Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']Dziękujemy bardzo! A u was Madziu widzę same zmiany! nawet nick masz inny! wszystko się zmienia jak Boga kocham nie nadążam!
Jak tam Medorek śliczniutki sie miewa???
Nie martw się Monika, ja sama nie nadążam;):evil_lol::evil_lol:
Medziu teraz już dobrze, troszkę mi chorował, ale Bogu dzięki mamy to już za sobą;)

Ale cudowny widok:loveu::loveu::mdleje:

http://img456.imageshack.us/img456/6681/tnobraz010jo4.jpg

Pozdrawiamy i czekamy na więcej:multi:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

A coż mu było (Medorkowi). Co to jakieś fatum. Krosiu też chorował... tak jakby. Wpadł pod samochód- przeżyliśmy chwile grozy ale on jest jak czołg "niezniszczalny"

Posted

apple napisał(a):
A coż mu było (Medorkowi). Co to jakieś fatum. Krosiu też chorował... tak jakby. Wpadł pod samochód- przeżyliśmy chwile grozy ale on jest jak czołg "niezniszczalny"

O jejku:mdleje::mdleje: Jak to się stało:crazyeye:

Medor miał kłopoty z pęcherzem;)

Posted

Wiesz że mój Krosiu to jeden wielki łobuz. Pojechaliśmy z rodzicami na wieś do domku letniskowego i tam to się stało.Głopolek miał szczęście w nieszczęściu. Tzn nieszczęście było takie że wpadł pod samochód (ale pech prawdziwy bo tam jedzie jeden samochód na godzinę albo i więcej) a szczęście że jechała kobieta i jechała powoli gdyby nie to to pewnie juz by go nie było. A co się stało dokładnie. Łobuz otworzył sobie futrkę (sam ) nigdy wcześniej tego nie robił i pobiegł za mną (bo akurat wyszłam do sklepu). Stało sie to na moich oczach - KOSZMAR! Ale na szczęście wszystko ok. Myslę że większego pecha miała ta Pani bo ma skasowany cały przód samochodu. A ten się otrzepał i poleciał. Dopiero potem przez 3 dni nie mógł chodzić bo taki był obity i osiniony. Ale nic sobie nie złamał. Miał za to wodę w płucu i trochę to trwało zanim się jej pozbyliśmy. Ale nie mówmy juz o tym bo na samo wspomnienie ciary mi chodzą. Juz jest ok i to jest najważniejsze!

Posted

Witam z rewizytą!:multi:
Piechol boski!:loveu:
Nie dość, że ogoniasty to jeszcze rudzielec:loveu:
Cud, miód i orzeszki!:multi:
Głaski dla Kronosa i pozdrowionka dla Ciebie!:cool3:
PS buziaczki dla dzidziusia!

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Witam z rewizytą!:multi:
Piechol boski!:loveu:
Nie dość, że ogoniasty to jeszcze rudzielec:loveu:
Cud, miód i orzeszki!:multi:
Głaski dla Kronosa i pozdrowionka dla Ciebie!:cool3:
PS buziaczki dla dzidziusia!

Cześć Rybko dziękujemy za odwiedzinki i zapraszamy częściej my też bedziemy do was wpadać!

Medorowa napisał(a):
Doberek Moniczko:p
Przyszłam na obiecany obiadek;)
cześć Madziu! Ależ proszę już podaję!:eating:

Posted

[quote name='Medorowa']Doberek:bigcool:
Jak Wasze zdrówko:razz: Nasze ok a jak twoje? Chyba nie bardzo bo mało was na Dogo ostatnio. Całujemy i zdrowiejcie szybciutko

[quote name='bonita']Byłam tu dziś Was odwiedzić po długiej , długiej neobecności :loveu:
Alusia to śliczna dziweczyna :loveu: a z Kronosia widzę opiekun całą mordą :grin:
http://img467.imageshack.us/img467/7954/tnobraz044zm0.jpg
Sjuper foteczki:loveu:
a tu
Sprawdzanie czystości uszków :evil_lol:
http://img256.imageshack.us/img256/1883/tnobraz024eh5.jpg

POZDRAWIAMY No nareszcie kochana! Wpadaj częściej bom się stęnskniła za naszym kaffkowaniem:razz:. Co do Krosia to się stara chociaż czasem widzę że Ala daje mu popalić.Ale najważniejsze że się lubią. Wpadajcie częściej. Powstawiam troche fotek. Całusy "zaganiana"!

Posted

apple napisał(a):
Nasze ok a jak twoje? Chyba nie bardzo bo mało was na Dogo ostatnio. Całujemy i zdrowiejcie szybciutko

To dobrze:loveu::loveu::loveu:
A no jak wiesz przeziębienie mnie dopadło:shake: A na dogo mało nas, bo jakoś nie chce mi się przed kompem siedzieć:roll::roll:

Posted

Medorowa napisał(a):
To dobrze:loveu::loveu::loveu:
A no jak wiesz przeziębienie mnie dopadło:shake: A na dogo mało nas, bo jakoś nie chce mi się przed kompem siedzieć:roll::roll:

No wiesz jak mozesz powiedzieć że nie chce ci sie z nami siedzieć;) to chociaż pocygań że nie domagasz tak bardzo że się łóżka nie możesz podnieść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
No wiesz jak mozesz powiedzieć że nie chce ci sie z nami siedzieć;) to chociaż pocygań że nie domagasz tak bardzo że się łóżka nie możesz podnieść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:oops::oops::evil_lol:
Niech i tak będzie:evil_lol:

Posted

natija napisał(a):
witamy i dziekuje za wizyte u nas:):)
Kronos piekniutki,a malutki byl taki slodziak,szkoda,ze nie mialas wiecej zdjec jako szczeniaczka....
No niestety też żałuję. Nie miałam wtedy aparatu. No ale teraz mam więc będę nadrabiać.