapuszko;):loveu:Łoooooo Matko chyba mam łomamy..........:crazyeye: Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Izabela124. napisał(a):Witaneczko wy gadulce Że niby kto ten gadulec?:icon_roc: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hello poswiatecznie !!! wydawalo mi sie ze juz tu dzisiaj bylam ale chyba siem myliłam hihihihihi cusik mi tyn ostatni neuron szwankuje hihihihihihhihhihih Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 zuzolandia napisał(a):Hello poswiatecznie !!! wydawalo mi sie ze juz tu dzisiaj bylam ale chyba siem myliłam hihihihihi cusik mi tyn ostatni neuron szwankuje hihihihihihhihhihihBuhahahahahahaha a no niedomaga chyba.....bo cie tu nie bylo.....ale ważne że dotarłas cała i zdrowa :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 taaaaaaaaa juz wiem!!!!!!!!!! zmylił mnie jeden banerek hihihihi w jakowes galeryji bylam i un byl przede mna hihihihih wlazłam do cia patrze a un zas jest wiec myslalam zem u cia byla hihihihihihihihih noooooooooo jakozem mudro w tyj dedukcji hihihihihihi to Medorkowyj baner mie zwiodl na manowce ;-) Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 zuzolandia napisał(a):taaaaaaaaa juz wiem!!!!!!!!!! zmylił mnie jeden banerek hihihihi w jakowes galeryji bylam i un byl przede mna hihihihih wlazłam do cia patrze a un zas jest wiec myslalam zem u cia byla hihihihihihihihih noooooooooo jakozem mudro w tyj dedukcji hihihihihihiNo wiesz to nie świadczy że ty dobra w deducyji tylko że nie masz jeszcze skleruzy i se potrafisz przypomnieć gdzieś była i po co :evil_lol::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 apple napisał(a):No wiesz to nie świadczy że ty dobra w deducyji tylko że nie masz jeszcze skleruzy i se potrafisz przypomnieć gdzieś była i po co :evil_lol::loveu: no niby tak :evil_lol: ale zeby bezsklerotycznie odtworzyc przebieg zdarzen trza trocha mundrym byc :diabloti::diabloti: i dedukcyjo mundrze wydedukcyjowac :diabloti::eviltong: Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 zuzolandia napisał(a):no niby tak :evil_lol: ale zeby bezsklerotycznie odtworzyc przebieg zdarzen trza trocha mundrym byc :diabloti::diabloti: i dedukcyjo mundrze wydedukcyjowac :diabloti::eviltong:No niech ci bedzie żeś mundra baba z dedukcją we krwi :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 apple napisał(a):No niech ci bedzie żeś mundra baba z dedukcją we krwi :evil_lol: NO W KONCU ZES PRZIZNALA MI RACJO :multi::multi::multi: MUNDROSC MOM WRODZONO :diabloti:DEDUKCYJA NABYTO :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 apple napisał(a): :cool1: Robactwo powiadasz? ............. :diabloti: czekaj pomoge Ci zwalczyć teraz je łap:cool3: Quote
Agniest Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jabcokowa ( jak mi się ta ksywka podoba :evil_lol: :diabloti: ) byłaś u mnie na kawce, to ja teraz na drugą do ciebie przychodzę ;) ile to się będziesz jeszcze urlopować ? Quote
Alicja Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 :razz::razz:wróciłaś ....i co ...mam kasiorkę :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Jabcokkowa! Panie z urzędu cię nie wk.....ły? Bo mnie zawsze doprowadzają do pasji... Quote
apple Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 zuzolandia napisał(a):NO W KONCU ZES PRZIZNALA MI RACJO :multi::multi::multi: No niech ci bedzie.......;) MUNDROSC MOM WRODZONO :diabloti:DEDUKCYJA NABYTO :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Skromnisia :evil_lol: Helga&Ares napisał(a):czekaj pomoge Ci zwalczyć teraz je łap:cool3:A ty co mi tu trabisz i kto ma takiego dłuuugiego ogona :crazyeye::diabloti: Agniest napisał(a):Jabcokowa ( jak mi się ta ksywka podoba :evil_lol: :diabloti: ) byłaś u mnie na kawce, to ja teraz na drugą do ciebie przychodzę ;) ile to się będziesz jeszcze urlopować ?Jabcokowa ci się podoba......hmmmmm ciekawe :diabloti::razz:. Już ci kochana serwuje kawusie;) Proszę! :kaffee_2: Alicja napisał(a)::razz::razz:wróciłaś ....i co ...mam kasiorkę :evil_lol::evil_lol:Jeszcze nie dopiero zostawiłam picioka:cool1: Iza i Avanti napisał(a):Jabcokkowa! Panie z urzędu cię nie wk.....ły? Bo mnie zawsze doprowadzają do pasji...No paczaj nawet nie....były dzisiaj wyjątkowo uprzejme.........cholerka czyzby jakies podwyżki podostawały.....musze się Effki zapytać :evil_lol: Quote
justysiek Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 apple napisał(a):No już dość psioczenia na ta pogodę jeszcze się na zawsze obrazi :placz: A po świętach to ja jestem zwłok...obżarty zwłok :evil_lol: no juz spokoj:evil_lol:ale moglaby byc lepsza:eviltong:u mnie dzis to 4 pory roku sa:multi: Quote
sota36 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wpadlam jak po sol iiiiii....juz mnie nie ma! Ale BYLAM!!! Quote
Recommended Posts